Könyvjelzők

A Masters

Alternatív nevek: A Masters

Lords Online - ingyenes multiplayer fantázia szerepjáték játék egy egyedi harci rendszer.

Lords Online játék nem vonatkozik a játékok, amelyek megkövetelik a nagyon erős számítógépet játszani, és elérhető bármely internet böngésző. Játszani a Lords, szükséged lesz:

· Internet csatlakozás

· Internet böngésző, az Internet Explorer, vagy hasonló legutóbbi módosítások [ _1_]

· Flash Rlayer legújabb verziót.

Abban a pillanatban, a hozzáférés javítása a játék kliens játék kifejlesztett - egy speciális program, amely kell telepíteni a számítógépre. Az ő kiutat a játék készítői is megígérte, hogy külön jelentést.

Csatlakozz a játék hasonló a Lords vétel a legtöbb online játékok, így nem kell sok időt és nem okoz sok gondot. Először játszanak a Masters, csak akkor van szükség, hogy töltse ki az egyes területeken:

· Írja be a kívánt nevet,

· Adja meg a jelszót, és ismételje meg,

· Címének megadásához a postafiók

· Kiválasztani a neme a karakter,

· Egyetért a jelen megállapodást, és olvasd el a játékszabályokat [ _1_]

· Írja be a kódot a képet.

Regisztráció Lords talán nem is kell, hiszen azok számára, akik szeretnék ellenőrizni, hogy mennyire tetszik a játék, lehet, hogy teszteljék a csatát.

Lords Online játék egy két ellenséges tábor:

· World Denei

· Elgot világban.

Nem lehet legyőzni az ellenséget tábornokok világ keresi a segítségére. Ha felkérik, hogy lesz egy ilyen parancsnokok által a címzettje harcolsz.

Amikor elkezdi játszani a játékot Lords Online, észre fogod venni, hogy ez a játék volt a legjobb az összes népszerű játékok ebben a műfajban. A hadsereg áll a teremtmények, amelyek mindegyike tart a taktikát a csatában, lehet kapni követői és kezelése, valamint ne felejtsük el, hogy a megfelelő összehangolása erők terén gyakran attól függ, győzelem vagy vereség.

A játék az interneten Lords, meg kell választani, amely a négy faj is tartozik a karaktered:

· Elves

· Gnómok

· Undead

· Demons.

A karaktered fejlesztésére, növelve szintje alatt harcol. Gyilkos szörnyek, akkor meg kell jutalmazni a ritka tárgyak. Lovers csaták más játékosokkal, persze, majd örömére hatalmas csaták során ellenőrzése kulcsfontosságú erőforrás pontokat, razziák az ellenséges területre, az egy csatában.

Játék Lords Online egy egyedi harci rendszer vizuális megjelenítése a harci technikák és mozog minden karakter. Ezen kívül, minden harc rögzítik, és utána akkor láthatjuk, hogy minden ponton a két seregét, és az ellenséges hadsereg, látva maguk milyen taktikát használnak az ellenséget.

Növelheti a hadsereg követői, melynek keretében négy osztályba:

· Warriors

· Mágusok

· Arrow

· Charmers.

Minden osztály saját fejlődés útján, egy sor szakértelem a készségek fejlesztését, új varázslatok válnak elérhetővé, és meg is változtatja a megjelenését követői.

Ezen felül, minden játékos lesz elégedett a gömb alakú helyet, ami a játék több mint ezer. Csodálja meg a gyönyörű naplemente az országban tündék vagy borzongás a horror, nézte a lábát a területén a démonok.

A játéknak van egy hatalmas különféle ruházati, amulettek, tárgyak, fegyverek, varázslatok és italokat. Kombinálásával őket, akkor hozzon létre egy egyedi és valóban legyőzhetetlen hadsereg.

A jól megtervezett küldetés segít fejleszteni a karaktered, és az is adja a lehetőséget, hogy a ritka és hatalmas trófeát. Száma küldetések folyamatosan növekszik.

Lords Online regisztráció megnyílik, mielőtt egy olyan világban, ahonnan nem akar lejönni hamarosan.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more