Könyvjelzők

Ragnarok Online

Alternatív nevek: Ragnarok Online

Ragnarok Online - MMORPG játék szórakoztató egy ügyfél a stílus anime fiction műfaj. A játék világ által létrehozott Gravity Interactive, amely a fejlődés kölcsönzött az ötletet a dél-amerikai képregények író Lee Myon-Jin. A cselekmény alapja a skandináv mítoszok. Történelmi pillanatok szervesen szőtt a fejlesztés. Ragnarok Online megfelelően átgondolt és kiegyensúlyozott, és hála a kombinációja a különböző funkciók könnyen létrehozhat egy versenyt, hogy sok internetes alapú szórakoztató. Mi is pontosan az előnyei? A felület nagyon egyszerű és kényelmes. Kellemes zene kíséri minden alkalommal a tevékenységét. Ábrák dimenziós karakterek vezethető kézzel, világos, az eredeti. Hely köszönhetően a 3-D grafika reális és nagyon szép. Képesség, hogy útját válassza a fejlődés örömére még a legigényesebb felhasználók számára. A játék árának 30 osztály! Ezen túlmenően, ezek mind egyedi. Számos tényező hozzájárul a hangulat emelkedése. Valóban, a Ragnarok Online lehet megszelídíteni és nevelő pet megtalálni a jó barátok, és megfelelnek a szerelem egy család. Az unalom ismeretlen vidám lakói tündér föld! Elvégre azok várhatóan nem csak vakmerő szórakozás, hanem komoly üzlet!

Telepítéséhez az ügyfél, akkor először meg kell regisztrálnia Ragnarok Online. Ehhez töltse ki a megfelelő formában, és adja meg az e-mail, jelszó, nyelvi kényelmes az Ön számára, valamint, hogy a személyes adatokat (név, születési idő, lakcím, irányítószám, város, ország). Akkor kell átírni a szavakat látható a képen, ne iratkozzon fel érdekes híreket és ajánlatokat, és természetesen, egyetértenek abban, hogy az Általános Szerződési Feltételek és a Privacy Policy Project. Csak akkor aktiválja a fiókot a levelet, hogy lesz elküldve a megadott e-mail címre. Töltse le és játszani Ragnarok Online, lehet, feltéve, hogy a rendszer megfelel az alábbi követelményeknek:

- Operációs rendszer Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- CPU Celeron 500Mhz,

- Videó NVIDIA ® GeForce 2 sorozat, ATI ® Radeon ® 7500 vagy Intel ® i810G;

- Kompatibilis a DirectX 8. 1. hang,

- RAM 128 MB,

- Szabad hely a merevlemezen 2GB.

Természetesen játszani Ragnarok Online kell tájékoztatni általában, mint a konfliktusok, amelyek sértik a folyamatos áramlását az élet. Ami szintén nem lehet osztani az embereket, istenek és démonok, egyszer kötött fegyverszünetet ezer éve? Az a tény, hogy a kisebb csetepaték kezdett a vágy, hogy gyűjtsön annyi töredékei kő Ymir. A legenda szerint, ezek a töredékek megakadályozzák szíve hatalmas csepp mágikus akadályt megtartani az egyensúlyt a világok között. És az a tény, hogy ez megtörténhet a kontinensen jelzik gyakori Midgard földrengés és szökőár. Mindenki azt akarja, hogy előre a versenytársak, és gyűjtsük össze a sok részecske értékes ereklyét. Békés gondtalan életet ismét a múltban. Bár ez még kell fedezni a szenvedély kalandorok?

Elkezdett játszani a játékot Ragnarok Online újonc, akkor pumpált, és egyre inkább láthatóvá figura. Út a fejlődés függ a választott szakmát. Szakmák az első szint - a kardforgató, Mage, Archer, Merchant, Thief, tanítvány volt. A második szint a szakmai fejlődés a kardforgató, például Knight és Crusader a varázsló - Mágus és a zsálya a Thief - Assassin és Rogue. Nos, és ennek megfelelően lépjen a harmadik szintre, egyre professzor Sage, Rogue - Stalker, stb

Meg kell jegyezni, hogy a Ragnarok Online játék megköveteli kíséri a fejleményeket mind az alap-és a szakmai szinten. Professional - a jelenlegi szint a karakterosztály. A fejlesztés alapvető hatással javítja e kezdeti jellemzők: erő, gyorsaság, állóképesség, intelligencia, ügyesség és szerencse. Te magad osztja célok között ezeket a paramétereket. Idővel, a hős szerez új készségek, feltárása számos hasznos varázslatok, így úgy érzi, sokkal magabiztosabb.

Bárhová is megy, a gonosz szörnyek, és arra törekszenek, hogy megtörje terveket. De nem leszel képes elpusztítani ezeket az akadályokat az útjába? Ezen felül, akkor választani közülük egy kisállat, szelíd és ápolják a maga módján, hogy végül mindig követte a nyomában, és segített a kritikus pillanatokban.

Ragnarok Online ingyenes felfedezni a hatalmas területen. Akkor látogasson városok, mint Aldebaran, Payon, Prontera és a Geffen. Ismeretlen pontosan hol, de valahol él a házastársa. Utazás a különböző helyeken, hinned kell, hogy a régóta várt találkozó kerül megrendezésre. Ön szívesen játszanak nagy esküvő, megy a központban, majd a gyermekek. Most már soha nem pozhaluetes magány!

Lehetetlen nem beszélve a "háború a Birodalom." Ez valami nagyszerű! De ahhoz, hogy részt vegyen nekik kellene Csatlakozz az egyesülethez. Együtt fog csatlakozni a csata ellenőrzése a zárak. Miután megnyerte bónuszok tisztességesen osztják el, így senki sem sértett.

Ragnarok játék vár rád! Üdvözöljük, hogy a hideg világ, amelyben szétszórva bosszantó probléma egyhangúságot a mindennapi élet! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more