Könyvjelzők

Questland

Alternatív nevek: Questland

Game Questland - kardok és bátorság

Ez egy körökre osztott szerepjáték a Gamesture stúdiótól. Mint minden RPG-nek, itt is van egy főszereplő, akivel együtt sétálhatunk át a csatatereken. A mellékszereplők végigvezetnek a játék világának történetén, válhatnak barátaivá vagy ellenségeivé, az idő eldönti. Egy egyszerű falusi álmodozó célja az, hogy igazi hőssé váljon, a gonosz és a gonosz szellemek bajnokává. Fedezze fel a "megmérgezett" világ sarkait, és tisztítsa meg őket a gonosztól.

A

Questland egy példa az egyszerű játékmechanikára, színes héjba csomagolva. Itt minden karakter egyedi, akárcsak a te hősöd. A főszereplő magas szintű testreszabása lehetővé teszi, hogy szinte exkluzív (kifelé exkluzív) harcost hozzon létre. És tekintettel a nagy mennyiségű felszerelésre, nagyon nehéz lesz hasonlót találni. Végül is minden felöltöztetett felszerelés azonnal megjelenik rajtad. Mindezek mellett a játék felülete egyszerű és áttekinthető. Bármely játékos pillanatok alatt kitalálja, mit és hogyan kell csinálni, a kezdeti asszisztens pedig elmeséli a történetet és az összes lehetséges fejlesztést. A képernyő alján megtalálja az összes fő fület:

  • Ház - ha erre a lapra lép, szülővárosában, Valiyában találja magát. Itt megjavíthatod a felszereléseket vagy újakat kovácsolhatsz, beléphetsz a városba, sétálhatsz a vásáron és az üzletekben, beugorhatsz az arénába és megküzdhetsz más játékosokkal, a kikötőben pedig mindig találhatsz feladatot és kiegészítő bevételt. Feltétlenül nézze meg a léghajót – ott gyűlik össze az összes egyedülálló esemény fenséges jutalommal.
  • Hero - ezen a lapon gondoskodjon hősének felszereléséről, a felszerelések, gömbök javításáról, a fő tehetségek kiválasztásáról és pumpálásáról. Nézz be a táskádba, talán ott hever valami érdekes. Tedd közzé a legjobb felszereléseid gyűjteményét, és bónuszstatisztikát kaphatsz. Indulás előtt ne felejtsd el megcsodálni a harcosodat, esetleg össze kellene gyűjtened a Spider műtárgyakat, hogy félj?
  • Campaign - egy rész a fő harci helyszínekkel, ahol szörnyek hullámaival és mindenféle főnökkel fogsz harcolni. És tényleg nagyon sok van belőlük, mindegyik kampányban három főnök és saját sztori szerepel karakterekkel, némelyik végig velünk fog menni. Három csillag átadásáért minden szakasz megkapja jogos jutalmát - rubint.
  • Feladatok - egy lap, amelyen jutalmak vannak az elért eredményekért, bizonyos feladatok elvégzése, kampány befejezése stb. Egyszerre végiggörgetheti őket, hogy megértse, melyik irányba haladjon és fejlődjön először.
  • Shop - a legkézenfekvőbb fül :) Itt vásárolhatsz kulcsokat ládákhoz felszereléssel vagy gömbbel, játékkészleteket vásárolhatsz valódi pénzért (tényleg megérik), vagy csak rubint vásárolhatsz a jövőbeni kiadásokra.

Érdemes játszani a Questlanddal, a játék előnyei és hátrányai

A játék általában pozitív benyomást hagy maga után. Nem kell valódi pénzt költenie ahhoz, hogy valamit elérjen. Nem kell minden nap elmenni és órákig ülni játszani. Vagyis ez egy körökre osztott szerepjáték a műfaj szabadságszerető rajongóinak. Minden nap fél órára bejelentkezhetsz, miközben a hónap végén szerverlegenda leszel.

Kezdetben mindössze 99 centért a játék legendás fegyvereket és kulcsokat kínál az epikus ládákhoz. Ami kezdetben sokszorosára erősíti hősödet. Akkor minden rajtad múlik. A Questland rendszeres időközönként egyedi készleteket és kombinációkat hoz létre, amelyek megvásárlásával azonnal megnő az erőd és az erőd. De ismét minderre nincs szükség, vásárlás nélkül biztonságosan játszhat és felfedezheti a világot, ezzel egyidejűleg pumpálva karakterét.

A

Questland ingyenes letöltése PC-ra meglehetősen egyszerű. Használd bármelyik elérhető emulátort, és néhány perc alatt elkészítheted saját hősödet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more