Könyvjelzők

Point Blank

Alternatív nevek: Point Blank

Ma bemutatjuk Önnek létrehozását fejlesztő NCsoft, aki híressé vált az első helyen vitathatatlan Online hit Lineage 2. Ez a Point Blank online játék a csapat Schutter első, aki online. A játék maga emlékeztet egy érdekes szintézise dinamikus jellemző a lövöldözés "Quake» és taktikai elem rejlő Counter-Strike. Kevés, hogy úgy döntenek, a abmundirovanie és állapotát. A legfontosabb dolog az a képesség, hogy lőni a lehető legpontosabban, mert haladékot után virtuális halál adni csak 5 másodpercig.

Annak érdekében, hogy a játék az online Point Blank meg kell küldeni regisztráció Point Blank. Ehhez szükség van egy kicsit, nevezetesen:

1. Írja be a nevét a játékban (login).

2.. Írja be az új jelszót.

3. Adja meg e-mail címét.

4.. Adjon általános információkat magukról (nem, életkor, stb )

5. Menj ellenőrzi, hogy egy valós személy, és nem egy bot.

6. Megerősítené, hogy egyetért az általános játékszabályokat.

Miután Point Blank ellenőrzés befejeződött. Annak érdekében, hogy kezdj el játszani Point Blank kell telepíteni a játékot a számítógépen. Ehhez:

1. A honlapon Point Blank interneten megy "Töltsd le a játékot."

2.. Ezt követően a telepítés automatikusan elindul a program "Zapuskator" start után, ami elkezdi letölteni a telepítő program.

3. Indítsa el a telepítő fájlt, és az online játék Point Blank kezdődik a számítógépre telepítve.

Telepítése és regisztráció a játék Point Blank végzett teljesen ingyenes.

Fejlesztők javaslom, hogy belevetette magát a légkörbe hadműveletek különböző helyszíneken, többek között éttermek, múzeumok Chinatowns, kanyargós alagutak a föld alatt, ahol a vonat autók csúszik múltban. Így a játék on-line Point Blank rajongói fáradt érdekes helyszínek hamarosan.

A játék akkor felkérik, hogy legyen egy harcos háborúzó része. Csoportok - mind a klasszikus játékok ebben a műfajban. A terroristák és a kommandósok. A Point Blank játszani, és meg fogja ölni a szeretett rajtunk keresztül a többi hasonló játékok arzenálját a lőfegyverek. Pisztolyok, merevlemezek, puskák, mesterlövész puska és gránátok. Mindez és még sok más az Ön rendelkezésére. Is, akkor módosítsa a megjelenését a fegyvert (pl. - arany Kalasnyikov puska) és berendezések a valódi pénzt, valamint pontokat szereznek a mérkőzésen.

Annak ellenére, hogy a hasonlóság a többi hasonló projekt online játék Point Blank még mindig az egyik jellemzője, hogy a rajongók számára a hurrikán lövöldözés válik egy hatalmas plusz. Elhunyt játékos szinte azonnal helyreáll alapján a csapata és továbbra is harcolni. Ez a játék sokkal dinamikusabb, és nem ad unod a számítógép képernyőjén, néz ki, mint a barátok és ellenségek próbálják csalogatni monoton barátja - egy csapda. Nincs idő és lehetőség, hogy legelnek az ellenséget egy mesterlövész puska. Ez egy játék azoknak, akik szeretik, és tudják, hogyan kell lőni gyorsan.

Még ha nem ezeket a játékokat, akkor nem lesz nehéz alkalmazkodni a játék hangulatát és a menedzsment. Miatt dinamizmusát a játék, akkor azonnal megszokja a tempót, és elkezdi megölni az ellenséget anélkül, egy kis óvatosság. A játék felület is, nem leszel sokáig kell szokni. Az oldalon a játék felépítése megtalálható a boltban leltár, várólista a játékosok, egy hatalmas listát klánok és egyéb hasznos információkat.

Remélem, a fenti egyértelművé teszi, hogy a Point Blank online játék csak az Ön számára. Tehát ne pazarolja az idejét. Kezdj el játszani Point Blank most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more