Könyvjelzők

Rage of Titans

Alternatív nevek: Egy kis statisztika

Online Game Rage of Titans vagy egyszerűen (ROT) - egy mix a valós idejű stratégiai RPG. Alapítva híres Dota műfaj (DotA stílusú játékok), Rage of Titans Online nagyon gyorsan lett sikeres a saját területén, és már választott a World Cyber ​​Games (nemzetközi bajnokság kiberigram). Egyedi játék rendszer, a különböző karakterek, különböző módon a fejlesztési és az ellenzék az egész játék - "Rage of the Titans" Lenyűgöz, és hódítja azonnal. Mielőtt adsz magadnak, hogy felszívja a fantázia világában, természetesen regisztrálni Rage of Titans. Semmi bonyolult az, hogy nem, és csak néhány percet vesz igénybe. Ehhez hozzon létre egy fiókot GameNet, beírja az e-mail címet és a jelszót. By the way, a felhasználók a social network "Vkontakte" regisztráció a játék Rage of Titans nem szükséges, csak engedélyezni.

Tehát választásával, hogyan jutunk el a Rage of Titans online regisztráció, és sikeresen befejeződött, meg kell kezdeni a karaktered. Kap egy nagy választéka karakter (több mint harminc tucat + néhány tucat a boltban), amelyek mindegyike a megrendelés 9-10 jellemzők (támadási sebesség, intelligencia, és így Counterspell ) És az isteni képességek, lehet változtatni a játék során, valamint fejleszteni a rúnák. A játék Rage of Titans az interneten, hogy melyik az ellenérdekű versenyek csatlakozik hozzád - a szentek vagy a Fallen (emberek és démonok). Minden karakter saját, félig mágikus fegyver - a repülő tőr, pajzs, mennyei gyertya, lőtt egy nyilat, stb Részletesebb jellemzői hősök talál ki megy át a lehetőségeket: "Játék" - "Heroes".

Milyen szembe azok, akik úgy döntöttek, hogy játsszon Rage of Titans? Itt több játékmódot, amelyek mindegyike hozza "használatát" a karakter:

- A kapitány módban fejleszteni a karaktered, és a térképen is csak (más játékos)

- Auto-mode parancs definíciók (a véletlenszerűen kiválasztott karakter) hozza meg a tapasztalatokat a többi közlekedési mód egyáltalán nem keresnek,

- Mode "minden hős" megnyílik előtted minden játékos részt (kivéve persze fizetett)

- Mode "ikrek" magában egyenértékű (egyformán ellentétes) karakter;

- És természetesen, Rage of Titans játszani botok állnak rendelkezésre.

Rage of Titans online játék egy speciális, dinamikus. Reakció létfontosságú (a karakterek, természetesen), a taktika ellenfelek gyakran nem kiszámítható harc megy megszakítás nélkül, hogy valóban vonzza és tartja a feszültséget. Fegyveres egy mágikus fegyver, mágikus tárgyak Zaim (repülő szőnyeg, például), és válassza szövetségesei, meg kell választani a csatatéren, és hajtsa végre a tiszteletbeli küldetése (megsemmisíteni az ellenséget fa, vagy őt több alkalommal). Game Rage of Titans Online biztosítja a játékos kétféle mezők csata (2 kártyát a játék 5 × 5) - "Valley of Heroes" és az "Eye of Titan". Minden kaphat egy bizonyos részét a bónuszok: a pénz, a tapasztalat, az arany, készülékek javítása, új készségek, a jellemzői.

Játék Rage of Titans online lesz képes teljes mértékben és teljesen pénzbeli befektetés, ezzel in-game pénznemben. Meg lehet keresni a győzelemért. Amellett, hogy azokat (győzelem) a megfelelő mennyiségben, a hős vehet részt az aukción, és kap hasznos tárgyak.

Grafikailag a játék dolgozott, és zeneileg lenyűgöző, és általában minden bőségesen. Szóval, azt hiszem, játszható online játék Rage of Titans boldog lesz, hogy ne csak a rajongók Doty.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more