Könyvjelzők

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Alternatív nevek: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Game Prince of Persia: The Forgotten Sands - egy 3D-s slasher által létrehozott Montreal "Ubisoft Montreal» közepén 2010. Bár ez a játék egyfajta folytatása a Prince of Persia: The Sands of Time, azt a saját történet és a játékmenet. A játék Prince of Persia: The Forgotten Sands főszereplő kell navigálni a különböző játék szinten, legyőzni vagy elkerülni csapdákkal, és találós kitalálni, mivel e nélkül, harcolsz. Minden, ami hősünk végezhet akrobatika köszönet és birtoklása bizonyos képességeit. Mellett a hős fejleszti képességeiket és a különböző paraméterek és a termék tapasztalati pontot.

Ha elindítja a Prince of Persia: The Forgotten Sands játszani, akkor ellenőrizze, hogy a főszereplő fokozatosan kezd sok különböző képességeit. Például egy támogatója herceg Razia megtanítja neki az úgynevezett elemi erőket.

Minden képességeit Prince of Persia Forgotten Sands felel meg a 4. fő elemből áll. Igaz az, amit ezek a képességek vehetnek részt a harcokban, használja akrobatika és rejtvényeket megoldani. Mi ez a képesség

• Air Force - egy légi örvény körül alakult ki a herceg, akkor dobja ellenfelek. A gyorsulás ugrás, Prince drasztikusan közelebb az ellenség a távolból.

• Force víz - a jég robbanás körül, hogy súlyos károkat. Fagyasztás vizet használnak akrobatikus mozgásokat.

• Land Forces - segítségével a rock páncélja egy ideig, akkor kap védelmet az ellenséges támadásokkal szemben. Memória földet ideiglenesen visszaállítsa az objektumok, amelyek nincsenek már jelen van.

• Force tüzet - egy tüzes nyomot Prince károsíthatja ellenségei. Fiery wave lehet telepedni az ellenséges hős.

A játék, és ez a krém a "rollback idő." Megengedett gamer bármilyen hiba (a hős halála, esik a magasság, és így ) Lehet vissza az órát, hogy egy biztos pont a játékban, vagy folytatni a játékot az utolsó mentés.

Ha nem tudja még eldönteni, hogy töltse le Prince of Persia: The Forgotten Sands, akkor is használja az internetet, hogy kérje a videó Prince of Persia: The Forgotten Sands. Látva különböző pótkocsik és promo videó lehet meghatározni magadnak, hogy ez ugyanaz a játék, mert amit akar költeni több mint egy órányi játék. Ez, persze, hozzájárul a kiváló grafika.

Sok videó mutatja, milyen csodálatos ragyog a horizonton, a ragyogó napsütésben. És látni fogja gyönyörűen kialakított hatásait robbanások lövés fegyvereket, és a repülő múltban, és elmerül Ön közelében lángoló nyilak. Mindez egyszerűen hipnotikus, különösen, ha együtt a nagy játék hang.

Ha egy játékos, aki szereti a dinamikus játék, amelyben részt vesznek a különböző harci rohamok, valamint megoldja a különböző rejtvényeket, és kijutni a csapdák elhelyezett egész játék Prince of Persia Forgotten Sands biztosan örömet. Játszani, pihenhet, és ugyanabban az időben, ellenőrizze a reflexek és a képesség, hogy ne csak a fegyverek, hanem az akrobatikus elemek és a különböző szerzett képességeit.

Gyere el a játék hivatalos honlapján, rendeljen egy lemezen vagy letölthető elektronikus változata a játék, és csatlakozzon a szurkolók a Prince of Persia Forgotten Sands.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more