Könyvjelzők

Az utolsó bástya

Alternatív nevek: Az utolsó bástya

Böngésző alapú online játék utolsó bástyája rejt egy hatalmas világ tele fantasy-kaland. Ez a csodálatos játék nem kell telepíteni minden a speciális funkciók a PC vagy a mobiltelefon, mert működik a platform wml. Más szóval, hogy a játék on-line utolsó bástya, csak kell egy internet-kapcsolat és egy modern böngésző típusa Opera.

Csatlakozz a játék utolsó bástyája kitöltéséhez az alábbi területeken:

1) A felhasználónevét (a neve a játék).

2.) az igazi neve.

3) A város a tartózkodás.

4) Az emeleten.

5) Race, ahol játszani.

6) A hatékony e-mail.

Ugyanezen az oldalon - regisztráció utolsó bástyája - röviden bemutatni az öt versenyen slot

1. Az emberek -, hogy az átlagos tulajdonságokkal, hanem harcosok a természet.

2.. Elves - nagyon gyors, és pontos veri.

3. Manók - mindig páncélozott (páncél saját készítés), és nem gyenge lények.

4.. Orkok - hatalmas harcosok azok veri. Ólom ezen a területen.

5. A hobbitok - a legkisebb növekedés narodec de rendkívül uvorotlivy.

További gombok "a játék" szakasz utolsó bástyája online regisztráció tekinthető sikeresen befejeződött.

Az első játék Quest kapsz a legelején - az öreg halász a faluban. Ne feledd, futtatása előtt a munkát szerezni fegyvereket. Ehhez kövesse szigorúan az északi - a város Stoungard a tamoshnem tárolni.

Függetlenül attól, hogy a kiválasztott faj, a hős is jelen lesz, és kidolgozza a következő öt jellemzők:

• Luck - befolyásolja a képességét, hogy pont a kritikus találat ("kritikus" okozva a lehető legnagyobb kárt), és a ritka lehetőséget, hogy ellátják a tárgy (akkor sem talál, vagy kopogás szörnyek).

• Teljesítmény - befolyásolja a hatékonyságát a támadás és védekezés.

• Agility - lehetővé teszi, hogy játszani a játékot online utolsó bástya, elől ellenséges támadásokat.

• Endurance - hatással van az ellenállás hőse az egészségügyi és az a képessége, hogy engedheti meg magának ebből bármilyen költség (leltár).

• Intuition - befolyásolja a precíziós csapások.

Plusz, az utolsó bástyája az online játék saját erkölcs! Azonban itt úgy viselkedik, mint egy anyagi értéket. Ahogy az életben, az erkölcs oszlik:

A) pozitív → lehetővé teszi, hogy vásárolni dolgokat a boltokban alacsonyabb áron;

B) → negatív hatást gyakorol a hatalom a stroke által okozott fegyveresen.

Köszönhetően az utolsó bástyája a küldetések játszani, határozottan, akkor sokkal érdekesebb, mert a megvalósításhoz a tapasztalatszerzés, a pénz, vagy az azonos erkölcs. Egy kis pénz: játék valuta az úgynevezett "dinár." Bár a fiók, amint elkezd játszani az utolsó bástya, és ki kell fizetnie az 50 dinár, a jövőben "kényelmesen élni," meg kell dolgozni, vagy hogy részt vegyenek fizetett harcokban.

Ha aggódik, hogy mivel a forgalom igénytelen, akkor nincs hova fordulni, ne aggódj: játszótér kiterjedt ahhoz, hogy a játékosok az utazási és talál bőven ebben csomó kalandok. Ugyanez vonatkozik a fegyverek: utolsó bástyája Online ad meglehetősen széles választék a fegyverek és lőszerek, és nem valószínű, hogy úgy érzi, semmibe ezen a területen.

Ha bármikor tartózkodik egy hatalmas játék világ úgynevezett Arden (csak küld ide utolsó bástyája online játék), akkor szeretné, hogy ellenőrizze a történelem, akkor látogasson el a helyi könyvtár tanulmány van krónikák. És különben is, hogy számíthatunk-e még itt mindenféle érdekes. Gyere és nézd meg magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more