Könyvjelzők

Pirate Storm

Alternatív nevek: Pirate Storm

ÉS gras Pirate Storm - egy szórakoztató multiplayer játék, hogy a játékosok megnyílik egy olyan világban, amely tele van a tengeri romantika. Pirate Storm játék , ahol az emberek várnak egy izgalmas csata a tengerek és sok más érdekes esemény. És gras Pirate Storm Online egy böngésző-alapú, és nem igényel töltse le és telepítse a kliens.

Előtt játszani a játékot online Pirate Storm ellenőrizze, hogy a számítógép beállításait, és a követelményeknek a játék. A Pirate Storm online játék lehet egy számítógép a következő paraméterekkel:

- Operációs rendszer: Win dows XP / Vista / Hét

- Processzor: 2.. 0 GHz

- Memória: 512 MB

- Videó: 128 MB

- Csatlakozás az internethez.

A játszani Pirate Storm , az szükséges, hogy átadták regisztráció a játék Pirate Storm . Ez történt egyszerű és kényelmes, így eltarthat néhány percig. A szakasz a honlapon: " regisztrációs Pirate Storm » , meg kell adnia a következő adatokat:

- Felhasználónév - a nevet fogja használni a játék,

- Password;

Email,

- Születési;

- Is el kell olvasnia, és elfogadja a feltételeket a játék.

Pirate Storm online játék , amely szintén támogatja a regisztrációt számlákon már létrehozott egy social network facebook. Ezen a Pirate Storm on-line regisztráció véget ér, és tudjuk folytatni a játékot.

A játék kezdődik a képzés, ami azt mutatja, a funkciók a játék. Kezdetben, a játékos kap egy gyenge hajót, és győzd le az ellenséges hajó munkát, és szörnyek. A játék során, a pusztítás a szörnyek és ellenséges hajók kapnak a különböző források, de az elején, amikor nem áll rendelkezésre elegendő tapasztalat komoly ellenség jobb, ha nem. Kezdetben, hogy megértsék az alapvető jellemzői a játék, és segít megérteni tippeket. Miután a játék világossá válik, akkor nyugodtan menjen a kikötőbe, ahol mindig megy a kocsmába, beszélgetés a barátokkal, nézd meg a hír, hogy vásárolni vagy eladni a különböző árukat. Aranyat és más szükséges erőforrásokat is csinál küldetéseket.

ÉS grata online játék Pirate Storm is használ ötféle hajók: az induló hajó, Brigantine Brigantine katonai fregatt, egy nagy fregatt. Minden hajón lehet szerelni különböző fedélzetek, keels, horgonyok és egyéb részleteket.

Az élet lehet a hajó el van látva négy készlet eszközök (6, 9,12,18 ágyú), háromféle kagyló (acél, vas, kő), valamint a négy osztály szigony három alfaj (szigony, szigony-karom szögesdrót szigony ).

A Pirate Storm játszani nehéz pénz nélkül. A legfontosabb valuta a játék arany. Vele, akkor lehet vásárolni fegyvereket, lőszert és különféle szükségletek. További pénznem gyémánt. Lehet vásárolni őket a beruházó valódi pénzt a játékban, vagy hozza játékba egy új játékos. Lehet tölteni őket a csempészek cseréljenek különböző értékes árut. Minden jog és engedélyek vásárolt a kormányzó, és minden, ami a hajó is található a hajógyár. A játék során létrehozhat magának egy század hajók, különböző jellemzőit és paramétereit. Ön is csatlakozhat a céh, hogy ad némi előnyt, amellett, hogy hűséges társa. Javítása céh ad bónuszokat a tagok, akkor is részt vesz klán háborúk.

Összesen 35 szintet a játékos rendelkezésre áll, amellett, hogy a fejlesztés a személyes fejlődés is a céh.

Magas szinten a játékban dolgozott játék - játékosok csata nem csak a többi játékos, hanem NPC szörnyek. Monsters is egyesíteni és a támadás egy csomó, és megbirkózni egyedül velük nem mindig könnyű.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more