Könyvjelzők

Quake 4

Alternatív nevek: Quake 4

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz-es

RAM: 512 MB

Videó: 64 MB

Lemezterület: 3 GB

Quake 4 - számítógép sheter first-person sci-fi téma, a folytatást, hogy az egyik legnépszerűbb virtuális lövészek. Figyelemre méltó, hogy a játék Quake 4 grafikus motor által kifejlesztett egyéb hosszú élettartam a virtuális térben játék Doom 3. Módosított rendszer komoly előnye. Így a Quake 4 váltak elérhetővé kiterjedtebb helyen, köszönhetően az új világítási rendszer feldolgozás, valamint a világos és a sötét textúrák. Során egy menetben, a játék már hozzá interaktív videókat, amelyek közül néhány játékos képes lesz részt közvetlenül, de többségük lesz tiltva.

Plot

Plot Quake 4, amit tud játszani egyjátékos és többjátékos mód, folytatódik a történet az emberi faj konfrontáció Strogg idegen betolakodók, kezdeményezte a második része a játéknak. A főhős a játék, az egyik csillag egy speciális egysége ejtőernyősök "orrszarvú" nevű Matthew Kane, küldött részeként a csoport egy ellentámadást a központi bolygó a Strogg. Csak két hét telt el az utolsó esemény, a második rész a sorozat és a Quake 4. Fog játszani főleg az ellenséges táborban, ahol elküldte a parancsot a Föld Szövetség. A fő feladata a single player kampányt Quake 4 - behatolnak a szíve a központi bolygó, és elpusztítani Strogg fő kommunikációs központja, valamint a felső vezetés. Annak ellenére, hogy a válság a soraiban az ellenség okozta az intézkedések az első felforgató csoport, az ellenség rendkívül koncentrált és erős, és nem lesz könnyű bejutni a szíve az ellenséges bolygón, ahol biztonságosan fészkel központi kommunikációs csomópont Strogg kollektív intelligencia vezérli az összes katonát. Az egyjátékos kampány szét három külön fejezetekben, amelyek összesen 31 egy játék szinten. Az első epizód a Quake 4, amely játszani fogják kérni, abban az időben a leszállás csapatok a Földön Strogg, ahol a fő feladata az lesz, hogy a biztonságos leszállást, amelyet meg kell azonnal elpusztítsa az összes bolygó védelmi rendszereket. A második epizód a single player kampányt játék Quake 4 felajánlja, hogy fedezze a fejét taktikai csapatot küldött, hogy elhagyhassák a központi kommunikációs központja az ellenség. Nos, a harmadik epizód a Quake 4, a játék, amelyben mi lesz a vastag a dolgok, hogy vezesse a Earth Federation Forces, az utolsó nagyszabású főzés rúgás, amelynek célja lenne a teljes megsemmisítése a központi közigazgatás és a teljes visszavonása Strogg őket minden típusú koordináció.

Multiplayer

Multiplayer csaták nagyon emlékeztet a híres csata, a harmadik rész a sorozat, csak sokkal dinamikusabb és színes. Nagy sebességű és dinamikája online csaták nagyrészt elérni a nagyobb kompakt méretben kártya méretű játék karakterek és jellemzői a mozgás. Itt, a fejlesztők úgy döntött, nem tér el a klasszikus modell és az elfogadott modell minden mozgását játékosok a harmadik rész, de anélkül, hogy az innováció nem történt meg, és hozzátette, egy további lépést, - csúszásmentes, amely időnként meghosszabbított taktikai arzenál játékos.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more