Könyvjelzők

Rachel Holmes

Alternatív nevek:

Rachel Holmes: különbségek A egy kirakós játék, amely a részletekre és a vizuális memóriára edzi a figyelmet. Ezekben a játékokban a grafika sajátosságaik miatt teljesen lényegtelen. A játék jól megszólaltatható, a zene feltűnés nélkül van megválasztva.

A játék során igazi nyomozó leszel, Rachel Holmes.

Ezúttal a következőket kell tennie:

  • Keresse a különbségeket a
  • képen
  • Versenyezz más játékosokkal az óra ellen
  • Segítsd a legendás nyomozót a világ körüli küldetéseken
  • Értékes nyereményeket és jutalmakat gyűjteni

Ez nem egy teljes lista a tennivalókról a játékban, de megtudhatod, ha Rachel Holmes játékkal játszol: különbségek

Sok mód van a játékban, bármelyiket választhatod, mindegyik érdekes a maga módján.

Először is menj végig az oktatóprogramon, és próbálj meg egy ideig a leghétköznapibb módban játszani, ahol csak két különböző fénykép összehasonlításával kell különbséget találnod.

Ha úgy érzi, hogy elegendő tapasztalatot szerzett, kipróbálhatja magát más módokban. Egy darabig keresd a különbségeket, időd kell, hogy mindent megtalálj. Versenyezz más játékosokkal a világ minden tájáról. Ez a legnehezebb mód, mert soha nem tudhatod, mennyi időbe telik ellenfelednek, hogy különbségeket találjon.

Az egyes feladatok sikeres és időben történő elvégzése érdekében bizonyos mennyiségű érmét kap. Ezt a játékbeli pénznemet használhatod tippek vásárlására a legnehezebb szinteken. Az érmékre több tipp is elérhető, és egy rövid promóciós videó megtekintésével nyitható meg. De a tippek használata előtt próbálja meg megtalálni a különbségeket nélkülük. Így sokkal érdekesebb játszani, mint ha minden lépésre felszólítanak.

A feladatok nehézsége minden teljesített szinttel növekszik. Egyre nehezebb lesz nyerni új szinteken.

Segíts a főszereplőnek megérteni a világban zajló furcsa eseményeket, és megtudja, ki és miért cseréli ki az eredeti fényképeket olyan másolatokra, amelyekről néhány tárgy hiányzik. Mindezen incidensek mögött valami nagy gazember állhat, aki gonoszt tervez a gyanútlan áldozatok ellen.

Nincs ok az aggodalomra, hogy a játékban lévő szintek véget érnek, és nem marad semmi tennivalód benne. Bár a szintek száma korlátozott, sok van belőlük, és az utolsó eléréséhez sok időre lesz szüksége.

Ne felejts el minden nap segíteni a főszereplő rejtvényeinek megfejtésében, és napi és heti nyereményeket kapni.

Az integrált üzletben lehetőséged lesz boostereket és játékon belüli valutát vásárolni. Ezt nem szükséges megtenni, mert a játék teljesen ingyenes, de így támogathatod a fejlesztőket és köszönetet mondhatsz nekik.

A közelgő frissítések új szinteket és játékmódokat adnak hozzá. A játék minden frissítéssel érdekesebb lesz.

A

Rachel Holmes: különbségek ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy az éberséged elég fejlett-e ahhoz, hogy nyomozóvá váljon, azonnal telepítse a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more