Könyvjelzők

Viszály

Alternatív nevek: Razdor

Online böngészős játék viszály ingyenes, és ezért elérhető bárki számára, aki szereti a fantasy-történet és remek grafikával. Ugyanakkor nincs konkrét rendszerkövetelmények: a legfontosabb, van internet kapcsolat és egy modern böngésző. Értékelni magát a látnivalók, akkor folytassa a játék hivatalos honlapján. Viszály Online regisztráció, hogy töltse ki a következő mezőket:

1) a játék neve.

2.) Jelszó (betűk tarkított szám - a legjobb megoldás).

3) érvényes e-mail.

4) Írja be a kódot a képen látható.

Továbbá, kívánatos, hogy olvassa el a szabályokat a játék, és a felhasználói megállapodást, mivel nyomja meg a "Regisztráció" veszi a kötelezettséget, hogy kövesse mindent, ami szerepel a dokumentumokban van. Ha minden elrendezve, és rákattint a hivatkozásra dédelgetett - Viszály Online regisztráció tekinthető teljes. Közvetlenül azután, hogy hozhat létre akár 1-4 (! ) Karakterek (ha szükséges), amelyek mindegyike egyedi megjelenésű, felvette Önnek. És a karakterek, és a felület, és a világ viszály Online játékok általában egyszerűen gyönyörű!

Tehát, amint befejezte a regisztrációs szakaszban a játék viszály és határozza meg a számát és fő jellemzőit a karakterek, meg fogja találni magát egy kis hangulatos falu, így Ön és belevetik magukat az igazi kaland és a harc. Események játékmenet fejlesztése elég gyorsan, így sok függ a sebesség a reakciók és a fejlettsége alapvető tulajdonságait a karaktered. És ezek a következők:

• Teljesítmény - befolyásolja a kár összegét a fizikai egészség kárt az ellenség.

• Agility - segít az ellenséges támadások elkerülésére.

• Endurance - befolyásolja az összeget a találati pontokat a karaktered, és a felszívódást a bejövő kár őket.

• Luck - minden nagyon pozitív módon.

• Spirit - Csökkenti mágikus sebzést okoz és befolyásolja az összeget a mana.

• Intelligence - okozza, hogy mágikus sebzést és mana pontokat.

Teljesítménymutatók növekszik az átmenetet a következő szintre. Ahhoz, hogy sikeresen játszani a játékot online viszály, javítani kell mind a négy fajta sebzést okoz

1) fizikai - alkalmazzák a hideg fegyver közelharcban,

2) távirányító - kézifegyverek távolból,

3) közvetlen - alkalmazott egy pap varázslatok,

4) mágikus sebzést okoz - alkalmazott segítségével varázslatok bűvész.

Viszály online játék rendszer a következő osztályok:

• Warrior - támadás és védekezés segítségével speciális képességek (gyors kioldású, lassú jajgat, speciális rack, üvöltés a düh, stb )

• bűvész - támadás és védekezés segítségével speciális varázslatok (tűzgömb, a Ring of Fire, a mágikus akadály, teleportáció, stb )

• pap - megáldja, gyógyít és védi;

• Hunter - használ a különböző csapdákat, csapdák lassul, maszkolás, és így a különböző felvételek

Annak ellenére, hogy azt a benyomást játszani viszály akkor nem kell csak részt a csatákban, köszönhetően a fejlett rendszer szakmák:

1. Gathering: favágó és a halász.

2.. Megmunkálás: szabó, tímár, keksz, ács, kovács.

3. Összességében - főzés.

Más szavakkal, a Viszály online játék lehetővé teszi, hogy élvezze, és békés életmód, a sikeres fejlődése amelyet úgy kell kiszámítani, szükség szerint a karakter fejlesztési tapasztalat. A sokszínűség és a festői helyi szörnyek csodálatra méltó. Versenyben játszani akarsz gyíkok, tudja kapcsolni a karakter egy követ, és az élőhalottak a haverjai, és a vaddisznó, a hős rohangál az erdőben, és természetesen, farkasok, amelyek továbbra is, miután a harapás bosszantó vérzés.

Annak ellenére, hogy a harcok zajlanak a valós módban játszani a játékot online viszály könnyen és lassú internet - kapcsolat. Végül is, a karakter modellek közvetlenül kerülnek betöltésre a csata, szinte zavaró a játékosok az izgalmas akció. Nem hiszel nekem? Nézd meg magad most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more