Könyvjelzők

Érvényesítése itt

Alternatív nevek: Moswar

Online játék érvényesítése itt - ironikus népszerű ingyenes böngészős játék. Destiny Development Company kiadta a játék 2010-ben, és azóta, hála a rendkívüli humor, érvényesítése Itt vagy online tett szert nagy népszerűségre. Érvényesítése itt lehet játszani szinte bármilyen számítógépen. Miután a rendszer követelményeinek a játék minimális. Ennek legfőbb feltétele a jelenléte a böngésző. Fuss egy egyszerű játék felület, akkor az egér és a billentyűzet. Szállj be a cinikus világban Moszkva segít érvényesítése ide a regisztrációhoz. Akkor jelenik meg, mint újoncok, vagy játszani a natív moszkvai. Ez szerint a vágy. Regisztrációs érvényesítése itt egy viszonylag egyszerű folyamat. Regisztrálni egy új karaktert, el kell dönteni, hogy ki szeretne lenni, és adja meg a következő adatokat:

1) Írja be a jelszót megalkotta

2) Ez az e-mail cím

3) Az eredeti neve a karakter

A Regisztráció gombra kattintva, akkor azonnal érvényesítése itt játszani és élvezni érdekes történet az online játékok. Vegyél részt a játékban érvényesítése itt készült, hogy lakói a virtuális Oroszország fővárosa. A tisztesség, meg kell mondani, hogy a játék az aktuális eseményeket a mai Moszkvában, így minden, ami nagyon közel áll a valósághoz. Emeld fel a fejed, egyenesítse vállát és büszkén vonul végig az utcán! Ne feledje, hogy bárki is vagy, a siker lehetősége, senki sem veheti el!

Ha úgy dönt, hogy lesz a natív moszkovita, bizonyítani, hogy ez a város nem a "gumi" és a nem fogadott tárt karokkal bármilyen jönnek nagy számban itt. De ha kíváncsi, hogy megtapasztalják a nehézségeket, a városi élet egy egyszerű vidéki, és akkor jön a moszkvai vendég, akkor át kell esniük. Bizonyítsuk be, hogy meghódítsa a nagyvárosban neked erő! Miután Moszkva - mindenkinek!

Online játék Angry Háziállat készített egy izgalmas kaland. Ha azt szeretné, hogy túlélje ezt a kegyetlen és gyönyörű város ugyanakkor, győződjön meg róla, hogy ülünk csak nincs.

A játék jól fejlett quest rendszer. A játékot online érvényesítése Itt fog ellátni a különböző feladatokat. És akkor is részt vesz a harcokban. Végtére is, az PvP rendszer nem az utolsó helyen. Brave vonzó lesz csata "faltól falig". Ha szeretne részt venni klán háborúk, kérjük, a bátorság és a kitartás. Szeretné megtapasztalni az adrenalin? Lehetőség van arra, hogy kirabolják a Korowai, vagy akár egy bank. Hozd létre a banda együtt, és gondoskodik a támadásokat. Így nagyobb lesz a valószínűsége, hogy sikerül.

Egy másik online játék érvényesítése itt adni a lehetőséget arra, hogy járőr az utcán megvesztegetni a rendőrséget, hogy ásni metró, menjen a munka, hogy vegyenek részt a vásárlás, megy az edzőterembe, hogy javítja a test, nézd meg "The Hunting Club", amely egyesíti a legtöbb megrögzött csalók, és így tovább. Foglalkozások, mint láthatja a saját szemével, nagyon! Ahhoz azonban, hogy igazán sikeres legyen, meg kell, hogy érdekel a tőkefelhalmozás. Hol nélkül a pénzt egy ideig! A játék a következő forrásokat:

Honey

Csillagok

Crystals

Gold.

Csillagok, kristály és arany nyerhető a játék során, és majd költeni a különböző prémiumok és vásárlás a dolgokat. A méz univerzális valuta. Vele, minden beszerzett áruk, hála neki, akkor nem lehet megtagadni bármilyen szolgáltatást. De hogy a méz, csak befektetés valós. Vásárlás méz a lehetőséget, minden szinten, még a játék elején. Ebben az esetben a játék on-line érvényesítése itt is sokkal könnyebb lesz.

Ellenőrzés itt online játék áll 14 szinten. Lépéshez minden új szintre kell kaptak egy bizonyos mennyiségű tapasztalat. Vymerivaetsya Calligonum egységekben. Mivel a szinten a további lehetőségeket nyitott. A játék minden össze. Például, meg kell nézni az alapvető lemezen. Be kell, hogy van egy laptop, és lehet kapni csak haza. House, viszont elérhetővé válik a harmadik szinten. Apropó, miután otthonaikat, akkor egy albérlő, és kap plusz pénzt. Ami a munkát, a 2. szinten, akkor kap csak egy vacsora, vagy ami még rosszabb, hogy tiszta WC egy fillért sem. És magasabb szintű egy esélyt, hogy jobban fizető állást. 5. szint ad hozzáférést a bánya, amely az előbbi fenntartja a kristályok. A 6. szinten, akkor már megy le az alagútba, hogy nyomon követhesse a karakter, a "Krysomahi gyilkosságért, amely kap 700 ezüst érméket. Megy a játék, kövesse a javítása jellemzői (erőt, egészséget, karizma, ügyesség, ellátás). Szivattyúzás karakter, talán még lesz egy őrnagy. És ez bizonyos előnyökkel.

Mivel az érvényesítése Itt vagy online játék célja, hogy pihenni mindegy, a felület elég egyszerű. Nem lesz probléma a menedzsment és a rendelkezésre álló több információt referencia. Ez a kiváló online játék biztosan vonzza Önnek a frissességét a gondolatait. Humor rejlő játék nem hagyom közömbös. Gyere nézd, és győződjön meg róla, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, hogy felcsillan szabadidő! Mi az az ízlése, nyer vagy megvédeni Moszkva? Gyorsan azonosítja és makacsul védte pozícióját. Legyen Fortune mosolyog rád, melyik oldalon is van!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more