Könyvjelzők

Pirates Online

Alternatív nevek: Piraty Online

Online játék Pirates - a csodálatos világ távoli vándorlásai, csaták a tengeren és a szárazföldön, a hatalmas kiterjedésű az óceán és csodálatos felfedezéseket.

A játék Pirates Online illeszkedik bármilyen irodai számítógép: CPU Pentium IV 2GHz-es, 128 MB-os grafikus kártya, 256 MB RAM, 3,5 GB merevlemez-terület, valamint az internet-hozzáférést.

A játék on-line Pirates, letölt egy speciális program, - a játék kliens, aki felveszi a kapcsolatot a játék szerver az interneten. Az ügyfél nem igényel telepítést, csak bontsa ki, és futtatni a fájlt kalózok. exe.

Vegyél részt a játékban Pirates interneten néz ki. Az első oldalon akkor azonnal be a játékot, ha már fél Gaming Network COD. Ha nem - akkor nyomja meg a gombot "regisztráció", majd adja meg e-mail címét, gondolom, és adjon meg egy álnevet játék profil, adja meg ugyanazt a számot a képet. Ezután hozzon létre egy játékban: Szerintem, és adja meg a szót - login és a jelszót adja meg a játékot (login és a jelszó nem lehet azonos! ). És persze, el kell olvasni, és erősítse meg a feltételek. Minden ezen Pirates Online regisztráció befejeződött.

Itt van, hogyan kell játszani a játékot online Pirates. De először meg kell, hogy töltse le a frissítést, mert a játék folyamatosan fejlődik, egyre több érdekes és izgalmas! Amikor a frissítés befejeződött, el tudja olvasni kalóz híreket, és kap a játék, kattintson a felirat ", hogy indítsa el a játékot."

Már csak, hogy válasszon egy játék szerver, amelyen lesz a Pirates of the online játék. Ez egy nagyon fontos művelet. Lieberthal a szerveren sok erős játékos, jó piaci áruk befolyásos szövetségek. Teljesítmény már van osztva. Mert több megfelelő szervert Treasure Island, akkor a par más kezdő és gyorsan meghódítani a félelmetes kalóz dicsőség. És akkor megpróbáljuk erejüket és Lieberthal.

Tehát az unalmas technikai részletek mögött, válasszon egy játék szerver, adja meg felhasználónevét és jelszavát, és kezdj el játszani biztonságosan Pirates Online!

Elején a játék a karakter a kikötőben. Igen, akkor is kell, hogy válasszon egy meredek hős! Vannak mások, hogy válasszon a két karakter férfi, két nő, ezek mind különböző néz ki és a személyes tulajdonságok, mind élnek a különböző városokban. Kiválaszthatja a megjelenés, ruha, haj hős, gondolni rá hangzatos és rettenetes nevet, mint illik egy tisztességes kalóz.

Pirates online regisztrációs neked egy bátor kapitány, a ravasz kereskedő, felfedező és felfedezője a kíváncsi új országok, és természetesen, a félelmetes kalóz! A játék teljesen felfedi a tehetségét és hajlamait, friss szellő távoli vándorlásai betölt fitt és jó hangulatban.

Pirates online játék, egyszer és mindenkorra, hogy meghódítsa a szívét nagyszabású tengeri csaták bevonásával több tucat hajó, különféle módszerek elleni küzdelem. A tengeri kereskedelem, mivel a nagy Cortez csábítja az ő tarka, különböző termékek és országok. Mint egy igazi tengerész, a szív és a lélek (és pénzt) betesz a hajót, és ő lesz a legjobb barátod, viszi, hogy távoli partok, rajta lesz legyőzni az ellenséget, és ha szükséges, kivéve, ha egy barátom a haláltól. Ne felejtsd el, szerint egy ősi tengeri hagyomány, hogy a hajó egy szép nevet, hogy hozza meg a szerencse.

Pirates online játék - egy igazi történelmi és földrajzi enciklopédia a XVI században, és a kalandok, utazások és felfedezések túl valóságos. Ha felfedezni egy új kontinens, behatolni a titkait az egyiptomi piramisok - mi lehetne csábító?

Lesz át számos küldetésen, küldetések, fokozatosan a tanulás bölcsességének a játékok, majd megoldja a rejtélyes feladat, hogy megtalálják az ősi kincseket, egy részük el lehet vezetni csak barátokkal, szövetségesekkel.

A játék és kényelmes a játék chat-fórum, ahol beszélgethet a barátaival együtt megoldani bonyolult, de izgalmas feladat, hogy megtalálják a választ minden kérdésre az a játék, és csak időt kellemes beszélgetést.

Sok szerencsét a játékban, a bátor tengerész!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more