Könyvjelzők

Pockie Saints

Alternatív nevek: Pockie Saints

Pockie Saints Online - masszívan multiplayer szerepjáték játék műfaj fikció, nyomon követhető a 2D-s formátumban. Az eredeti projekt NGames, ahol egy esetleges érzi szent. Története a játék történetét meséli el, hogy az istenek hozták létre 12, most a rendkívüli világot. A káosz az univerzum egyszer született, Istenről és Jézus Isten a káosz Creel. De hamar világossá válik, hogy nem tudnak egymás mellett a földön, mert egyszerűen nem illik a hatalmas erejét. Reménytelen világ kezdett összeomlani. Jézus úgy döntött, hogy megcsal, hogy megszabaduljon az ellenfél. Amint podpoit Creel szent bort, és megragadta a pillanatot. Jézus megtámadta Creel tette úgy, hogy dobták a világ halandók. De ez a győzelem nem hozta meg a kívánt hatást. A hegy tetején a Henan Creel hatalmas fa kihajtott lett tele kaotikus erőkkel wracking emberek. Jézus hamar rájött, hogy nem képes megbirkózni a menedzsment a világ, és létrehozta a 12-isteneket, és kérte, hogy ez nem könnyű feladat. Mindegyikük kellett felelősséget vállalni az év egy részében. Tehát volt egy csillagkép nevű Ikrek, Mérleg, Vízöntő, Rák, Skorpió, Halak, Kos, Oroszlán, Nyilas, Bika, Szűz és a Bak. Egy személy jegyében született, így vagy úgy, kap bizonyos hatáskörökkel és áldás az istenek. Mi történt eredményeként az események, akkor lehet tanulni, kezdve Pockie Saints játszani. Várom, hogy a hihetetlen kalandok egy olyan világban, hihetetlen és érthetetlen. Milyen sors kíván választani a karakter, ő biztosan tudja befolyásolni, hogy mi történik körülötte, és növekedni, amíg el nem éri a kívánt magasságban. Makacsul követik a maguk módján, valaha otvoyuete lehetőséget arra, hogy a világ ura!

Lejátszás Pockie szentek bárki, akit érdekel ez a termék online. Rendszer követelmények meglehetősen szerény a kiváló játék zajlott a számítógépes adathordozón paramétereket. Minden, ami szükséges ahhoz, hogy menjen a játék tér - a Pockie Saints rekordot. Ehhez ki kell tölteniük egy űrlapot írásban a következő információkat: útlevél szám, jelszó, Ismételje meg a jelszót, e-mail címét. Ne feledje, hogy az a tény, a fiók létrehozása, elfogadja a szerződés feltételeit.

Elején a játék Pockie Saints lehetővé teszi, hogy válassza ki a megfelelő osztályra. Mi a különbség a harcos, mágus és a bérgyilkos? Vessünk egy pillantást a funkciók a meglévő osztályok. Erőteljes testalkatú harcosok lehetővé teszi számukra, hogy szolgálja, mint a védő erő. Ők mindig kész arra, hogy a vonal a tűz magukat elvtársak ebben az időben lehet támadni az ellenséget. Vannak ezek a merész személyiség az elit birodalom. Assassin tekinthető a leggyorsabb és legveszélyesebb. A mozgások éles és villámlás. Még a legmerészebb ellenség rettegett gyilkosok. Képviselői Ez az osztály célja, hogy elpusztítsa az összes árulók birodalom. Magee felruházott speciális mágikus erővel, amellyel lehet, hogy elpusztítsa ellenségeit, és gyógyítani elvtársak. A csatatéren, a nagy asszisztens. Minden ilyen osztályok saját készség fa, amelyben fejlődnek. Kiválasztása egy osztályt, hogy lesz majd egy előre meghatározott útvonalat.

Mellett készségek a karakterek, vannak más jellemzőit, amelyek közösek az összes. Ez például, erő, bölcsesség, ügyesség, ügyesség, kitartás, és egyéb paramétereket. Meg kell keresni a növekedését adatátviteli sebesség, ha azt szeretné, hogy sikeres legyen az Pockie Saints online. A születéstől az lesz pártfogolni az Isten az állatöv jel, ahol született. By the way, azt mondani, hogy minden szinten, akkor új lehetőségek nyílnak, hacsak nem feldühítette a gyámja. Tehát, elérve 10-es szint, képes lesz arra, hogy kap egy érmet, segítségével további attribútumok nőtt. Tulajdonos érmek közel hatalomra az Úr Isten.

Mi van még szép a játék, az a tény, hogy a Pockie Saints fog játszani, a cég az állatok. Az elején, akkor egy kisállat, és meg kell hozni, hogy a szeretet. Pets - jó asszisztensek minden ügyeit. Apropó, ne felejtsd el, hogy frissítse őket, és ellenőrzi azok fejlettségi szintjétől.

Akkor válhat egy szent most! Nos, mi a játék még mindig kínál valami hasonló? Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy jól érezzék magukat, és több időt együtt telített Pockie Saints! Élvezze a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more