Könyvjelzők

PlayerUnknown's Battlegrounds

Alternatív nevek:

játékosUnknown's Battlegrounds Game Battlefield.

A

PlayerUnknown's Battlegrounds, amely 2017 márciusában vált elérhetővé, meghaladta az összes értékesítési rekordot. Mindössze három hónap alatt 7 millió ember vásárolt meg, ami jelentős nyereséget jelentett a vállalat számára. Kifejlesztette koreai Bluehole cégét az ilyen platformokra:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

A projekt a Brendan Greennek köszönhető, aki a "Battle Royale" játék irányával jött létre. Mindez akkor kezdődött, amikor más cégekben dolgozott különböző projekteken. Miután látta az általa alkalmazott technológiák sikerét, Brendan úgy döntött, hogy eljött az idő egy szóló előadásra. A játék egy multiplayer shooter, egy reális túlélési szimulátor, ahol mindenki a rendelkezésre álló eszközökkel küzd.

Túlélni minden áron.

Play PlayerUnknown's Battlegrounds a játékban egyszerre több ezer játékos vehet részt egy- vagy csapatmódban. A szkript egy egyszerű száz résztvevő, aki egy sivatagi szigetre dobja a különböző részein. Az egyediség az, hogy eldönti, mikor hagyja el a gépet. A résztvevőknek nincs semmi, ami segítene a misszió megvalósításában, de ezek mindegyike a szigeten van, és csak meg kell találni őket.

Könnyen mondható

, csak a feladat befejezése nem olyan egyszerű, mert csak egy túlélő vagy csoport válhat győztesnek egy csapatjáték esetében. By the way, a jutalom egyéni előadás esetén sokkal bőkezűbb, mint a páros változat esetében. Meg kell találni az elsősegély-készleteket, fegyvereket, csak olyan dolgokat, amelyek hasznosak lehetnek. Minden játékos vadászik, és érdemes egy gyorsítótárat találni, amikor az igazi csata megkezdődik, a vágóhídba áramlik.

De ez nem szabad megijeszteni azokat, akik le akarják tölteni a PlayerUnknown's Battlegrounds-t. Éppen ellenkezőleg, mindenki képes lesz megmutatni, hogy képes az állandó konfliktusok körülményei között. Itt minden fontos, és képes a földre álcázni, és a helyszín megváltoztatásának képességét és a célzott lövést.

Gunák, felszerelések és felszerelések.

fegyver is teljes, de még mindig meg kell kapnia. De a gépen sok hasznos darabot csatolhat a szupergyárból, és növelheti a raktárakat a tűzoltó rendszerhez. Egy ilyen lövöldözős arzenál választása:

  • Pistols
  • Automatikus gépek
  • Vintovki
  • Arbalety
  • Shotguns
  • Carabines
  • Géppuskák

But a tűzerő mellett hideg fegyver is van, és ha nincs, akkor még egy serpenyő és egy póker is.

A különböző erősségű sisakok és mellények támogatása is biztosított. Más ruhák is teljesen hozzáférhetők, így ízlés szerint öltözködnek. Ha nem kapsz semmit a szabad menüből, nézd meg a boltban, és vásároljon valami stílusosabbat valódi pénzért.

Játékos folytatása a PlayerUnknown's Battlegrounds-ban, a turn pedig megismerkedik a járműválasztással. Nem sok autómodell létezik, és a jellemzők nem különböznek egymástól, és a kapacitás 2-5 fős. Egy éles megfordítással felborulhatnak, és nagyon meglepődtek a víz alatti mozgás.

A PlayerUnknown's Battlegrounds zónájáról meg kell mondani. Amint eljutsz a szigetre, látod magad egy térképen, ahol három terület van. Az Ön feladata, hogy a fehér zónában maradjon, kizárva a versenytársait. A kör fokozatosan szűkül, így a feszültség fokozódik, mert mindenki ugyanazt akarja, mint te. A fehér, kék színű terület körül. Ez egy elidegenedési zóna, ahol a résztvevő tartózkodása közben rendszeresen kárt szenved, ami serkenti az akciót. A harmadik zóna piros, az ún. Navigáljon a területen, ahogy tetszik, de maradjon életben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more