Könyvjelzők

Tom Clancy Rainbow Six Siege

Alternatív nevek: Tom Clancy Rainbow Six Siege

Tom Clancy romboló játékát Rainbow Six Siege-nek.

Tom Clancy Rainbow Six Siege játék egy taktikai lövöldözős játékosa, a játékos, akinek a főszereplője cselekszik. A Rainbow Six sorozat részévé vált, és a közelmúltban szeptembertől novemberig tartó béta tesztek után Tom Clancy Rainbow Six Siege letölthető az 1-ből. 12. 2015.

Nincs benne különösebb történelem, és a küldetések során a fő cél az, hogy több tárgyat pusztítson el. Ez a játékmenet alapja, de az, ahogyan ez történik, lenyűgöző a realizmussal. Figyelembe véve a fizikai törvényeket, ha az egyik falat egy helyen többször aláássuk, visszatérve a megmentett pillanatra a játékban, mindig különböző módon fog esni, ahogy az életben történik.

A fejlesztő Ubisoft Montreal számláján számos kitűnő játéktermék található, amelyek az összes paraméter harmonikus kombinációjával hatnak. A grafika, a háttér és a zene, a vezérlési módszer és a felhasználóbarát menü nem okoz panaszt. Tom Clancy Rainbow Six Siege is letölthető nemcsak a Windows operációs rendszerre, hanem a PlayStation 4-en, valamint az One Xbox-on játszható változatok is.

A legapróbb játék jellemzői.

A terroristák elleni küzdelem a legtöbb országot érintő elsődleges probléma. A vezető államok antiterrorista egységeket hoztak létre, amelyek határozottan, ügyesen, harmonikusan és bátran cselekszenek. Nem tudunk toborozni, de a fő reményeket olyan egységekre helyezzük, amelyekben négy ember rendelkezik egyedi képességekkel és feladatokkal. Ha a toborzók nem eléggé felszereltek, akkor a szakosodott egységekben a katonák védelmi és támadási akciókra szolgáló egyedi eszközökkel vannak felszerelve.

A

B elit csapat a világ minden tájáról származó képviselői:

 • Amerikai SWAT
 • British SAS
 • német GSG9
 • francia GIGN
 • Russai Spetsnaz
Ezek a katonák nincsenek egyenlőek a nyitott vagy zárt térben. Minden épületbe behatolnak, a közeli harcban legyőzhetetlenek, helyszíni képzésben részesülnek, hogy összehangolják az akciókat, és viharral vegyék tárgyakat. A környező területet maximálisan kihasználják. A védelem szerepének megválasztása után a rendelkezésre álló tárgyak segítségével fordítsa a helyiséget egy megbízható erőddé, és a támadás csoportjában legyőzze az akadályokat. Nyugodtan törje meg és összetörje. Kinek szüksége van a főbejáratra, amikor bárhová behatolhat egy falra, padlóra vagy mennyezetre. Néha ez az egyetlen esély, hogy egy célállomáshoz jussunk, és közelebb hozzuk a győzelmet.

Amikor a Tom Clancy Rainbow Six Siege játékát játszotta PC-n, egyesítse a játékosokat az online csatákban való részvételre. A PVP és a PVE nagyszabású műveleteit várod, és ha sikeres taktikát választasz, az ellenséges csapat megszakad. A játékterületen lévő botok még többek lesznek, mint a valódi játékosok, és ellensúlyozni fogják az ideális stratégiát.

rendszerkövetelmény.

A

Ubisoft nyereséges ajánlást kínál Tom Clancy Rainbow Six Siege-nek, hogy vásároljon és kapjon egy játékot, amely részletes leírást tartalmaz az összes műveletről, a fegyverek, térképek és még a fő ellenséges erők egyedi színezéséről. Ez segít alaposan tanulmányozni a játékot, felkészülni az összes meglepetésre, és sikeresen elvégzi a műveleteket.

Dab Clancy Rainbow Six Az ostromot megalapították és könnyen elindíthatták, meglehetősen demokratikus rendszerkövetelményekre van szükségünk:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD FX-8120 nyolc mag (3). 3 GHz (ajánlott), 2. 6 GHz (Minimum)
 • videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 vagy AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Hangeszköz: DirectX 9 kompatibilitás. 0c
 • Place: 10 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more