Könyvjelzők

ranch szimulátor

Alternatív nevek:
A

Ranch Simulator egy nagyon fejlett ranch szimulátor. A grafika hihetetlenül valósághű, és maga a játék, bár néhány pillanatban leegyszerűsödik, általában nagyon közel áll a valósághoz.

Amikor először elkezd játszani a Ranch Simulatorral, a speciális karakterszerkesztőhöz kerül. Válassza ki a főszereplő nemét, majd fizikumát, megjelenését és ruháit. Mindez inkább olyan, mintha hőst teremtene valamilyen lövöldözős játékban. A mezőgazdasági játékokban ez a fajta realizmus ritka.

A telek nem túl szokatlan, örököl egy romos tanyát egy rokonától, és odamegy megnézni az ingatlanát. A dolog nem korlátozódik egyetlen szemrevételezésre, az ember ott marad, és megpróbálja rendbe tenni az épületeket és helyreállítani ezt a csodálatos helyet.

A ház, mint minden melléképület, siralmas állapotban van. Ezért először sátorban tölti az éjszakát.

Először is meg kell oldani a fuvarozást, ami nélkül lehetetlen a javításhoz szükséges szállítást a közeli városból. Ebben az ügyben szerencséd van, a garázsban egy szétszerelt teherautó található. Az összeszereléshez szükséges összes alkatrészt farmja területén megtalálja.

Elegendő fát és egyéb anyagot kell előkészíteni, majd folytatni a régi ház szétszerelését, amiben egyszerűen veszélyes az élet. Nem lesz nehéz megbirkózni ezzel, de egy új építése eltart egy ideig. Az összes gerendát és egyéb szerkezeti elemet kézzel kell rögzítenie. Ha egyszer befejezi a munkát, elfelejtheti a sátorban töltött élettel járó kellemetlenségeket.

Ezután nehéz utat talál a háztartás alapításához:

  • Baromfi és állatok tenyésztése
  • A
  • . számú telek többi épületének helyreállítása
  • Vadászat húskészlet létrehozására
  • Vesse be a földeket
Mindezek megszervezésében a legközelebbi város

üzletei segítenek, ahol magokat, készletet és egyéb szükséges dolgokat találsz.

Ott a gazdaság által megtermelt termékeket is értékesítheti.

Ha elegendő összeget halmoz fel, frissítheti a szállítmányt, vagy vásárolhat újat. És lehet teherautó vagy traktor, vagy családi szedán.

A játék nagyon részletesen mutatja be a teljes gyártási folyamatot. Például egy fa kitermeléséhez ki kell döntenie a megfelelő fákat, és csak ezután kell deszkára vágni. De az építőanyagok száma nagyon feltételesen van feltüntetve, hogy mindezt ne kelljen hónapokig egy kis teherautóban cipelni.

Állati takarmányt rendszeresen magunknak kell bevinni, mert az magától varázsütésre nem jelenik meg, és lehetetlen mindent magunk előállítani.

Könnyű játszani, de érdekes. Fokozatosan virágzó vállalkozássá változtat egy lepusztult, leromlott gazdaságot. Ha pedig eleged van a háztartásról, csak vegyél fegyvert vagy horgászbotot, menj horgászni vagy vadászni.

A

Ranch Simulator ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy megtanuld a gazdálkodás minden csínját-bínját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more