Könyvjelzők

Rayman. Veszett Nyulak 2.

Alternatív nevek: Rayman. Veszett Nyulak 2.

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz-es

RAM: 256 MB

Videó: 64 MB memória

Lemezterület: 500 MB

Rayman. Veszett Nyulak 2. - A második rész egy ág a népszerű arcade játék sorozat, ahol a fő bajkeverők voltak, elveszett maradványai mindenféle oka nyulak. Mad nyúl 2. ismét kezdődik egy furcsa szivárgás bioanyagból igen élek tele tiszta őrület. Nem keresnek egy adott célra, nem akarja a hatalom, nem akar elpusztítani valamit, csak azt, hogy barbár módon bánik vkivel. És a játék víztározó Nyulak 2 megadja nekünk a lehetőséget, hogy csatlakozzon a tömeg őrült fülű. Folytatás arcade őrület ad egy esélyt, hogy vizsgálja meg a belsejében egy titokzatos életét nyulak, az élet, hogy megtanultunk nagyon keveset az első játék. Mi lesz tanúja a mindennapi élet nyulak, megélhetését a munka egy fülledt irodában, megtudjuk, hogy a nyulak, mint egy hatalmas, többszintű szendvicset. Rayman. Veszett Nyulak 2. tudni fogja, hogy a főszereplők a játék nagyon szerette eszik színes, tarka pillangók, és a vadászat közben, hogy thrash riválisok net. A nyulak esetében speciális főzési készségeket, mert kiderül, hogy megpirítjuk a csirkét, elég enni egy pár csípős paprika, majd a levegőt egy darab hús.

Játékmenet

Mivel az első része a játéknak, folytatást című Rayman. Veszett Nyulak 2. képvisel számos különböző mini-játék, ahol a fő karakter, őrült nyulak fog tenni hihetetlen dolgokat kizárólag a repertoárban. Több mint harminc különböző játék fejlesztői Reiman. Veszett Nyulak 2. igyekezett a teljes potenciálját a leginkább perverz ötleteket. Téma kampány hígított vicces és rettenetesen vicces videó főszereplői ismét végre veszett nyulak. 2. Nézd meg az ostobaságot, és még a komor és szomorú ember egyszer így mosolyog. Game 2 Reservoir nyulak kínálnak nekünk teljesen őrült tevékenységek, mint a mosás nadrágos desztilláció, küld sms-ben a színházban, melyen hatalmas piramisok szendvicseket a sebesség, verseny csigák, furcsa, amerikai futball, és nem sokkal többet.

Megjelenés

Locations a játék világ nagyon változatos, és ott van minden - a trópusokon, sűrű erdők, mocsarak, havas sivatagban, sötét barlangokban, tetők a városi paloták, a kémiai laboratórium, mosókonyha éttermek. Néhány helyen a játék szinten ragyogóan parodizált híres kísérete. Például, itt található dekorációk hasonló, hogy láttuk az Indiana Jones-filmek és még sok más. Grafikus megjelenítés készült háromdimenziós rajzfilm stílusú, tele élénk színek és szórakoztató formában tárgyak. Az egyetlen mulasztás, amely lehetővé tette a fejlesztők, hogy elvitték a főszereplő az egész sorozat szerepet statisztikus. Ha az első játék a veszett nyulak, Reiman közvetlenül részt, a folytatása a babérjain, és szinte az összes része a játéknak helyet rendelt nevetséges és őrült nyulak, de egy hatalmas különféle humor és paródiák kisimítja és a kellemetlen pillanatot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more