Könyvjelzők

Rail Rush

Alternatív nevek:
A

Rail Rush egy futójáték mobil platformokra. A játék grafikája az eszköz teljesítményétől függ. A hangjáték jó, nem okoz panaszt.

A leghíresebb aranyláz az Egyesült Államok Kalifornia államában volt 1860-ban. Ebben az időszakban sok kutató engedett a profitszomjnak. Ezek az emberek aranyat kerestek az Amerikai folyóhoz, és sokan szerencsések voltak ott.

Voltak olyanok is, akik mély és igen nagy bányákat ásva bányásztak aranyat erre. Sok ilyen bánya több tonna aranyat tartalmazott, és olyan nagyok voltak, hogy kocsik segítségével kellett áthaladniuk rajtuk.

A játékban a bolygó legvágyottabb fémét kell üldöznie, és ehhez egy ilyen kocsit fog kezelni.

Az aranybányászat bányák építése közben ritkán gondoltak a biztonságra, ezért ha ilyen helyekre megyünk, érdemes nagyon óvatosnak lenni.

  • Irányítsd az aknakocsit egy biztonságos útvonalon
  • Gyűjts aranyrudat útközben
  • Ugorj át szakadékokat és kerüld el az akadályokat
  • Kerülje el, hogy az ellenség megtámadjon
  • Ne hagyja ki azokat a különleges elemeket, amelyek átmenetileg javíthatják a minecart teljesítményét

Mielőtt elkezdené játszani a Rail Rush-t, válaszd ki a számodra legjobban tetsző karaktert a 18 elérhető lehetőség közül. Ezután azonnal készen állsz a versenyzésre egy rövid oktatóanyag elvégzése után, amelyben leckét kapsz az aknakocsik irányításáról.

Mindent össze kell gyűjteni, amivel a hasznos úton találkozik, a drágakövek különösen értékesek, értékük még az arany árát is meghaladja.

Elegendő vagyon összegyűjtése után lehetőséged lesz részt venni online bajnokságokon, ahol más játékosokkal versenyezhetsz a hihetetlen nyereményekért.

Míg a földrajzilag leghíresebb aranyláz egy államban történt, nem korlátozódhat csak egy helyszínre a játékban. Több mint tíz világot fog meglátogatni a játékban, hatalmas számú szinttel. Mindegyik világban egyedi és utánozhatatlan akadályokat, ellenségeket és természetesen nyereményeket talál.

Egy percig sem fog unatkozni, a játékmenet olyan, mint egy csúszda egy vidámparkban, amelyen meggazdagodhat. De még ha eleged is van belőle, elterelheti a figyelmedet valamelyik további játékkal.

Térjen vissza gyakran, és napi és heti ajándékokkal jutalmazzuk.

A szezonális ünnepek tematikus versenyekkel és ünnepi helyszínekkel örvendeztetnek meg.

A

frissítés több szintet és új, még hihetetlenebb világokat hoz a játékba.

A játékboltban hasznos bónuszokat, erőforrásokat vásárolhat és javíthatja közlekedését. A vásárlás játékon belüli pénznemben és valódi pénzben egyaránt lehetséges. Ne hagyja ki az akciókat és az akciókat, látogasson el az üzletbe minden nap. Ha köszönetet szeretne mondani a fejlesztőknek, mindenképpen költsön el legalább egy kis összeget, örülni fognak.

A

Rail Rush ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha szereted a drágaköveket és az aranyrudakat, akkor ennek a játéknak a telepítésével igazi gazdag emberré válhatsz a virtuális világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more