Könyvjelzők

RAGE: Campaign Edition

Alternatív nevek: RAGE: Campaign Edition

Processzor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz-es

RAM: 2GB

Videókártya: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Lemezterület: 25 GB

Rage: Campaign Edition - egy speciális bővített kiadás a népszerű számítógépes játék, amely kombinálja elemei több népszerű játék műfajok. Game Wrage illékony mix között egy First Person Shooter, lendületes versenyautók és szintező rendszer a legjobb hagyományait klasszikus szerepjátékok. Egyedülálló dinamikus hangulatát a játék viszi minket Reydzh világban tapasztalható globális katasztrófát, ahol a fő cél minden lakóinak -, hogy életben maradjanak. Az alapja a játék világában fényképész univerzum poszt-apokaliptikus világban le a népszerű hollywoodi film "Mad Max", ahol minden úgy döntött, fegyveres erővel és a sebesség a maradványok összegyűjtött járműalkatrészek.

Plot

Rage, a játék, amely valamennyi borzalmait poszt-apokaliptikus világban, túlélt egy szörnyű globális katasztrófát. 2004-ben a tudósok megállapították a puszta mérete meteorit száguldó teljes sebességgel a Föld bolygón, és összecsapnak velük elkerülhetetlen. Tartozó minden ország kormányának, a világ egyesül egy közös projekt a "The Ark", amikor több föld alatti rendelkezések, lőszer és felszerelés, van is elmerül kapszula emberek elmerül a tetszhalál. Nekik kell majd újjáépíteni az emberi civilizáció a katasztrófa után. A 2029, egy aszteroida lezuhan a bolygó felszínén, és a legtöbb a világ népességének megölik, megsemmisítik egész városok. Emelt után aszteroida hatása por fedi az eget és a világ kezd "nukleáris tél". Néhány évvel később, a por leülepszik és Arkdwellers kiválasztott felületre újra építeni a világ a civilizáció. Csak a szeretett emberi szokás, még az arcát egy közös veszély nehéz egyesíteni, és képviselői a különböző menhelyek indítani egy véres háborút az elsőségért a bolygón jobb. Ez volt az a pont a játék Reydzh nyílik számunkra, mint a főszereplő a történet.

Stalker

Rage, egy játék, ahol hulladékok összegyűjtése legelő egyik legnagyobb szórakoztató és szükséges képzést. A legtöbb, az összes, hogy talál majd egy banális szemét, hogy lehet majd eladni egy kis pénzt, de néha akkor találkoznak, és hasznos dolgokat, vagy ezek részei hasznos dolgokat. Története a világon, mivel a katasztrófa, és időre közvetlen narratív tükrözi nagyon rosszul, és még találtam egy könyvet, akkor nem is moziba keresztül, akkor elfér a banális, papírhulladék, amelyet gyakran használnak a Reydzh gyújtós hideg sivatagi éjszakákon.

Ezermester

Rage Jelenleg egy kis craft rendszer, és ha lesz elég unatkozni a végtelen sétál a parlagon heverő, és ne hagyja abba a lövöldözés egy hatalmas vérszomjas ellenség, akkor üljön egy eldugott sarokban, és valamit ki a szemetet felvette. Szóval lehet, hogy egy kis harci robot, vagy egy géppuska torony, ami nagy segítség, hogy foglalkozni ellenségek, bár ebben az esetben, a részvétel, a lövöldözés nem feltétlenül szükséges. Rage: Campaign Edition - változata a népszerű játék platformok kifejezetten a Mac OS, ahol amellett, hogy a klasszikus single-player kampányt adtunk két további csomag kiegészítéseket, beleértve a "Anarchy Edition" és a "Csatorna".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more