Könyvjelzők

Dogs of War

Alternatív nevek: Psi Wars

Multiplayer online szerepjáték játék The Dogs of War kínál játszani a valóságot, hogy holnap is várja a bolygónk valójában. Osztály a föld, mert a gazdag források - egy égő téma minden időben, és itt, a Dogs of War on-line foglalkozik ennek a következményei újraelosztás és súlyos testi sértés társul hozzá.

Mielőtt Gamer - története őszén egy banán köztársaság Corazon, egykori virágzó és független, és most - szakadt zsoldosok vállalat "Enigma" által vezetett, a kegyetlen és ambiciózus Alfredo Pressnera. Ellenzi a rendszer kezdetben senki nem tudta, de végül szervezett két elég erős csoport - Freedom Army (AU) és a League of Mercenaries (LN). Ezen csoportok mindegyike hajlandó laikus anti-totalitárius Corazon a kezükben. Ki lesz sikeres? Kattintson a "játszani Dogs of War" és tanulni.

De először is, természetesen, a rendszer követelményeinek. Így annak érdekében, hogy a játék az online The Dogs of War, a számítógép meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

• Pentium III processzor vagy Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• grafikus kártya - 3D-gyorsító 64 MB memóriával

• kompatibilis hangkártya DirectX

• alkalmazás DirectX, kezdve a 9-es verzió. 0

• szabad hely a merevlemezen 1.. 2GB

Böngészős játék Dogs of War Online támogatja a.

Vegyél részt a játékban Dogs of War, mint olyan alig igényel, mivel a legtöbb használja az automatikus bejelentkezési keresztül számlák Facebook, Vkontakte, osztálytársak, szolgáltatások Mail. ru vagy a Google.

Ha még mindig tartozik a ritka csoportja a játékosok, akiknek nincs ilyen számlákat, majd egy gyakori formája a "regisztráció Dogs of War". Először meg kell adnia e-mail címét, hozzon létre egy jelszót és erősítse meg, valamint az első szakaszban a regisztráció feliratkozhatnak híreket. Ezután egy új oldalt adjon a becenév - a neve a játék karakter, válassza a nemek, amelyek frakció fog játszani a karaktert - Liga Mercenaries (címer a skorpió), vagy Army of Freedom (karok ötágú csillag). Is, meg kell adni a 12. a női és 13 férfi avatarok a karakter attól a padlón, hogy a felhasználói megállapodást - ez a Dogs of War Online regisztráció befejeződött.

Elérési út kezdő zsoldos kezdődik katonai képzési bázis, itt edzhetnek a helyszínen, és végre néhány egyszerű küldetések. Miután hogyan nézzünk, és kövesse az utasításokat, és fejleszteni a karaktered a kívánt módon.

Akkor lesz elérhető, hogy sok fegyvert a forradalom - a kések, pterodactyls és Makarov pisztoly (ezzel a fegyverrel elkezd játszani Dogs of War), a bazookas és vegyi fegyverek. Lőszer a játékban golyóálló mellényt, gázálarc, sisak, stb, valamint a chips, energia-és egyéb dolgokat, amelyek megkönnyítik a sorsa a karakter ebben a nehéz időben.

Elején a játék, meg kell ölni a normál csőcseléket (szökevények, partizánok, indiánok, banditák) - ez egy jó módja annak, hogy pénzt keressen, és a tapasztalat az első.

Apropó, más, mint a pénz, a játék egy másik fontos forrás - gyémánt. Számukra, akkor bérel egy csapat harcos, kétféle közülük:

• Forward

• sniper

Második drágábbak, de ha már megölt pár szökevények, akkor megengedheti magának.

Psi War online játék körökre osztott harcrendszer. Mindig van ideje, hogy válassza ki a fegyvert, kiszámítja a pálya, és nem költenek extra energiát, hogy elpusztítsa az ellenséget. Miután eltöltött rengeteg idő alapján a felkészülés, kész az út, hogy a másik helyre a párt, ott vár az új feladatok, és természetesen, a szembesülés a fő ellenség - zsoldos vállalat "Enigma", és a katonák az ellenséges frakció.

Tehát, ha kész harcolni a szabadságért és megdönteni a diktatórikus rendszer, majd játszani a játékot online The Dogs of War, és csatlakozott a soraiban zsoldos egyik felszabadító mozgalmak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more