Könyvjelzők

RAID: Árnyéklegendák a PC-n

Alternatív nevek: Game Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends egy Dungeons Dragons stílusú MMORPG 500+ egyedi hőssel és harci taktikával.

Ha elkezdi játszani a RAID: Shadow Legends játékot PC-n, elmerül egy csapat történetében. Négy rettenthetetlen hős egyként küzd, hogy elpusztítsa a sárkányt és elvegye a vagyonát. Hősök Galek, Ethel, Kael és Eilen. Mindegyikük különböző képességekkel rendelkezik - mágus, harcos, lövész és lándzsás, de tökéletesen kiegészítik egymást és támogatják. Igaz, a végső főnök túl erősnek bizonyul. Bármennyire is igyekeztek, a sárkány a levegőbe emelkedik, és lángot lövell ki a torkából... Senki sem élte túl.

Itt ér véget az őstörténet, és megjelenik előtted az Arbiter, a játékvilág őre. Így szól hozzád: Teleria Királysága a háború és a viszály miatt haldoklik. Sairoth szentségtelen támogatói keletről terjesztették aSötétséget a terület többi részére. A Teleria kapusaként minden tőlem telhetőt megtettem, de az erőm fogy. Most te folytatod a munkámat. Helyreállítom az egyik elveszett hőst. Többre nem lesz elég erőm. Mostantól ő alárendeltje lesz neked. Válassza ki, hogy kit szeretne visszaállítani. "

A játék ebben a szakaszban kezdődik. Itt van egy választás a négy közül:

  • Eilen (Elhain) - magas elf, íjász, képességek: pontos lövés (támadás az ellenség ellen. Ha a támadás kritikus volt, újabb csapást mér, mennyei nyíl (egy célpontot támad meg, majd az összes ellenséget). Ha a célpont meghal, 30 százalékos Kritikus Esély bónuszt ró ki 3 körre, Halálvölgy (minden ellenséget megtámad 2 r.) és a szövetségeseknek bónuszt adó aura.
  • Kael (Kael) - sötételf, bűvész, képességek: sötétség fújása (támadás az ellenség ellen. 80 százalékos valószínűséggel mérget alkalmaz 2,5 százalék 2 körre, savas esőt (megtámad minden ellenséget). Minden egyes megölt ellenség esetében 25 százalékkal kitölti a saját körskáláját, hanyatlik (véletlen célpontokat támad 4 r. 40 százalékos valószínűséggel 5 százalék mérget alkalmaz 2 körre) és egy aurát, amely bónuszt ad a szövetségeseknek.
  • Galek - ork, harcos, képességek: keresztvágás (megtámadja az ellenséget 2 p.), Hellraiser (megtámad minden ellenséget. 30%-os sebességbónuszt ró ki magára 2 fordulatra, átkozott fejsze (4-szer támad véletlenszerű célpontokra. 30% esélye van 30% védelmi büntetés kiszabására 2 fordulóra. Ha kettőnél több büntetés van a célponton, akkor 30 százalékos valószínűséggel 60 százalékos védelmi büntetést szab ki 2 körre) és egy aurát, amely bónuszt ad a szövetségeseknek.
  • Ethel (Athel) - szent rend, lándzsás, képességek: ütés a helyszínen (háromszor megtámadja az ellenséget. Az utolsó találatnál 75 prts valószínűséggel. 25 százalékos gyengeséget ír elő 2 körre), istenek pengéit (az összes ellenség elleni támadás, a kritikus találat esélye + 15 százalék), a megvilágosodást (25 százalékos támadási bónuszt ró ki magára 2 körre). Ha az egészség 50 százalék alá esik, akkor 30 százalékos védekezési bónuszt ró ki magára 2 körre. Aztán megy) és egy aura, amely bónuszt ad a szövetségeseknek.

A választottbíró folytatja történetét, és naprakészen tájékoztat. Előtted a bástyád. Itt megidézhetsz és javíthatsz hősöket, akik -at fognak harcolni a Sötétség erői ellen. Már kiválasztottad az első hőst, de a küldetések teljesítéséhez további négy hős erejére lesz szükséged. Használd a titokzatos szilánkokat a hősök megidézésére a portálon. Amint megidézed az első hőst, az Arbiter -et küld egy kalandra, nevezetesen egy csepegtető kivégzésére, és útközben elmeséli Teleria világának történetét. A hadjárat első ágában le kell győznöd a Banneret királyt, meg kell találnod és ki kell derítened az igazságot: átment-e a nagy király, Taiba a Sötétség oldalára.

A kampányok szakaszos lebonyolításával megtanulod a világ történelmét és megtisztítod a szennyeződésektől. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek az első győzelmed után tűnhet. Továbbá, az ellenségek csak erősebbek lesznek, és a Sötétség csak dühösebb lesz. Így készülj fel erős új hősök megidézésére, és használd őket a csatában. Szilánkokat használunk a megidézéshez:

  • titokzatos idéző szilánkok - a legegyszerűbbek, amelyek közül többnyire zöld hősöket, esetenként kékeket is megidézhetsz;
  • ősi megidézési töredékek - ősi töredékekből nagy eséllyel kék hősöket idézhet meg, de nagyon csekély az esély lila és narancssárga hősök megidézésére is;
  • sötét megidézési szilánkok - növelte a lila és narancssárga hősök megidézésének esélyét, valamint a sötétség hőseinek megszerzésének esélyét;
  • Sacred Summoning Shards - lila és narancssárga színben nagy eséllyel megidézhető. A legjobb szilánkok legritkább hős megidézéséhez.

Ki a Raid Shadow Legends legjobb hőse?

Ez egy filozófiai kérdés. A játék nagyszámú különböző karaktert tartalmaz különböző igényekhez, különböző készségekkel, képességekkel és jellemzőkkel. Még annyit mondok, hogy egyes hősök csak akkor mutatják meg erősségeiket, ha egy másik hőssel párosítják őket. Ezt csak a játékban eltöltött bizonyos idő elteltével fogod megérteni.

A kérdés tehát az, hogy melyik hőst érdemes letölteni és melyiket nem? Ennek egyik módja az, hogy kinyitja magát a hőst, és rákattint a portréja alján található értékeléseket tartalmazó ikonra.

Ezeket a hősről maguk a játékosok becsülték meg. Kiértékelték a kazamaták és csaták lehetséges típusainak mindegyikére. Az értékelést csak azután lehet hagyni, hogy a maximumot 6 csillagra pumpálta. Tehát ez az értékelés elég pontos. De vegye figyelembe, hogy ez nagymértékben függ a hős által viselt tárgyaktól. Sajnos ez az információ itt nem tekinthető meg. A játékfejlesztők csak alapkészleteket mutatnak be.

Egy másik lehetőség a játékosok közössége. Ott gyakran találhat értékeléseket és listákat a legjobb hősökről. És itt mindig megosztják egymással azokat a tárgyakat, amelyeket érdemes összegyűjteni. De ebben az esetben az ilyen értékelések nagyon szubjektívek. Végső soron a döntés a tiéd.

Új aktív promóciós kódok:

s1mple - 01-től. 12. 2021

Felhívjuk figyelmét, hogy egy nap alatt legfeljebb egy aktív promóciós kódot adhat meg.

Rendszerkövetelmények

minimum
OS: Windows 7 vagy újabb (csak 64 bites), macOS High Sierra vagy újabb
Processzor: Intel Core i3
Grafikus eszköz: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Memória: 4 GB RAM
DirectX: 11
-ös verzió Lemezterület: 5 GB
Ajánlott
OS: Windows 7 vagy újabb (csak 64 bites), macOS High Sierra vagy újabb
Processzor: Intel Core i5
Grafikus eszköz: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Memória: 8 GB RAM
DirectX: 11
-ös verzió Lemezterület: 8 GB

Hogyan tölthető le a Raid Shadow Legends PC-re/laptopra?

Nyomja kicsit feljebb a gombot, és kövesse az utasításokat. Le kell töltenie a Plarium Play telepítőfájlját. Nyissa meg és telepítse a számítógépére. Ügyeljen arra, hogy hozzon létre egy fiókot. Szüksége lesz rá a játék elindításához és a pontszám mentéséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ma már nem kezdheti el a játékot a Plarium Play launcher nélkül.

Események

Új szórakoztató esemény "Chase for s1mple". Az esemény alatt hét napig be kell lépned a játékba, és ajándékokat kell gyűjtened. A 7. napon a legendás hős, Sándor Íjász a High Elves versenyen fogadja. A legendás Alexander s1mple Kostylev képére készült, aki a legjobb CS: GO játékos lett. Ez nem egy univerzális hős, és csak bizonyos ogrék elleni csatákban lehet hasznos. De jó lesz beszerezni is. A rendezvény 2021. január 28-ig tart.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more