Könyvjelzők

Noon 21. század

Alternatív nevek: Noon 21. század

Space online játék Déli 21st Century meghívja Önt, hogy hozzon létre és fejlesszék saját kolónia egyik bolygó a Naprendszer, valamint megpróbálja a kezét a honfoglalás új területek a kitermelés az egyedülálló forrásokat. Délben 21. századi online akkor épít bázisok, infrastruktúra fejlesztése, keresés fontos a fejlesztési források, és mindezt a háttérben kozmikus városi tájkép.

Játék Délben 21. század line létre a motor, a Flash, így a számítógép konfigurációját kiállított néhány alapvető követelménynek. Tehát, hogy a játék az online Déli 21. század igényel PC

• Operációs rendszer Windows 98/2000/XP vagy Vistax32/Seven

• Processzor Pentium 3 800 MHz-es és a fenti,

• 256 MB RAM-mal,

• 64 MB-os videokártya vagy magasabb,

• egy stabil internet kapcsolat.

• Adobe Flash player.

Ami a böngészők, délben 21. századi online játék, amelyet minden böngésző támogatja.

Vegyél részt a játékban Déli 21. században kezdődik a mondat: "adja meg az Akadémia", kattints rá, és mielőtt jön, hogy töltse ki a területen adatait. Adja meg a

• becenév - a nicknév

• cím aktuális postafiók

• Jelszó

• kód ellenőrzése.

Ellenőrzéséhez Délben 21. század befejeződött, az üzletszabályzat és fogadja el a linket, hogy aktiválja fiókját, akkor a levélben, ami a megadott e-mail.

Szóval, a délben 21. századi online regisztrációs megerősítést nyer, és a mennydörgés intergalaktikus háborúk bejutni az izgalmas kozmikus valóság. Elkezdi játszani délben 21. század a bolygó Orion, akkor a személyes helyre. A karakterek itt szokásos, de választhatja egyik a három frakció:

• gyarmatosítók

• kereskedők

• kalózok.

Az űrhajó is rendelt a standard csak olvasni a paramétereit.

Tehát, a közeli jövőben, vagy fog nyerni, és fedezze fel az új terület, vagy tartsa gazdaságok vagy az utazás a világűrben kalóz gonosz szándék. Nos, eddig kiemelt feladata lesz felszerelését saját kolónia, hogy "fedezi fel a sort."

A fő forrás a galaxisban - az energia. Tudod kap ez az erőmű, amelynek meg kell építeni. A börtönben is épít gyárakat, amelyek össze modulok űrhajók. A fő feladata ebben a szakaszban - készítsd el a saját flotta az egyetlen mód arra, hogy biztonságosan mozogni a galaxisban, de ha a támadás, hogy a megfelelő választ.

Ugyanilyen fontos erőforrás - hidrogén, ami repülni űrhajó. Kivonat az olyan fontos, mint az energia.

Ezen kívül vannak a bolygó források, mint például a réz, a szilícium és az arany. Minden ilyen forrásokat, hogy készítsen nano-robotok lesz a hűséges segédtiszt minden működik.

Délben 21. század játszanak különösen érdekes, mert lehet pótolni a flotta nem csak, hogy egy üzem termelése az űrhajók. Például akkor is megtámadják a hajókat, kirabolja őket figyelembe a hajó fedélzetén. És az, hogy nem feltétlenül kell egy űrhajó, és egy csomó elegáns tapasztalat. Itt fontos a taktika is, és fejtér, természetesen. Továbbá, a flotta adhat sodródó hajó, vigye a nyomában, és megy a kolónia, ott nano-robotok lesznek cukorkát.

Legnagyobb veszélyt, különösen egy töredéke kereskedők idegenek, akik arra hivatottak Trinnitami. Ez az idegen kalózok, a cél - lakókocsik forrásokat. Figyeljük meg, hogy jönnek szinte lehetetlen, így a hangsúly a védekezés ellenük - a sebesség választ. Nos, és a tömeg - a nagyobb a flotta, a könnyebb játszani a játékot online Déli 21. század minden ágát a fejlődés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more