Könyvjelzők

The Voyage Online

Alternatív nevek: Conquerors

Online játék Conqueror egyike azoknak a szerep-játék, ami az első ismerős velük ösztönözni kezdj el játszani. Lehet, hogy arra ösztönzi a szlogen - "jött, látott és meghódította", és talán a hangulat a játék, felállított legfontosabb keleti hagyományokat, és látványos grafika, feltéve, online játék Voyage a népszerűség és a hűség, hogy a közönség a milliók. Viszonylag nemrég csatlakozott Conquerors játszani, és a felhasználók a Web - meg minőségi eloroszosodott változata a játék.

Közelebbi ismeretséget a hódítók, kezdjük a rendszer követelményeinek a fejlesztők. By the way, akkor el kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. És ezért, bemutatni, hogy egy listát a "kívánságát", hogy a PC-konfiguráció:

• Processzor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• grafikus kártya - 16 MB

• szabad hely a merevlemezen - 1.. 5 GB

• A rendelkezésre álló szélessávú internetkapcsolatok 64 kbit / s.

Regisztráció Online játék Conqueror végzett a lány hivatalos honlapján. Szükséged lesz egy becenév, e-mail címét, jelszavát, a személyes adatok és a kód, hogy ellenőrizze "a bot." Ez a Hódító online regisztráció. Hát rajta.

Ha a nyilvántartásba vétel visszaigazolását Conqueror Online, kövesse lépésről karakter kiválasztását. Voyage az online játék, ahol hat karakterosztály:

• Monks

• Ninja

• íjászok

• Swordsmen

• Warriors

• Papok (tűz és víz)

Class Monks - talán a leginkább humánus karakterosztály, vesznek részt, önismeret és a fejlődés a belső spirituális világot. A védelem és a fegyverek - szent gyöngyök, amelyet fel kell tölteni.

Class romboló Ninja - ügyes és bátor harcosok, a támadást villámgyorsan, és arra, hogy egyszerre harc két fegyvert ad nekik egy nagyobb előnyt.

Archer osztályban azok számára, akik használják a harcot mozgott, várj és a vadászat.

Class karddal, éppen ellenkezőleg - az ínyencek közelharci, nem kevésbé ügyes, mint a Ninja is vezérelheti a fegyver mindkét kezében.

Warrior osztály - az osztály fizikailag felkészült. Csak Warrior viseli a nehéz páncélt, és ellenáll a legerősebb ellenség közelharcban.

A papi osztály képviseli két ellentétes ág

• Papok Fire

• Víz papok.

Papok a víz - ez békés varázslók védelmet, használja a varázslatok, de jól szervezett és hagyományos fegyverek.

Papok tűz - misztikus lények, hogy használja a hatalmát, hogy varázslatok romboló intézkedéseket.

Szóval, megismerkedhetnek közelebb a paramétereket a tervezett osztályok létrehozása karakterek és egyedi és megismételhetetlen. By the way, individualizáció hős itt minden rendben van, meg tudod változtatni a külső tényezők, elvét alkalmazza az úgynevezett testreszabás - ez az elv minden sajátos kínai online játékok.

The Voyage Online játék érdekes a környezete - Itt kívül a szokásos migrációs csőcselék is találkozhatunk a négy főnökeik, szörnyek nagy betűkkel, hogy úgy mondjam. Hívd fel őket katasztrofális vadállat, Snow Banshee, Sárkány teratomák. Vadászat ilyen szörnyek mindig kiemelt fontosságú, akárcsak nekik, akkor kap egy jelentős bónuszt díjat.

Ami a harcrendszer, játék Conqueror élő csak abban az értelemben, hogy senki meg kell kérni, mielőtt a támadó, vagyis az az elv, a szabad PvP (csaták játékosok között). De ha te nem vagy híve oly módon harc, akkor kérjük, alkalmazza a párbajt, és harcolni nemesen. Különben is egy harc, a játék elérhető Conquerors osztályharc, klán csaták és egyesületek.

Az összes fent lesz játszani a játékot online Hódító szinten 120, nos, több fogja követni a folyamatot az újjászületés. Ez azt sugallja, a lehetséges változás a klán és a külső, új készségek és még sok más. Röviden, az ösztönző sokáig játszani a játékot online The Voyage elég jó. Nézd meg magad.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more