Könyvjelzők

Raska

Alternatív nevek: Rashka

Raska Online - ingyenes böngészős játék stratégiai műfaj, ami azt mutatja, a valós helyzet a pénzügyi csere Oroszországban és világszerte. Egyedi projekt által kifejlesztett Finam, között egyedülálló az internet jelenlegi játékok. Raska online játék megtanítja, hogyan lehet túlélni a kegyetlen világban, ahol a siker karok erő, a hatalom és a pénz. Regisztrációs kapsz egy jegyet Raska egy igazi iskola az életben. Megszerzett képességek a játék, akkor is alkalmazni a valóságban. A játékhoz Raska, meg kell győződnie arról, hogy a rendszer megfelel az alábbi követelményeknek:

1) rendszer Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memória 128 MB

4.) Kompatibilis DirectX grafikus adapter

5) Az internet-kapcsolat

Regisztráció Raska a játék a következő:

- Bevezette a nicknév

- Az Ön e-mail cím

- Átgondolt jelszó

Ezután kattintson a Register gombra, majd le kell tölteni a játék kliens.

Miután Raska online check át, és maga a játék, nézz körül, nézd meg a finomságokat a munka a tőzsdén, és előre -, hogy megvédje a pozícióját!

Ön nem csak nézni, hanem legyen részese ilyen események, mint a kialakulása, növekedése és összeomlása befolyásos cégek, a politikai viszontagságok a globális pénzügyi válság. Meg kell tanulnia kezelni a pénzt hatékonyan és bölcsességet, hogy felismerjem a kereskedelmi készletek. Ne feledje, hogy néha még a látszólag apró ügylet függ olyan nagy mértékben. Játssz Raska, meg kell dolgozni, hogy követni a cél. Szerencse kíséri bátor és kitartó játékosok.

Alapfogalmak Raska

- Teljesítmény

- Force

- Pénz

Power - előny az intelligens, erős lélek, akinek sikerült megnyerni a hatósághoz az emberek. A jól megtervezett akció meggyőzés tudott meghódítani sok. És milyen édes néha megérdemelt érzés a hatalom!

Teljesítmény tudja törni, és meghódítsa azokat, akik gyengébb, mint te. Félelem kénytelen meghajolni előtted. Igen, ez segíthet, hogy előkészítsék az utat a hőn áhított helyet a nap alatt.

Nos, milyen helyet foglal el ugyanazt a pénzt az életünkben? Raska online játék lehetőséget biztosít majd észre, hogy a pénz nem lehet csak megvenni a buszjegyet, vagy más, még a legdrágább alapvető termékek. A pénz befolyásolhatja a különböző aspektusait a már zavart életet. Takaros összeget néha hirtelen megváltoztatja az események menetét. Impozáns tőkét, hogy akkor össze Raschke, a szó szoros értelmében csodákat tehet! Még a hatalom és íj, mielőtt a hatalom a pénz!

De bár a fő feladata a játék - te ász a gazdasági ügyekben, játszani a játékot online Raska, lesz, és ezzel más fontos dolgokat. Online játék Raska tartalmazza a harc és a szociális elem. Tehát meg kell követni a politikai eseményeket. Mutassa meg a stratégiai gondolkodás, terv kidolgozása, hogy lesz elérni olyan értelemben, hogy tudják, hogy a stroke a politikai és gazdasági világnézet.

, Hogy szerepel a nagyobb súlyt, szervezi a kartellek. Együttműködés más játékosok csak akkor előnyös Önnek! Sok a karakterek, akikkel a találkozás jól ismert személyiségek a való életben, bár némileg mutáns. Azt hiszem, nem is meglepett, hiszen már tudjuk, hogy a játék megduplázza valóság.

Izgalmas PvP rendszer biztosítja a lehetőséget, hogy harcolni zombik, hogy szervezzen egy támadást a gyár, rabolni Korowai vagy tárolni. Van egy esélyt, hogy megnyerje az épületek, sőt egész területén.

A játékot online Raska könnyebb lesz, ha az elején a szótár fog tanulni egy kezdő kereskedő, amely összegyűjti a fontos gazdasági kifejezéseket használt a játékban. Aztán meg, hogy a szivattyú egy kicsit, hogy a kezdeti zsemle, majd magabiztosan meghódítani Raska. A játék 60 szinten. Ügyeljen arra, hogy a gazdasági és politikai oldalon. Letöltéséhez gazdasági szinten a vételi és eladási részvények. És szintező politikai szinten kell, hogy vegyenek részt a szavazásban, a közvélemény-kutatások és a hírek, hogy megjegyzéseket, üzeneteket a fórumok és a chat.

Skraste a szabadidő szórakoztató játék. Élvezze a ragyogó a játék felület és eredeti ötletek. Áttekintés hiszem, hogy a dolgok szükségszerűen szerencse, és akkor mosolyogni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more