Könyvjelzők

Rappelz

Alternatív nevek: Rappelz, játék Rappelz, Rappelz online Rappelz Online

Rappelz Online - ez egy új fantasy játék, amely létrehozta a koreai gyártó NFLAVOR . A használata a játék, nem kell fizetni, mint a Rappelz Online elvén alapul a " ingyenes játszani » azaz a havi díj a játék hiányzik.

Hogy valahogy, és grata a játékban Rappelz Online , az szükséges, hogy eleget tesznek az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

· OS : Windows XP / SP 2 vagy [_2_ ] Windows Vista

· Processzor - AMD / Intel 2 GHz-es

· 512 MB RAM [ _2_] A Windows XP vagy 1024 MB a A Windows Vista [ _2_]

· 128 MB-os videokártya,

· DirectX 9. 0C.

Íme néhány lehetséges hátrányai játszani minden gond nélkül, az alkotók ajánlom a következő követelményeknek:

· OS: Windows XP / Vista,

· Processor - Pentium IV 3. 0GHz vagy AMD Athlon X2 5000 +,

· A legújabb generációs grafikus kártyák 256 MB vagy több,

· 1024 Mb RAM

· DirectX 9. 0C.

Is szükségük van internet-hozzáférés.

Indítsa el a játékot, akkor kell elvégezni p egistratsiya játék Rappelz . Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:

· Valójában Regisztráció Rappelz profilt. Itt meg kell adnia az e-mail címét (melyik lesz a felhasználónév a játékban), jelszó, olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételek a játék,

· Következő, le kell töltenie a játék kliens, hogy meg lehet csinálni közvetlenül a helyszínen. Az játszani Rappelz előírja, körülbelül 2. 1 GB szabad lemezterület. A Rappelz játék online letölthető, akkor csak meg kell futtatni a fájlt beállítás . Exe a mappát, ahol a játék már letöltött. Ezen a Rappelz Online regisztráció véget ér, és tudjuk folytatni a játékot.

ÉS gras Rappelz magas szintű grafika. Tájak és karakterek rajzolt részletesen, a legapróbb részletekig, olyannyira, hogy néhány tárgy lehet nézni az órát, és csak azt, hogy megérintse. Meg kell jegyezni, a zene, a játék. Folyamatosan zenélés megteremti a megfelelő hangulatot, jobban elmerülhet a játékosok a varázslatos világot.

Rappelz online játék , ahol három egyedi faj

· Virgo,

· Asura,

· Guy.

Guy - a elsőszülött lakói tündér világ. Van egy mély ismerete a mágia, lehet azt hatékonyan használni. Azt is tudják, hogyan kell harmóniában élni a természettel, és hogyan kell használni az ajándékokat, nem okoz kárt neki kicsit. Képződése ez a verseny, mint a civilizáció már hosszú és nehéz. Nem segítsége nélkül a Deva és Asura Gaya nem lett a mesterek földjük.

Asura - Isten gyermekei a pusztulástól. Ők tökéletesen ismerik a művészet a háború - a mágusok nincs kegyelem, hogy ellenségeit, és a támadásokat mindig megtalálják a célt. Annak ellenére, hogy eredete, ők hozták létre annak érdekében, hogy tanítsa az embereket, hogy megvédjék a földet, és képesek harcolni értük.

Virgo - ez a Guardian of Light, Isten gyermekei teremtés. Feature e faj az, hogy mesterei a gyógyító varázslat. De ez nem jelenti azt, hogy nem tud harcolni! Szűz küldtek ebbe a világba, hogy megtanítsa az embereket, hogy szeressék és törődjenek minden élőlény, hogy megvédje őket. Ezekből az emberek megtanulták, hogyan kell használni a mágiát gyógyításra és csatába menni csak a válasz az agresszió.

A Rappelz játszani lehet a számos helyen. Ön tudja játszani a mocsarak, sivatagok, hegyek, dombok, síkságok, barlangok, bányák, és sok más helyen. A játék is rengeteg különböző épületek - megtalálható mindenféle romok, üzemi épületek, kastélyok. Így sok nyitott terek a csatát, és mindenki kiválaszthatja az érdekesebb terep. Játszani, akkor mindig készen áll a harcra, mint a világ hemzseg a különböző szörnyek, állatok és egyéb mágikus lények.

A megkülönböztető jegye az a játék, hogy tudod, hogy a segítő formájában egy állat. Mindenki megtalálhatja a kedvenc mindenki számára. Lehet, hogy, például, hogy vagy egy állat, mint például:

· N Anter y [_19_ ]

· Birds y

· Ork és

· Yeti

· Skeleton és

· Red -én elf [_21_ ] és

· Syn a elf [_21_ ] és

· Sirens y

· Wolf és

· Predator és

· Salamanders y

· Lánya vihar

· Angel és

· Centaur és

· Cerberus és

· Genie és

· Fehér -én Dragon [_21_ ] és

Néhány háziállat könnyebb, valami keményebb, de mindegyiknek megvan a saját jellemzői és felbecsülhetetlen értékű lehet egy veszélyes világban.

ÉS grata az online játék Rappelz lehet 5 hivatalos szervereket. Melyiket választja - ez akár a felhasználó.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more