Könyvjelzők

Prime Világ

Alternatív nevek: Prime World

Prime World Online - ez a forradalmian új cross-platform társadalmi stratégia, amelyek egymással szemben a két nemzet: A Doktor és Adorniyskoe királyságot. A verseny a Prime - a legfontosabb erőforrás, rendelkeznek a készletek amely megváltoztathatja a hatalmi egyensúlyt ...

A játék elkezdéséhez szükséges Regisztrációs Prime világ. Prime World online játék kell szerelni a játék kliens, amely letölthető közvetlenül a honlapon.

Telepítő mérete - 17 MB. A letöltés után várjon, amíg a játék lesz telepítve, akkor kell jelentkeznie a Facebook vagy osztálytársak (ha ezek a közösségi hálózatok nem rendelkeznek a fiók, kívánatos létrehozni). A megnyíló ablakban írja be a megfelelő mezőkbe felhasználónevét és jelszavát. Vegyél részt ebben a játékban Prime világ véget ér. Ön tudja játszani a Prime világban. Belépés után, válassza ki a címzettje játszani a játékot, és írja be a kívánt nevet a megfelelő mezőbe.

Szükséges rendszerkövetelmények:

• Processzor: 2 GHz - 3GHz

• Memória: 1 GB - 2 GB

• Merevlemez: 4GB

• Videó: GeForce6600 GT (Radeon X1300), 128 MB VRAM vagy azzal egyenértékű (25 fps) vagy a GeForce 8800 (Radeon HD 3850), 512 MB VRAM vagy azzal egyenértékű (40 fps)

• Operációs rendszer: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 vagy Windows 7

Játék Prime World Online védett a Race 2

• Doctor

• Adorniytsy

Minden faj, mely 26 karakter, amelyek osztják az ilyen szerepek

• Killer

• Defender

• Assault

• Support

• Unit

Killer - sebezhető normál harc, nem nagy a kínálat az egészségügyi, de a megfelelő pillanatban képes szállítani óriási csapás,

Defender - van egy elég nagy a kínálat az egészségügyi és elkopnak az ellenség jelentősen,

Assault - sok energiát, és ellenállni a sok ellenséges támadások,

Support - a képviselő arra kezelésére sebesült elvtárs, vagy próbálja ki az ellenség, hogy gyengítse a támadást,

Fighter - ő lehet a közeli és távoli, nem olyan nagy a kínálat az egészség, hanem egy erős ütés.

Minden karakternek van egy konkrét tehetségek, amelyek osztják a közös és egyedi.

General tehetségek - áll rendelkezésre az összes karakter

Unique - kifejezetten tartozik valamelyik

Minden tehetségét színkódolt: sárga, zöld, kék és lila. Color tehetség befolyásolja az erő és hasznosságát, ezért a tehetség sárga színű - a legkönnyebb, és lila - a legerősebb.

Online játék Prime világ három csoport játszott jellemzői:

• General

• A támadók

• Védő

Közös funkciók közé tartozik - Rating (határozza bajnokság), GK (határozza meg a fáradtságot), egészségügy, energia, sebesség (utazási idő), valamint az Egészségügyi és Energy Regeneration (képes talpra gyorsan).

Támadni funkciók közé tartozik - Strength, Intelligence, ravasz, Agility, támadás tartomány lopás és az egészség.

A védelmi funkciók közé tartozik - Ellenállás (csökkenti a fizikai károkat okozott az ellenség), Will (csökkenti a mágikus hatás) és védelem (csökkenti a fizikai és mágikus sérülés ellenség).

Az üzletek, amelyek a játék, akkor lehet vásárolni a különböző tekercsek, italokat, elixír és jelek.

A játékot Prime világ online állandóan háborúzó a másik oldalon. A megsemmisítése ellenséges harcosok, szörnyek, tornyok, és különösen az ellenséges karakterek hősök szert felbecsülhetetlen erőforrás - Prime, amit el lehet költeni a szerzés az új tehetségek.

Lejátszás Prime World, minden játékos lesz a vár, amely során a játék kell, hogy ideges. Létrehozása az erős gazdaság és az épület bonyolult infrastruktúra - a kulcsa a sikeres játék, és átveheti az előnyt élvez a többi játékos a gazdasági fejlődés és a PvP-csaták.

Játszható online játék Prime világ nem fog unatkozni, sok érdekes funkciók, amelyek lehet leírni egy rövid áttekintést. Prime World Online játék nagyon térfogata, tehát, hogy látni és tanulni, csak annyit kell átadni Prime világ on-line regisztráció és vált az egyik hősei a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more