Könyvjelzők

Ways Stories

Alternatív nevek: Ways Stories

Ways Stories interneten - ez a kollektív multiplayer valós idejű stratégiai, megkapta a 2011-es díjat a "Best Newcomer". Ways történetek online játék kezdődik, az a tény, hogy akkor kapnak egy kis falu alatt a kőkorszakba, akkor kell, hogy dolgozzon, ezzel az építőipar, a tudomány és a technológia.

Ways történetek Online játék nem vet fel speciális követelményeket a számítógépes játékos, a fő követelmény - Internet-kapcsolat.

Vegyél részt a játékban út történetek bevitelét igényli az a név, amely akkor jelenik meg a játék, e-mail címét és jelszavát, valamint jelzi a nemek. Ha van egy bónusz kódot a játék, és meg kell adnia azt. Ha Ön már ismeri az alapokat a játék, akkor közben a történelem menetét on-line regisztráció és beállított értékeket a további beállításokat, például a kiválasztott faj, kontinens, és az éghajlat, a város.

Abban az időben, ha játszani a történelem során, hogy melyik utat fejét fejlesztés - Vajon a hatalmas harcos, hódító, a föld, vagy a híres tudósok, hogy a felfedezés, vagy ügyes politikus háborúzó szó, vagy végül, a kereskedő, aki fonott egész világ internetes kereskedelmi utak. Way of the Warrior vesz igénybe a legtöbb időt, amit tölteni minden nap játszani ezt a játékot, mint a szomszédok gyorsan előzni meg a fejlődés és a katonák számának.

Először is elérhető lesz, hogy mind a három típusú forrásokat:

- A tudás

- Food

- Wood.

Általában, ha a játék Way történetek az interneten, akkor egy hatalmas különféle források

- Basic (tudás, élelmiszer-, fa-, fém-, pénz)

- Stratégiai (gránit, pack állatok, urán, kén-, üzemanyag-, alumínium),

- Növekedés források (gyümölcs, a különböző gabonafélék, a hús, hal),

- Kulturális (bor, ékszerek, ruházat, zene, film).

Ways történetek online játék egy nagyon fejlett kereskedelmi kapcsolatok a játékosok között, így minden erőforrás kivéve a tudást, akkor sikeresen kereskedelmet.

Lejátszásához Path of History, meg kell, hogy eldönthesse melyik versenyen játszol. Mind a játékban három faj: az európaiak, ázsiaiak, indiánok. Minden fajnak megvan a maga sajátosságai, valamint a fegyverek és a csapatok.

Ezen kívül a játék biztosítja a fejlesztés a különböző tájak, amelyek a saját egyedi termelési-és erőforrás-betétek. A játékban van 4 fajta tájak:

- Meadows,

- Pusztai

- Desert

- Snow.

Is, a falu is található, akár a kontinensen, vagy a part menti övezet. Mind a kiszolgálók rendelkezésre álló öt kontinensen, mindegyiknek megvan a maga egyedülálló tájat.

Warriors hagyományosan található a réteken, sokkal kényelmesebb, hogy a harcot. A tudósok rendezni a sivatagban, egyszerre védi azokat támad szomszédok, valamint biztosítja a szükséges forrásokat a tudomány. Mindenesetre a tapasztalt játékosoknak ajánljuk, hogy baráti kapcsolatokat a szomszédos harcos a kölcsönösen előnyös együttműködést.

Lehet játszani a játékot online Ways történetek, és nem kell félni, hogy ez lehetséges lenne nagy elfogultságot bármely szféra vagy a szomszédok hirtelen történnek áttörést. A tudományos ismeretek és technológiai fejlődés szorosan összefonódik, különben is, a játék nincs egyértelmű felosztás korszakok. Minden a játékban mintegy 150 különböző tudományos területeken.

A falu össze másokkal, hogy az országot. Ebben az esetben, a lemaradó játékosok automatikusan felzárkózni arra a szintre, a tudományos és a technológiai fejlődés. A cél az, hogy létrejöjjön egy űrhajó.

Ezen a ponton a játék, három szerver - nagy teszt a világ, a Föld és az Apokalipszis. Regisztráció Ways Történetek megy a világ 12 "Apokalipszis".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more