Könyvjelzők

bájital Kézműves

Alternatív nevek:
A

Potion Craft egy nagyon érdekes szimulátor és egyben gazdasági stratégia. A játék grafikája jó, a képek mintha kézzel rajzolódnának, mintha egy kézirat vagy egy régi könyv lenne előtted. Minden jelenet nagyon részletesen látható. A hangkíséret is egyedi stílusban készül.

Ezúttal igazi alkimistává kell válnod a középkorban. Nagyon nehéz szakma volt, sokat kellett tudni csinálni és reggeltől késő estig dolgozni.

  • Gyűjtsd össze a hozzávalókat bájitalok készítéséhez
  • Tanuljon új recepteket és végezzen saját kísérleteket
  • Kommunikáció a látogatókkal és teljesítse megrendeléseiket

Ez csak néhány eset a sok közül. A Potion Craftot játszani biztosan nem lesz unalmas.

Nehéz fejlődési utat kell végigjárni az első bájital elkészítésének pillanatától egészen addig, amíg igazi mesterré válik ebben a szakmában.

Bájitalok elkészítése nehezebb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Nem minden összetevő azonnal alkalmas a felhasználásra, sok közülük előfőzést igényel. A gyökereket és más kemény összetevőket mozsárban őrölje meg, növényekből, száraz levelekből és gyümölcsökből készítsen tinktúrákat. Közvetlenül az előkészítés során nagyon fontos figyelni a láng megfelelő szinten tartását, hogy ne rontsa el a főzetet.

A választott alap is fontos. Ugyanaz a víz vagy olaj alapú recept teljesen eltérő tulajdonságokkal rendelkezhet.

Hozza létre saját receptjeit. Szinte végtelen számú lehetséges anyagkombinációja lesz. Az alkimista útmutatója segít kitalálni, hogyan érhet el bizonyos hatásokat. Próbáljon meg a józan ész vezérelni, mert nem minden bájital adható el.

Kereskedelem az üzletben. Figyelmesen hallgassa meg a látogatók kéréseit, és döntse el, hogyan segíthet nekik a legjobban. Előfordulhat, hogy a megoldások nem teljesen egyértelműek, mutasd meg a képzeletedet.

Az összetevőket magad is termesztheted, de nem tudsz mindent így létrehozni. Egyes anyagokat könnyebb lesz megvásárolni a vándorkereskedőktől. Nem mindig indokolt az az ár, amit a termékükért szeretnének kapni. Szerencsére lesz lehetősége alkudni, vagy más módon megszerezni, amire szüksége van. Például kitalálhatja, hogyan hozhat létre egy összetevőt egy laboratóriumban, vagy hogyan termesztheti kerti ágyásokban.

Többek között azt kell kitalálnia, hogyan értékesítheti termékeit úgy, hogy bizonyos módon elhelyezi a polcokon. A palack megjelenése, valamint a címke is befolyásolja az eladási árat és a keresletet. Készítse el saját egyedi designját, és szerezzen több pénzt.

Ahogy növekszik a készsége, egyre többen lépnek kapcsolatba Önnel és a megrendelések bonyolultsága nőni fog, de az ilyen megrendelések több pénzt hoznak.

A maximális szint elérése után a város leghatalmasabb és leggazdagabb emberévé válhatsz. Csak rajtad múlik azoknak az embereknek a sorsa, akiknek kezében a hatalom összpontosul.

Potion Craft letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy lehetőséged legyen elsajátítani a középkor egyik legérdekesebb szakmáját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more