Könyvjelzők

Planet Zhelezyaka

Alternatív nevek: Planet Zhelezyaka

"Planet Zhelezyaka. Nem ásványok, nincs víz, nincs növényzet, lakott robotok "- a fogás kifejezés a híres rajzfilm pontosan írja le a világot a játék Planet Zhelezyaka online. Egy kicsi, de nagyon fontos részlet - a helyi robotok vannak szerelve egy erős kvazitronnym az agy, és így nem félnek olyan hely kalózok. Robotok építenek, felújítása, a háború, a szabotázs és szabotázs végzett, és csak gúnyolódni egymást. Ők építették az egész bolygót, a kényelem és a tágasság belőle egy páncélozott és megerősített üreges labdát. Meg kell kezelni ezeket a szorgalmas, okos, harcias, hozzáértés és magas mechanikus lények, hogy hozza meg sok öröm és az élvezet.

Online játék Planet Zhelezyaka jól működik még a számítógép "iroda elrendezését": Pentium 4 2.33 GHz, 256 MB RAM, grafikus kártya 128 MB grafikus memória.

Vegyél részt a játékban Planet Zhelezyaka kissé bizarr, de nagyon egyszerű. Választhat a típusú robot - a négy. Adja meg az ASO (az úgynevezett e-mail itt), hogy kitaláljon a játék neve - Aydenik, jelzi polaritás (a nem), írja be a PIC (jelszó). Csatlakozz Planet Zhelezyaka megköveteli, hogy a munka az e-mail címre, akkor elküldjük az aktiváló kódot. Mutassa be a karaktereket a képen látható biztonsági kódot, olvassa el és hagyja jóvá a megállapodást a szabályokat a játék.

Miután Fiók Planet Zhelezyaka on-line regisztráció befejeződött.

Game Planet Zhelezyaka Online - csodálatos világ, szokatlan, hogy egy ember. Idő egységek nem emberi és robot: még, tic, hüvely-, az úgynevezett a folyó évben, és a nap - a zsír. Az egész bolygó borítja hatalmas halom fémhulladék, ahonnan a szorgos robotok kivonat a fő forrás - egy darab vas. Közülük az Armory gyűjteni a különböző eszközök - Gadgets, mind a védekező és támadó akciók.

Information Center Management használt adatbázis elvégezni az összes alapvető műveleteket, valamint láthatjuk az információkat az események a játék, és a játék teljesítményét. A fő mutató - a lejtőn, annál nagyobb ez, annál nagyobb a rangsorban.

Workshopok az adatbázis minden este kiadott egy új tétel a robotokat. Ön is bérelhet kívülállók, ha az nem elég. Planet Zhelezyaka online játék addig folytatódik, ameddig csak lehet előállítani és fenntartani a robotokat. Ellenségei is akadályozza meg, intézi szabotázs, támadó és lopás a darab vasat. Erős védekező robotok, high-tech Gadgets és katonai szakértő segít a nehéz küzdelem a címet a vezetője a legmenőbb robotokat.

A játék Planet Zhelezyaka az interneten, szüksége van egy megfelelő tanulmány a jellemzőit a robotokat. A játék négy csoportban, megkülönböztetni a számos különböző kvazitronov elektronikus agyat. Color kvazitronov határozza meg nem csak a színe, a robot, de a harci tulajdonságai és a műszaki paraméterek.

Kvazitrony Red Raiders van - nagyon harcias robotokat. Orange - jól védett nagy deferorov. Zöld kvazitrony készült robotok Spicer univerzális cserkészek és szabotőr és kék felruházott indzherikov csúcstechnológia.

Amikor a mester az alapjait az irányítás, a játék körül, a védekezés és a támadás, megy egy különleges hely - Drome. Itt elkezdi játszani a játékot online Planet Zhelezyaka teljes erővel - a versenyt a többi játékossal megy felfelé a lépcsőn minősítést. Itt van az összes lehetőséget, hogy bizonyítani magukat ügyes mester tréfacsináló szellemes és bátor parancsnoka a robotok.

Lejátszás Planet Zhelezyaka segít-game chat - kategóriában, valamint a játék fórumon.

Ásó csapat valódi robotok (harc, a védelem, szabotőrök és mérnökök), hívd meg a barátok és ismerősök a szakszervezeti és elkezdenek játszani Planet Zhelezyaka bizonyítani minden hidegvérrel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more