Könyvjelzők

Prototype 2

Alternatív nevek: Prototype 2

Az első rész a játék prototípus elfogadta a játékosok a "Cheers". A projekt világosan megmutatta, hogy az emberek élnek, felruházva különleges képességeit "egyszerű halandók", brutális mutánsok és szörnyek. A közvélemény figyelmét az első percben a játék szegecselt a főhős - Alex Mercer, aki az ő karizmája, és erőt képes egyensúlyozni a játék. By the way, a főszereplő, és csatlakozik az első meglepetés készített Prototype 2 db. Ha újra abban a reményben, hogy megfeleljen a kedvenc Mercer, akkor lesz egy kis csalódás - most ahelyett, hogy kell játszani agresszív fekete tiszt, aki elvesztette a családját, mert vyrusa állítólag ki Alex.

Általában, érdemes megjegyezni, hogy a játék Prototype 2 egyrészt nagyon hasonlít elődjéhez, de a másik viszont úgy tűnik, hogy teljesen egyedi és egyedülálló projekt. Ez csak az üzemanyag a közérdeket. Több agresszív hangulatban kénytelen összpontosítani a játék, figyelemmel kísérik a tevékenységét a karakterek és elemzése.

Mint fent említettük, a játék Prototípus 2 a számítógép fog változni főhős - úgynevezett cinikus néger James Heller. Ő követi csak egy cél -, hogy bosszút mindazokat, akik az ilyen vagy olyan módon kapcsolódik a teremtés és a vírus terjedését az egész államot. Először is, James, persze, szeretnék bosszút Alex, de miután találkozott Mercer hátrányosan érinti a vírus. Azonnal leküzdeni több fokkal mutáció Heller, mentesítették az erkölcsi normák, küld végrehajtása küldetését.

Indítsa el a játékot, akkor kell, hogy letölteni Prototype 2. Tedd meg gyorsan és egyszerűen a raktár felkeresése oldalon Steam, ahol a telepítő fájl csak érdemes 30 dollárt. Miután létrehozta a projektet, meg lehet kezdeni a játékot. Ha már játszott az első rész, akkor biztosan észre egy fontos különbség - csak a rajt után a játék főszereplője van a legtöbb a készségek és képességek, hogy Mercer kapott csak bizonyos feladatok ellátásában. A rögzített videó a Prototype 2 trailer teljesen világos, hogy James prerasno futtatható falak, repül az égen, és dobja autók, mint a teniszlabda. El lehet képzelni, milyen erő Heller lesz legalább a közepén a játék!

Játék Prototype 2 megmutatjuk, hogyan étvágy lehet egy Superman. Ön személyesen hogyan James elnyeli zsákmány egészének és egyúttal a teljesen veszi formáját, ez a funkció, az út, lehetővé teszi számunkra, hogy hajtsák végre a legtöbb őrült stratégia. Tehát, nyelési néhány gyám a rend, akkor, felfegyverkezve egy fegyvert, futtassa az alap észrevétlenül. Evett szörnyek megjelenése nem változik, de képessé képességeiket.

Ami a lövés a játék Prototype 2 trailer video, véletlenül sújtotta a skála a projekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more