Könyvjelzők

négyzetes vonal

Alternatív nevek:
A

Quadline egy kirakós játék mobil eszközökhöz, hihetetlenül addiktív és vadonatúj, ehhez hasonlót még soha nem adtak ki. A grafika jó, de egyszerű, az egyszerűség a játék koncepciójának köszönhető. A hangtervezés kiváló minőségű.

Ez a projekt pontosan az a helyzet, amikor az egyik fejlesztő egy olyan szintű játékot hozott létre, amelyre még a nagy játékstúdiók sem mindig képesek!

A játékot sok játékos, sőt a Google alkalmazottai is nagyra értékelték, ezért a játék a Google Indie Games fesztivál 2022

győztese.

Egy világos, de nem tolakodó oktatóanyagnak köszönhetően nem lesz nehéz megérteni a játék mechanikáját. A játék meglehetősen intuitív, és a játékmenet nem igényel hosszas magyarázatot, elég egy vizuális bemutató.

Csak azért, mert a játék nem túl bonyolult, még nem teszi túl egyszerűvé. A folyamat során sok érdekes pillanatot fog találni:

  • Több mint 140 különböző nehézségi szintű játék
  • Sok játékmechanika, amit kombinálnod kell az eredmény eléréséhez
  • Minimalista dizájn sötét téma támogatással
  • Könnyű kezelés egyetlen érintéssel
  • A szöveg teljes hiánya

Ka ebből a listából érthető, a játék nagyon szokatlan, és egyedülálló játékélményt nyújthat.

Az a feladatod, hogy vonalakat húzz a játékcellákon keresztül úgy, hogy azok a megadott helyeken legyenek. Nem mindig lesz nyilvánvaló a leküzdendő út. Használd a fantáziádat, és találj olyan megoldást, amely teljesíti a feladatot. A feladatok végrehajtása során vonalakat kell mozgatni, tolni, mozgatni, sőt teleportálni is.

A játékban nincs szükség sürgős döntésekre, a játékidő nincs korlátozva. Minden rejtvényen addig gondolkodhatsz, ameddig csak akarsz.

Jobb minden lépést lassan megtervezni, és ez jobb eredményt ad, mint az elhamarkodott döntések meghozatala.

Játssz Quadline néhány percig, vagy játssz egész nap. Ez csak a vágyától függ.

Már sok szint van a játékban, sok időbe telik mindegyik teljesítése még akkor is, ha elsajátítottad az összes játékmechanikát. A nehézségek növekszik, ahogy haladsz, és a döntések egyre nehezebbek lesznek. Így a játék iránti folyamatos érdeklődés megmarad.

A játék fejleszti a gondolkodást és elősegíti az agyi aktivitást. Mindenek mellett hasznos lesz játszani is.

A fejlesztő gondoskodott a károsodott színérzékelésű emberekről, ez nem fogja zavarni a játék élvezetét.

Bármikor, bárhonnan játszhatsz, mert a játékhoz nincs szükség állandó internetkapcsolatra. Még légi utazás közben is szórakozhat ezzel a csodálatos játékkal.

A játék nemrég jelent meg, a frissítésekkel új, még érdekesebb pályák lesznek, több játékmechanika és egyéb tartalom lesz.

A

Quadline ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítse a játékot, és érezze jól magát most! Ne felejts el véleményt írni a játékról, ha tetszik, háború zajlik abban az országban, ahol a fejlesztő él, és nagyon fontos számára a többiek támogatása!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more