Könyvjelzők

Rail Nation

Alternatív nevek: Rail Nation

Játék Rail Nation - egy ingyenes böngésző alapú játék, ahol találja magát egy kis álmos város vasútállomástól. Az utazást kezdje a manager kisvállalkozások vasút. Rail Nation Online cél " kialakítása és ! "És végre különböző munkahely termelnek termék vagy technológiai anyagok javítják a közlekedés!

Mielőtt a játék Rail Nation , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Rail Nation regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet " Regisztráció most ";

2.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki a « Regisztráció ».
Rail Nation Online fog bevezetni, ha egy kis vasúti városban. Travian Games létrehozott egy első osztályú stratégiai játék Rail Nation Online , amely így kezdődik a romantikus kor vasút.
A játékos kezd, mint egy menedzsernek egy kis vasúttársaságok áruszállítást a mozdony "gőz", " Dizel " és az "Electric". Játssz Rail Nation elég érdekes, mert ez a kurzus a játék mechanika. A győztes a játék Rail Nation lesz az egyik játékos , ami megteremti a legrangosabb vasút! Kerek játék akkor ér véget, körülbelül négy hónap, ami magában foglalja a különböző változások a böngészős játék Rail Nation Online .
A Rail Nation játszani, akkor nem fog unatkozni, mert jönni győzelem, akkor ki kell töltenie a különböző feladatokat. Először is, a kis gőzmozdony is áruszállítást egyik városból a másikba Rail Nation Online . Minden városnak szüksége nyersanyagok fejleszteni és növekedni. Közeli növények termelnek vagy a folyamat anyagok. Például, a vonatok, hogy a játék Rail Nation kell végeznie fa asztalos, és akkor csinál táblák szállít a városba. És miért nem vesz egy rakomány szenet a bányákból az úton vissza játék Rail Nation ?
A Rail Nation Mindig öröm játszani, mert a játék grafika készült a legmagasabb szinten! Játék Rail Nation is kihívásokkal teli és szórakoztató üzleti szimuláció. A növekvő flotta fenn kell tartani, bővítették és korszerűsítették. Új termékek igényelnek a különböző termelési láncok, technológiákat kell vizsgálni és alkalmazni nyereségesen Rail Nation Online . Minden intézkedés megvannak a következményei: a játékosok minél több útvonal, több slot mozdony vagy továbbfejlesztett lehetőségeket jövedelemtermelés.
De nem mindig lesz egyenletesen a Rail Nation Online : növekedése a szén ára a háború alatt, sztrájkok elvesztése miatt a termelékenység, és a sérült mozdonyok. De vannak olyan kellemes meglepetéseket a játékban Rail Nation , úgymint aukciók, különleges ajánlatokról vagy versenyeken. Ez vezet a kölcsönhatás a többi játékossal -, ami a játék Rail Nation Online izgalmasabb.
Creator a játék Travian Games különös jelentőséget tulajdonít a multi-funkciók Rail Nation Online [_2_ ]. A többi játékos folyamatosan befolyásolják jelentős változások a gazdaságban a játék. Meg kell a versenyt a források, és ez fontos, hogy úgy dönt, bölcsen szakszervezetek a játékban Rail Nation , mert a partnerség fontos bónuszokat. A résztvevők is együtt dolgoznak, hogy optimalizálják a termelési láncokat, vagy használja készpénzt beruházások ellenőrzése növények a játékban Rail Nation . Rail Nation az interneten - ez az új, izgalmas játék a világon, csatlakozzon hozzánk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more