Könyvjelzők

Az utolsó csata

Alternatív nevek: Utolsó Combat

Utolsó csata Online - multiplayer szerepjáték logikai játék a fantasy stílusban.

Online játék utolsó csata nem állapít meg speciális rendszer követelményeinek, mindaddig, amíg van internet kapcsolat és egy böngésző.

Vegyél részt a játékban utolsó csata kér a becenév - a nevét, a karakter, legyen óvatos, mert nem tudod megváltoztatni a becenevét. Ezután meg kell adnia, és mail, jelszó, és adja meg a szex a karaktert. Utolsó csata online regisztráció lezárul kiválasztja a kívánt versenyt, és beírja a kódot a kép, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön nem a bot. Ne felejtsd el, hogy a felhasználói megállapodást.

Utolsó csata online játék kínál a választás a két faj:

- Noble elfidy

- Brave nekrolandtsy.

Ezen a ponton a játék a képviselői mindkét faj körülbelül egyenlő arányban. Számít, milyen faj úgy dönt, attól függ, hogy a felület a játék, ha játszani a játékot online Az utolsó csata. Elfidy keresik a fényt és a jóság, és nekrolandtsy - a gonosz megsemmisítése. Versenyek nagyban megjelenése, valamint a páncél és a lőszert. Ezen túlmenően, a különböző készletek ruhák be a karakterek különböző nemű.

Utolsó csata online játék nagyon eredeti harci rendszer. Kitett három egymást követő chips (kövek vagy koponya), az azonos színű, harci kereskedelem fúj. Ezért az eredmény a csata nem csak attól függ a szinten egy harcos, aki vagy egy varázsló vagy egy harcos, nem csak az ő páncélok és fegyverek, hanem a logikus gondolkodás, a lejátszó és a készség, amellyel rendelkezik, a rendelkezésre álló források. Ezért javasolta, hogy a játékosok nézd meg a fórumon, amely élénk vitát a lehetséges taktika és stratégia vezethet a győzelem a csatában.

Csaták Két lehetőség van:

- Párbaj. A harc egyik az egyik karakter a szintet.

- Kaotikus csata. Ez a harc szolgált speciális alkalmazás, és az összes, aki egy percig kíván részt venni a csatában, véletlenszerűen osztották két csapat.

Ha kihagy a harc során több mint három fordulattal, akkor kizárásra kerül. A győzelem akkor tapasztalatokat szerezzenek, és pénzt.

Ezen túlmenően, a gyilkosság egy játékos karakter egy tisztességes harc, akkor kap egy kitüntetést, fokozza bizonyos jellemzőit. Nos, ha nem szerencsés, az érem lehet vásárolni gyémántokat.

A karaktered, ha játszani az utolsó csata, hogy a saját ingatlan, amelyben növekszik gyógynövények gyógyító italokat és italokat, amelyek növelik a teljesítményt (ez lesz a saját szakács egy mozsárban). Elixir csak inni a harc előtt. Az ingatlan továbbra is szállít egy különleges szobor lábánál, amit majd megtalálja a ritka elixír. Ha egy ilyen nagy felhajtás nem elégedett, a szabványos elixír és italokat lehet kapni egy speciális üzletben. Különben is, a városban megtalálható egy csomó más intézmények különböző funkciók szükségesek a sikeres játszani Az utolsó csata. Ez a

- Shop

- Vásárlás,

- Kovácsműhely

- Csárda

- Bank.

A boltban lehet kapni egy csomó dolgot, és a páncél, de néhány ilyen elem lesz arra, hogy ruhát csak elért egy bizonyos szintet. Ezen kívül a szükséges javítási páncél vagy gyűjt magát a törmeléket, hogy marad a csatatéren, miután a legyőzött ellenfél.

Ha a játék az online játék Az utolsó csata, akkor lehetősége van arra, hogy adja meg az Unió megállapodásokat a többi játékossal, és a küldetések - küldetések sok okos rejtvényeket, és eltitkolja veszélyt az élet a karaktert.

A maximális karakter fejlődés abban a pillanatban - a tizenegyedik. A játék béta tesztelés.

Utolsó csata bejegyzése nyílik meg előtted, egy kicsi, de izgalmas egy olyan világban, amely nem csak az erő és a szint, de a logika segít elérni győzelem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more