Könyvjelzők

Rambov

Alternatív nevek: Rambam

Kezdjük a játékot az online Rambov kell eltelnie Rambov regisztráció. Ez áll több tétel, és nem tart tovább pár percig

1), hogy kitaláljon egy karakter neve.

2) Adja meg a jelszót.

3) bekezdése kimondja, az e-mail.

4), hogy jelezze a nem és a születési dátum.

5) betartják a szabályokat és törvényeket a játék.

Regisztráció Rambov kész! Üdvözöljük!

Online játék Rambov nincs különösebb minták karakterek. Annak érdekében, hogy a cél elérése érdekében, a foglalkozás és a készségek tökéletesen kombinálható. Akkor válhat egy

Ügyes mesterember,

Rettenthetetlen harcos,

Nagy mágus,

Lucky kutató

Treasure Hunter,

Tiszteletreméltó kereskedő.

Masters, a bányászat és az ipar erőforrások. Ők is gyártanak a különböző elemek, és több mint kétszáz kézműves anyagok.

Katonák megy keresztül több ezer helyen, ahol vár a szörnyek. Ők termelnek értékes trófeák, használják a különböző harcokban harci technikákat.

Magee lesz tanulni sok új varázslatok és hatásköröket a mester minden elemét.

Explorers széles skáláját kínálja a munkát quest, feltárása a legtávolabbi sarkából a játék világát, valamint a keresés az új ásványi erőforrások.

Treasure Keresők, hogy megismerjék a kalandok titokzatos rúnák, lásd szobrok sárkányok. A labirintus rejtett fognak találni egyedi darabok.

Kereskedők saját üzletek, épít és bérbe a haza. Ezen kívül, a kereskedők vételi és eladási erőforrások, és a vadászati ​​trófeákat.

Rambov online játék - ez egy egyedülálló világot a mágia és a mechanika. Ez a sziget, elveszett az óceánok nem tudta teljes mértékben át is a legnagyobb és legtapasztaltabb katonák.

Számos részén a sziget még nem is járt. Mindezek a völgyek, erdők, hegyek, tengerpartok, mély földalatti barlangok, amely nem oszlatja el a sötétséget még a legragyogóbb fény a lámpa, nem vizsgálták a végére. Senki sem tudja, hogyan kell nyerni, vérszomjas szörnyek és borzalmas élőhalott - itt lehet támaszkodni a mágia és a harci hatékonyságot.

A játékot online Rambov hihetetlenül izgalmas. Minden feladatot kap jutalmat. Az elhullott állatok is tartoznak különféle értékes trófeák: bőr ritka állatok, hüllők és undorító bőr toll. Ha szerencséd van, akkor az egyik legfontosabb trófeák a csontos lemezek vésett mágikus rúnák.

Rambov online rejtenek magukban nem csak veszélyt. Ha játszani figyelmesen Rambov, meg fogja találni a sok eltemetett kincs, tele hasznos és nagyon ritka elemeket.

A készlet betétek bányászott drágaköveket, érc, töredékek kristályok, fa, gyógy gyökerek és gyógynövények.

A sziget még nem fedezték fel a város földalatti barlangok és a mély óceán. Ha szeretné, hogy vizsgálja meg, és hogy a felfedezések, akkor különösen élvezni játszani Rambov. Végtére is, az álom minden kutató Greyford város - sokan szeretnék, hogy megtalálják az utat ebben a titokzatos helyen. A pletykák szerint, Greyford - az egyetlen olyan város, ahol a bennszülött lakosság még mindig él.

Rambov online játék kínál széles körű lehetőségek. Meg lehet építeni a házat, vagy kiadó szerette bármely városban vagy kerületben. Rendezése a házban, akkor nyílt egy bolt, ahol ez lesz feldolgozni és kivont forrásokat, hogy készítsen a különböző elemek tőlük. Hozhat létre saját fegyverek, páncélok, mágikus elixír és dekoráció. Készült dolog, amit folyamatosan fejleszteni. Továbbá, minden, amit tett a stúdióban, akkor eladni a boltban, vagy bérbe a piacon.

Ha nem érdekel a katonai tevékenységet, vagy nem szeretik a kemény munka, élvezheti végez küldetéseket adnak vándorkereskedőket. Ennek során ezek a küldetések növeli a hírnevét. Minél nagyobb a hatalom, a rendkívüli tulajdonságai elemeket lehet megvásárolni ezeket a kereskedők.

Vegyél részt a játékban Rambov - egy lépés, hogy viszi közelebb a lenyűgöző kaland vár ebben a csodálatos világban. Itt lesz a legjobb a legjobbak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more