Könyvjelzők

Portál 2

Alternatív nevek: Portál 2

A 2-es játékportál egy kiváló projekt méltó folytatása. Ez a projekt az eredeti első személyiségű műfaj műfajában készült. A játék első része 2007-ben jött ki, és azonnal a sok játékos kedvence lett. Már 2010-ben a fejlesztők bejelentették a folytatást, és 2011 elején már megtartották a hivatalos előadását. A projekt folytatása során a korábban bejelentett játékmenetet fejlesztik. A játék során mindenféle rejtvényt kell megoldani, amelyek egy olyan speciális eszköz működésére épülnek, amely portálokat hozhat létre, vagy ha könnyebb beszélni, azonnal vigye az embereket egy helyről a másikra.

A

Portal 2 RS egy kooperatív mód jelenlétével büszkélkedhet, melynek köszönhetően a küldetés együttesen leküzdhető. A játék fő eseményei a játék első részében leírt műveletek után fordulnak elő. Személyesen meglátogathatja a portálok tanulmányozására szakosodott elhagyott laboratóriumot.

Annak érdekében, hogy a játék elinduljon, el kell érnie a Portal 2 letöltését. A mai napig szabadon letöltheti a játékot a Steam portálról, ahol a telepítőfájl csak 12 dollárba kerül. Miután telepítette a játékot a számítógépére, kiderül, hogy a főszereplő ugyanaz a csinos lány, Chell, aki szembesül a nem elég kiegyensúlyozott, de rendkívül intelligens szuperszámítógéppel. Azok számára, akik a 2-es portálon szeretnek együttműködési módot játszani, külön történet lesz elérhető.

A játék második felére nézve rájössz, hogy elődje csak egy kísérlet volt, sikeres képzés, mielőtt valami nagyszerűt indított volna. Az új projektben számos új érdekes játékelem található. És annak ellenére, hogy a játékportál 2 időtartama jelentősen megnövekedett, azok a játékosok, akiknek már sikerült személyesen tesztelniük a projektet, azt állítják, hogy az átmenetek továbbra is a legfontosabb hátránya. És még egy probléma az, hogy érdektelen lesz a játék újraindítása az összes rejtvény és rejtvény először, olyan megdöbbentő, hogy egyszerűen lehetetlen elfelejteni a haladásuk jellemzőit.

Készüljön fel a 2-es portálra, ahol lelkes és koncentrált lesz. Az első részen egy kicsit gyakorolva biztonságosan továbbléphet a második feladathoz. Kellemesen meglepődhet a kiváló grafika és a kiváló minőségű kellemes zene. Ha korábban szükség volt arra, hogy minden eszközt kézben tartsanak, hogy megvédjék magukat a golyóktól, akkor a folytatásban a fejlesztők több eredeti trükköt készítettek, mint például a fényt visszaverő lencsék, lézerek és egyéb jellemzők.

Minden élmény megtapasztalásához természetesen csak a játékot kell letöltenie és személyesen tesztelnie, és felületesen megismerkedhet az előnyökkel, ha megnézzük a Portal 2-es Video Trailer-et.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more