Könyvjelzők

Hős útja

Alternatív nevek: Hős útja

Ig Hős útja: epikus és stílusos.

World a fantázia a sárkányok, elfek, démonok és más fantasztikus lények ismerős és ismerős. E műfaj szerelmesei több ezer utat tettek át, egyszarvúak és tündérek körülvéve, ezért meglehetősen nehéz meglepni őket. A fejlesztők azonban időről időre nagyszerű ötletre ébrednek, és most, a játékosok előtt, úgy tűnik, hogy ismerős világ van, de a csodák új összefonódásával.

K ilyen szórakoztató böngésző alapú multiplayer játék A hős útja. Ez magában foglalja az összes említett teremtményt, a mágia még nem ment el, de megjelent a steampunk titkos összetevő. Most, az ilyen jelenetek szokásos fegyverei mellett van egy további kategóriája a lövés arzenálnak. A retro shotgun egy kétélű kard és a bűvész munkatársai mellett nagyon kreatív. És mennyire indokolt az ő megjelenése ebben a királyságban, meg fogod érteni, amikor elkezded játszani a hős útját. A többieknek ilyen dolgokkal kell foglalkozniuk:

 • A Hero
 • létrehozása
 • Használja a stílusos fegyvereket
 • A farm
 • gondozása
 • A többi játékosgal való harcban való részvételhez
 • A démonok és azok főnökeinek harcolása

Hős és képességeik.

A hagyomány szerint minden játéknak lehetősége van kiválasztani a főszereplőt:

 • Mag ügyesen szövi a mágia képleteit, irányítva őket az ellenség ellen.
 • A harcos a legerősebb, végzetes sebeket okoz, és hosszú ideig ellenáll az ellenséges támadásoknak.
 • Vadász, akinek szeme szemet gyönyörködtető, amely lehetővé teszi, hogy nyomon követhesse a zsákmányt, és gyors, pontos sztrájkot nyújtson a célpontra.
 • Ubihitsa könyörtelen a démonokra, akik széttépik a várost. Bármely körülmények között erre támaszkodhat.

Miután kiválasztotta a képet, játszhat a Hero's Way játékban. Fejlessze annak a képességét, akivel úgy döntött, hogy eljön a Twilight City-be, amelyet a fő uram irányított, de soha nem tudta megvédeni a lakókat a lázadó démonok hadseregétől. Most csak egy módja az erők mobilizálásának és döntő megtámadásának. További intézkedések nem várhatók. Mint mindig ilyen helyzetekben, szükség van a hős javítására. Ennek különböző módjai vannak, és mindegyik fontos a saját módján.

Mi legyen a katonák? Természetesen, erős, kemény, gyors, mozgékony, apt, ravasz. Mindezek a tulajdonságok számos csatában és küldetésben lesznek megtisztítva, de először megtalálja a hős regisztrációs útját. Meg kell erősíteni a bányászott vagy a tárgyak fejlesztése során nyert jellemzőket, amelyeket szintén javítani kell. Mindenképpen szükség lesz mindenféle fegyverre, erős páncélra, edzett pengére. Még a bűvész munkatársai is egyfajta evolúción mennek keresztül, és vannak különbözőek. A növekvő és törekvés mindig ott lesz, ahol a legfontosabb, hogy aktívan részt vegyenek az eseményekben.

V iPlayer A hős útja egy céhrendszert biztosít, és ha csatlakozik egyikéhez, akkor erős támogatást kap más játékosok. Velük egyesítheti a veszélyes utakat a börtönbe. Ha sikerül magaddal foglalkoznod a kicsinyes démonokkal, akkor a főnökük csak egy esélyt vár arra, hogy összezúzza a tátongó magányt. A fő démon legyőzése és hasznos erőforrások leküzdése érdekében jobb együtt járni. Még mindig mehetsz az arénába, és párbajban járhatsz el, bizonyítva másoknak az előnyöket.

Az is, a céhben, hogy részt vegyen kertészkedésben. Mindenki helyesen értette, hogy a gazdaság fejlődése szerepel a játékmenet feladatlistájában. És ha gondoskodik róla, hogy a csatában való részvételhez képest ne legyen kevesebb felelősség, nagyon jó bónuszokat kapsz. Összefoglalva, szeretném hangsúlyozni, hogy a játék szép, átgondolt, dinamikus volt, a fantasztikus fantasztikus elemekkel együtt egy érdekes tudományos sci-fi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more