Könyvjelzők

Primal Carnage

Alternatív nevek: Primal Carnage

Játék Primal Carnage egy multiplayer online játék, hogy meg kell játszani, mint egy csapat. Természetesen, akkor próbálja meg lejátszani olinochku de általában arra kényszeríti a játékosok hiányzott. Ez a játék jött létre a klasszikus lövöldözős játék, vagy egy harmadik fél. A Primal Carnage játékban meg kell venni az egyik oldala: az oldalán az emberek vagy a dinoszauruszok.

A játékban Primal Carnage regisztráció alatt ereje minden felhasználó számára. Mert ahhoz, hogy regisztrálják magukat a játékban Primal Carnage Szükséged lesz:

1) Adja meg az e-mail címét.

2) a jelszót.

A játékot Primal Carnage lesz kiválasztva az osztály. A játék a következő besorolási osztályok:

- People. Ezek a következő részleteket:

1. Mercenaries képzett, de egyedül fognak megbirkózni.

2.. Tudós -, hogy egy mesterlövész puska egy kábító fegyvert.

3. Commando egy zsoldos, aki használja a tűz erejét. Használ egy gépkarabély, egy gránátvető.

4.. Ranger egy útmutató, aki bujkál a dzsungelben. Fegyver Ranger - ez puska.

5. Trapper egy igazi vadász. Catcher fegyver egy fegyvert, hogy a hajtások hálózat.

6. Pyro - a karakter nehéz fenntartani, nagyon indulatos. Pyro fegyvereket - gránátot.

- Dinoszauruszok. Már csak hat, és nagyon ragadozó és nagyon veszélyes

1. Tyrannosaurus Rex. Ez egy nagyon nehéz osztályban. Ezek okoznak hatalmas károkat, és hogy a legtöbb sérülés. De a mérete megakadályozta, hogy a harc, így könnyű célpont. A támadás - ez harapás és tapossák.

2.. Raptor. Ez egy olyan osztály, amely képes folyamatosan támadni az ellenség. Raptor Attack - egy csapásra karmok és a harapás, és dobja.

3. Dilofozavr. Ez az osztály a támogatási osztály. Ő tudja támadni az ellenséget közelről, valamint a távoli. A fő támadás - a mérgező harapás.

4.. Pteranodon. Ez az osztály az igazi intelligencia. Úgy néznek ki, le, és azt mondják, más dinoszauruszok, ahol az ellenség. Elsődleges támadás Pteranodon - a harapás és a tapadás.

5. Karnotavr. Ez az átlagos szilárdsági osztály. A csatában, az általuk használt egyedi sebesség és a testsúly, hogy legyőzze az ellenséget. Attack ennek az osztálynak -, és a harapás erős fejlécet.

6. Spinosaurus - egy új dinoszaurusz, amely helyettesíti a híres T-Rex. Úgy néz ki, mint a Tyrannosaurus, de sokkal erősebb ütéseket.

A Primal Carnage játék online játszani, akkor normál módban, és a lehetőséget, a botok és a játék singpleera.

A játék Primal Carnage interneten kell öt osztályok. Használja őket, mint egy csapat. A dinoszauruszok csak vezérelhető egy harmadik fél, de az emberek az első.

Iratkozzon fel online játék Primal Carnage ingyenes, és élvezze az időt. Legyél az egyik harcban álló felek, és nyerj a teljes győzelmet.

Győződjön meg róla, hogy a szerencse mindig veled van, és ami a legfontosabb online játék Primal Carnage mindig emelni a hangulatot, és elvonja a mindennapi rutin.

Sok szerencsét a világon a játék háborút Primal Carnage online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more