Könyvjelzők

Full Pi

Alternatív nevek: Full P

Full Pi Online - egy böngészős online kaland játék létre a stílus ironikus komikus, poszt-apokaliptikus thriller sok fajta humor húzott mutánsok, zombik és szörnyek.

Plot ez: a világ katasztrófa egy robbanás után Hadron Collider kényszerítette a túlélők harcolnak az életükért légkörben világvége. Véletlenül, a tettes, hogy mi történt, a karakter, aki most utazik a változó világban, kibontakozása a kusza telek rejtvények és megsemmisítésének hátborzongató mutáns lények. Miután túlélte Full Pi, meg kell menteni az egész emberiséget.

Rendszerkövetelmények elhanyagolható, mivel ez a böngészős játék. Meg lehet játszani bármilyen számítógép internet-hozzáféréssel, nem igényel a telepítés-előtti. Annak érdekében, hogy a játék az online Full Pi, szüksége van egy ingyenes Full Regisztrációs Pi.

Vegyél részt a játékban Full Pi hangzik: online játékok, kattintson a "Play", majd adja meg a bejelentkezési (az Ön neve a játékban), válassza ki a nemek és a típusú karakter.

Következő akkor létre kell hozni, vagy később nem jelentkezett be ugyanazzal a login. Kattintson a "Regisztráció" gombra, adja meg e-mail címét és jelszavát. Ezen a Pi Full regisztráció befejeződött. Most már játszani a játékot online Full Pi.

A játék felajánlja, hogy válasszon a három férfi karakterek és három nőstény, melyek különböznek azok jellemzőit.

  • Teljesítmény - Izmos előny és az Amazon
  • Stunt Bestia és használt harci trükk
  • Van entellektüel és okos tudás , hogy növelje a védelem

Beépített játék Full Pi az interneten, elsősorban a feladatellátás és a küldetés legyőzni számítógép szörnyek vagy a többi játékos. A munka, akkor kap jutalmat fegyverek és hasznos dolgokat. Feladatokat szigorú sorrendben.

Csaták a játékban kerül sor lépésekben, minden körben időben korlátozott. Ha nincs ideje, hogy a lépés, akkor kerül a véletlen támadás és a stroke megy az ellenfél.

Ez az online játék teljes P kétféle helyen: harc és a béke. A harc fog járni helyeket feladatok, tele vannak a zombik és mutánsok, ezek megsemmisítése növeli a szinten, és töltsétek be a fegyverarzenál és kellékek. Szintén ott található értékes dolgokat tudnak később lehet használni, vagy eladott fegyverek előállítására.

Békeidőben helyen harcok tartanak, akkor vissza fog térni, hogy megvásárolja a szükséges dolgokat a harcok, vagy eladni valamit, amit nem kell vásárolnia utasításokat, hogy új dolgokat, és új munkahelyeket.

Full Pi online játék egy nagy fajta a választott fegyver, ez része egy sor ruhát az egyes karakter. Fegyvert lehet vásárolni, akkor megölnek egy szörny, vagy csináld magad utasításoknak megfelelően. Ami a védelmet, bizonyos páncél véd bizonyos fajta sérülés:

  • Fizikai
  • Tűz
  • Ballistic

Is, a győzelem az ellenség, akkor lesz elérhető:

  • "Ukrashaki" , ami hozzájárulna ahhoz, hogy a karakter,
  • Raskhodka Kiegészítő fegyverek és páncélok (támadó, stimulánsok, gránátok, bombák)
  • Fitch képességek (természetfeletti karakter jelenik meg, a baleset után), hogy segítsen játszani a Full Pi. Ezek kárt okozhat az ellenségnek, illetve gyógyítani a tulajdonos

Annak érdekében, hogy a karakter, akkor válasszon egyet a három műhold kedvencek: Raven - jobban megfelel a karakter védelem vargan - a hatalomért karakter Kisssa - az ügyes. A felső szintek teljesen Pee játék megszelídített új műholdak, ha a szükséges forrásokat. A háziállatok minden szinten növekvő képességekkel, egyre nagyobb az esélye a karakter és segít neki a harcban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more