Könyvjelzők

Way Hero

Alternatív nevek: Hero játék

Warrior útja Online - egy ingyenes multiplayer online játék, tette a műfaj RPG Megérkezett hozzánk egyenesen a távoli Kínából. Online játék Warrior útja Figyelemre méltó az a tény, hogy az alapja a történelmi múlt a hazájában. Hasonló termékek gyakorlatilag nem modern igroproma és alapvetően többségük támaszkodik különböző fiktív univerzumok.

Vegyél részt a játékban Warrior útja meglehetősen egyszerű és világos, hogy bárki, aki szeretné kipróbálni, hogy a játék az online harcos útja. Csak akkor kell, hogy adja meg a felhasználónevét, jelszavát és a fiók aktiválásához e-mailben, és íme - regisztrációs harcos útja vége.

Path of the hős online játék nem egyszerű. Mint korábban említettük, a történelmi múlt, amely szolgálja a beállítást a játék készült, mivel aprólékosan, bár némi eltérés. Fájdalmasan fantasztikus megjelenés lenyűgöző páncél, hatalmas kard, de ez nem most. A játék meg az idő a Three Kingdoms - újjászületését a szamuráj kor és a virágzó a konfucianizmus Kínában. Mellesleg egy érdekes eleme a játéknak, hogy a játék során lesz, hogy elolvassa az alapokat a konfucianizmus és a kínai történelem abban az időben, és még át a vizsgákat az ezekben a témákban. Elfogadom, elég rendkívüli lépés.

Dióhéjban - ez a játék, képviselői a három királyság birkóznak egymással a lehetőséget, hogy tartsa területek és épületek, amelyek lakói a állami és a jobb kellemes bónuszokat.

Egy érdekes tulajdonsága a játék teljes hiánya a kötelező jellegű és az osztály. Fejlesztése a avatar csak a te kezedben van, és hogy az egyes osztályok és egyes harci stílus áll az Ön rendelkezésére bármikor. Az egyetlen dolog, amely arra kérem, hogy gondolni - így az igény a hibrid osztályt, mint az közismert, inter-class egyensúly alkotta nem hétköznapi, és nem hiába, és ez azt jelenti, hogy a karakterek fognak szigorúan egy ág a kereslet több mint képviselői a hibrid fejlesztés.

Érdekes, a távoli Kínában nagyon éles eltérések kapcsolódnak a játék, ami azt jelenti, hogy ha a megadott regisztráció nemük női, majd játszani a játékot online harcos útja akkor csak a karakter-a nő. Itt van egy ilyen szeszély kínai fejlesztők jelentősen rontja a játékélményt, hogy a férfiak, akik szeretnek létrehozni női karakterek, és fordítva. Way Hero Game Online nem fáradt különböző trükköket meghökkent bennünket a fejlesztők, amelynek célja, hogy rávegyék a már tapasztalt játékosok a hálózatokat.

Egy érdekes aspektusa az online játék lényege, hogy a bot játék jobb kívül a doboz. Nagyon könnyű annak a ténynek köszönhető, hogy egyes feladatokat, amely az úton sok őrült, mert a gyilkos több ezer szörnyek és csináld magad, de lehetőség van, de ez egy hatalmas mennyiségű időt. A legtöbb tapasztalati pontot szerzett karakter sikeres feladatok végrehajtása. Mellett a fő küldetés vonal van egy család, klán, és természetesen a napi küldetéseket.

Pet szerelmesei szeretni háziállatok rendszer végre a játék "cheers". Akkor szerezhet a mount, vagy asszisztens, aki megosztja veletek tanulságokat, és időről időre, a patch a dolgokat. Játssz Warrior útja sokkal jobb a barátokkal, és itt miért.

A társadalmi eleme a játék készül a szinten. Eltekintve a szokásos klánok, a játékosok csatlakozhatnak a családban. A legmagasabb szintű fejlődés és karrier növekedés - a címet császár, amely ítélve a beállítást, a játék csak három. A harcos útja lehet játszani anélkül, hogy ismernék a kínai.

Játék tökéletesen lokalizált oroszra, és folyamatban van a nyílt béta tesztelés. Ne lézeng, telepítse a játékot, és vált az egyik legerősebb imeratorov Three Kingdoms.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more