Könyvjelzők

Pirates Tide of Fortune

Alternatív nevek: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - Uraim szerencse.

Pirates Tide of Fortune játék, majd kérjük minden szerelmeseinek tengeri kaland és kalóz kalandok. A játékos kap lehetőséget, hogy belevetette magát a romantikus élet a szigetek a végtelen óceán, ahol a fő üzleti fejlesztése és védelme területén a többi játékos, éhes könnyű étkezés. Választják ezt a játékot, a felhasználó maga kell, hogy legyen egy úr a jó szerencsét, ami azt eredményezné, hogy a szigetre, hogy a gazdasági jólét és a hadsereg. Pirates Tide of Fortune Online - egy multiplayer böngészős játék, amely már regisztrált több mint 11 millió felhasználó, lehetősége van arra, hogy harcolni egymással, a számítógépes ellenségek egyesülnek szakszervezetek, és minden bizonnyal létre a Rend megkötésére kereskedelmével foglalkozik. Ez a projekt várhatóan a katonai stratégia, de nem lehet létrehozni anélkül, hogy a fejlesztés egy erős hadsereg és a gazdaság a flotta.

Nachalo játék Pirates Tide of Fortune és jellemzői.

Chto filibusters hogy pótolja a ranglétrán, a tervezet Pirates Tide of Fortune regisztráció szükséges. Ehhez a felhasználónak ki kell töltenie egy űrlapot, amely egy pár sort, hogy dolgozzon ki egy nevet, e-mail címét és jelszavát. Tud-e csatlakozni a játék használja a fiókját a szociális háló. Közvetlenül a regisztráció után a játékos eléri a tengerek között kilométerre vízveszteség egy kis sziget, és ez lesz az új otthona, amely megkezdi az építőiparban a nagy kalóz teljesítmény. Ennek része a képzés az első dolog, a játékos lesz, hogy egy épület a termelés a szükséges forrásokat, több:

  • Rom termelt a gyár, akkor részeg kivétel nélkül - Kalózok dolgozók és azok, akik küzdenek;
  • Zoloto, a betétek a szigeten, de nem az enyém nem kap;
  • Derevo, hiszen a szigeten, hogy megkapja azt, amire szükség van kivágását.

V kivéve erőforrás-kitermelés a játékban van szüksége, hogy dolgozzon ki a tudomány, a kultúra és a hadsereg. A projekt benyújtása a játékos negyven különböző hadsereg harci egységeket, és a haditengerészet, akkor is létrehozhat egy szörnyű tengeri szörny Kraken. Továbbá, az összes hadsereg osztható típusú, mindegyikük egy egységet a védekezés és a támadás:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya hozna létre egy hadsereg és a haditengerészet kell építeni a parancs és a harci építési, javítsák szinten, hogy végezzen a fejlettebb fegyverek és páncélok. Mindezen intézkedések, valamint a hadsereg saját maga erőforrás karbantartási költségeket. Az a tény, hogy lehet kapni a szigeten, majd megverte a hullámok a partra nem elég ahhoz, hogy a nagy tenger állapotáról. Ahhoz, hogy igazán gazdag, csak akkor lehet foglalkozó kalózhalászat, kirabolja a szomszédos szigetek, hogy megtámadják a kereskedelmi hajók és tengeri erőd. Ha a hadsereg még meglehetősen gyenge, és még a háború nem az örökség, akkor létrehozhat egy kereskedelmi vállalat, és nem üzleti. A tengeren, található cache kincs és lefoglalás hoz nem egy rossz eredmény. Egyedül lenni szomorú, így a játék Pirates Tide of Fortune sokkal szórakozás a barátokkal. Ebben a projektben, akkor megy a látogatást, és nézni, hogy mások, hogy végezzen a diplomáciai és kereskedelmi kapcsolatok a különböző szereplők, a források megosztása és tudományos fejlődés, segítve ezzel a katonai erő és a barátok a kalózok. Ebben a stratégiában, akkor létrehozhatunk saját, vagy csatlakozzon a rend a meglévőt. A Rend valódi, kapitányok kap címek és rangok. Gyűlt össze a Rend, a játékosok együttesen egy erős hatékony hadsereg, akkor tudja használni, hogy megragad telepeket, és megvédi őket a királyi csapatok.

Pirates Tide of Fortune nagyon érdekes és hihetetlenül színes játék, kiváló grafika és sound design.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more