Könyvjelzők

Teljes dominancia

Alternatív nevek: Teljes dominancia

A Total Domination játék emlékezetes grafikával, kiváló hangminőséggel és a játékosok közötti interakció széles lehetőségeivel különbözik.

Rendszerkövetelmények

A rendszerkövetelmények mindenkinek tetszeni fognak: a poszt-apokaliptikus csatákon való kipróbáláshoz csak számítógépre és internetre lesz szükség. A hiteleket az ágazat lakosságának adóként kapja meg. Több ember - több pénz.

  • Kristályok - a szint növelésével és a feladatok elvégzésével érhető el. Ez egy univerzális erőforrás, amelyre mindenki más megszerzett.

Technologies

A technológiai fa a játékosnak a tudás kincsét és a lehetőségeket hordozza. Minden új technológiát csak a fióktelep összes korábbi tanulmányozása után nyit meg. Némelyikük nem vizsgálható bizonyos épületek építése nélkül. Ennek megfelelően az ágazat számos épületét nem lehet építeni, amíg bizonyos technológiákat nem vizsgáltak.

Building

A játékban sok különböző épület található, amelyek mindegyike ellátja szerepét. Összesen 5 típusú létesítmény található, valamint lehetőség van a szektor bővítésére és a fekete piac szolgáltatásainak igénybevételére. Rendelkezésre álló építési kategóriák:

  • Resource - az urán, titán vagy hitelek beszerzésével kapcsolatos bármely épület.
  • Command - különböző típusú koordinációs központok.
  • Katonai felszerelések előállítására szolgáló katonai bázisok és gyárak.
  • Protektív védekező szerkezetek, mint például falak, kapuk, tornyok és fegyverek.
  • Dekoratív - az ágazat további hasznos díszítése. Például egy robotjavító.

Troops

A játékosnak 4 csapata van, amelyek mindegyike hatalmas számú egységet kínál:

  • Infantry.
  • Támogatott járművek.
  • Artillery.
  • Aviation.

A játék

feldolgozása

Az online dominálás lehetővé teszi saját szektorának fejlesztését erőforrások kinyerésével, épületek építésével és tanulási technológiával. A meglévő erők sikeres elosztása lehetővé teszi számukra, hogy bővítsék birtokukat és megerősítsék a hadsereget. A világtérképen az Ön szektorán kívül más játékosok szektorai is vannak, valamint szabad helyek, amelyek kirabolhatók vagy védettek a fosztogatás ellen. A játékban a Total Domination helyszínek - a további tapasztalatok és még katonai egységek biztos forrása. Fedezze fel és támadja meg erőforrásait. A klánba lépve további bónuszokat kap. Végül sok esély van arra, hogy egyetlen személy tartsa a helyét a csatatéren?

Hogy nyerj egy donat nélkül?

A játék lehetőséget nyújt további virtuális "zsemle" megszerzésére valódi pénzért. Néhány játékos elégedett ezzel a lehetőséggel, de mások kategorikusan nem hajlandók valamit befektetni a játék világába. Nyerhetnék donat nélkül? Igen. A Total Domination stratégia szabadon játszható. Nem csak játék, hanem győzelem is. Ehhez türelemre és tudásra van szükséged a játék minden jellemzőjével, gazdaságával és a háborús viselkedés stratégiájával. De a kezedben a fő fegyver a diplomácia lesz. Kommunikáljon más játékosokkal, keressen barátokat és szövetségeseket, csatlakozzon a klánhoz, és egyetlen adományozó sem tud legyőzni Önt.

A Total Domination játék lenyűgözi a poszt-apokaliptikus kíséretét és hatókörét. Ez a stratégia széleskörű lehetőségeket kínál a játékosok közötti interakcióra: találnunk kell szövetségeseket, biztosítani kell az ágazatot az ellenségektől, támadnia kell a versenytársak szektorait, kereskednie kell a szomszédokkal. A Total Domination játékban az MMO játékok rajongói számára ajánlott.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more