Könyvjelzők

PLANEWARS

Alternatív nevek: PLANEWARS

Online játék PLANEWARS - háromdimenziós böngészős MMORPG játék. Érdekli elsősorban az, hogy a különböző lehetőségeket, és a shell programot közeli szinten a kliens programok, ezért PLANEWARS online játék tartják az új generáció. Vegyél részt a játékban PLANEWARS banális egyszerű: "mail", "password", és PLANEWARS regisztráció. És szívesen, ha az egyik a "visszatérés" a megújult Földön. Távoli jövőben, valóban újra teremtett világ, az új törvények a létezés és a túlélés minden alkalommal - ebben a valóság játék elmerülhet PLANEWARS online.

Tehát PLANEWARS kitöltött regisztrációs és szoftver felülete előtted. Ismeri a játékot, természetesen, kezdve a karakter választás - floor (itt minden világos) és frakció (Birodalom vagy anarchisták.) Első - fegyelmezett bitorlók a második - a szabad és ideológiai vándorok igyekszik újjáéleszteni a bolygót ülepítéssel és keverés versenyek. By the way, PLANEWARS online játék, amely még mindig fejlesztés alatt áll, és hamarosan ígérjük, hogy kezelje az új faj. Közben jól szivattyú a karakter, akkor is csatlakozhat a frakció kalózok.

Kezdett játszani a játékot online PLANEWARS, ahhoz, hogy a karakter belép egy űrhajó felszerelt géppuska szerény. Ezután a folyamat felhalmozódó tapasztalatot és pénzt, akkor erősíti űrhajó különféle modulok és berendezések, valamint a hozzá fegyverek kapacitás (10 közül lehet választani fegyvereket).

Hogy mit jelent a játék célja, hogy megnyerje a szörnyek és ellenfelek, így halmozódó pontokat a katonai dicsőség és Quilpie (pénz). Lehet keresni más módon, például, kitermelésére erőforrások vagy tisztítása medersori árkokban hajók az ellenfelek. A folyamat során a kiegyenlítése a karakter, a játékos lehetősége van megfigyelni, hogy a környező világ fejlődik, kevert faj és ökumenikus milyen lehetőségeket emiatt.

Milyen legenda kínál nekünk PLANEWARS játék online? Ez - amint a Föld elért egy olyan szintet az evolúció, hogy az emberek már nem létezik a fizikai síkon, és elért egy új szintre, nem fizikailag. Ez lehetővé tette számukra, hogy felvegye a kapcsolatot a többi értelmes faj és utazási párhuzamos világok a portálokon, amelyek speciálisan átépített portobashnyah. Nem sokkal ezután vándorolt ​​át a világ, és tetőzött a világon az emberek valóban megszűnt. Azonban, miután egy évszázada, ahhoz, hogy utazni a többi világban, azt akarták, hogy visszatérnek a bolygót, de nem volt olyan könnyű ... Elhagyott és szomorú játékos úgy tűnik, hogy a Föld bolygó. Gyakorlatilag megsemmisült a civilizáció, és fut a tört Kegyetlen birodalmiak. Ők ellenzik az anarchisták szabadság.

A rajongók hely PLANEWARS RPG játék lesz öröm, mert ritkán olyan böngésző alapú online játék annyi figyelmet fordítani, hogy a grafikus környezet. Kiváló tanulmányi, 3D-s modellek lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélhessék a valóságban a helyzet. Tehát játszani PLANEWARS kétszeresen izgalmas azok számára, akik szeretnének részt venni a szórakoztató játéktermekben minden tekintetben. Itt a harcok és szórakoztató alapdíj. Háborúzó része küzd hajóikat el a föld, a sztratoszférikus térben vagy az űrben. És mindezt kíséri megfelelő táj.

A fejlesztő csapat azt ígéri, hogy hamarosan játszani a játékot online PLANEWARS válik még érdekesebbé. Számának növelése fegyverek (50), és az, mint már említettük, létre tíz teljesen különböző világ, amelyek mindegyike tartozik egy külön faj. És mindezt magas szintű 3D-modellezés. Nos, várom, hogy a teljes befejezése a tér arcade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more