Könyvjelzők

Raziel: Dungeon Arena

Alternatív nevek: Raziel

Raziel: Dungeon Arena – A műfaj mindig népszerű klasszikusa

Raziel mobiljáték 2021-ben. A kritikusok nagyon biztató projektnek értékelték. Próbáljuk meg kitalálni, miért. Hiszen a szerepjátékok műfaja régóta ismert, és itt szinte lehetetlen újat kitalálni. Részben igazad lesz, de ki mondott le egy kiváló minőségű RPG játékot részletes textúrákkal, érdekes legendával és különféle karakterfelépítésekkel. Raziel: A Dungeon Arena pont ilyen eset. Felhívjuk figyelmét, hogy itt nincs automatikus mozgás. Minden olyan, mint a régi szép időkben – mi irányítjuk a joystickot.

Fő kampány és halálos főnökök

Ha nem megy bele a részletekbe, a legenda nem új. A világ veszélyben van, az ördögi utódok próbálnak áttörni és elpusztítani. Neked mint főszereplőnek ellenállnod kell nekik. A szörnyek hordáin kívül el kell pusztítanod az oldalfőnököket a fő gonosz felé vezető úton. A játék összesen 10 fejezetből áll, és mindegyik 7-8 részből áll, amelyeket végig kell menned. Mindegyik rész olyan, mint egy mini-börtön – egy kis térkép szörnyekkel (általános, ritka és legendás), amelynek végén egy minifőnök áll jutalommal. Az utolsó részekben találkozhatsz a fő főnökökkel és a "finom" tárgyakkal.

A játék kezdeti szakaszai egyszerűnek tűnhetnek, de ez a játék gyors bevezetése érdekében történik, és a móka kicsit később kezdődik. Lesz egy hűséges társad, aki pumpálható és bónusz paramétereket ad. Lesznek új készségek, amelyeket egyedi célpontokhoz vagy hatalmas célpontokhoz lehet használni. Egy asztal nyílik a tehetségek széles választékával, és rajtuk múlik a további fejlődésed.

Raziel: Tehetségfa. Hogyan válasszunk?

A tehetségek különböztetik meg szerepjátékunkat a többitől. A tehetségek azok, amelyek keménységet és dinamikát adnak a csatákhoz. A harcmodorodra is hatással vannak. 30. szintig ingyenesen alaphelyzetbe állíthatod a kapott tehetségpontokat, így választhatod meg karaktered fejlődési irányát. Mindegyik hősnek több fejlődési ága van, mindegyik egyedi. Próbáld ki mindegyiket, és válassz magadnak. Például, ha íjászként játszol, a következő lehetőségek közül választhat:

  • Assassin Ranger - válaszd, ha nagy sebzést szeretnél okozni fantom formában; magas szintű kijátszást garantál; Jól párosítható a Toxic gear készlettel.
  • Phantom Ranger - gyakori támadásokkal nagy sebzést okoz; képes megidézni a fantomokat; kombinálható a Soul készlettel.
  • Dead Ranger - további nyilakat lő ki normál támadási sebességgel, helyreállítja az életet; Kombinálható a Lost Shadow készlettel.

Gondosan olvassa el a leírást, és könnyebben megértheti. Dönthet úgy, hogy automatikusan kiosztja a tehetségpontokat, és a játék kiválasztja, mire van szüksége. És ha jó kedved van, akkor kísérletezzen, és talán sikerül például új power rangert létrehoznia. Minden a képzeletétől és a vágyától függ.

Hogyan tölthető le ingyen a Raziel: Dungeon Arena? A játék shareware - ez azt jelenti, hogy nem kell fizetni a letöltéskor. De magának a játéknak van fizetős tartalma. Például vásárolhat egyedi megjelenést hősének, vagy játékbeli valutát a gyors szintezés érdekében, vagy prémiumot kaphat a napi nyereményekért.

Utolsó tipp

Ha egy szinten megsemmisítetted a főnököt, ne rohanj a „Leave Dungeon” gomb megnyomásával. Fedezze fel, a ládák elrejthetők a térképen:

  • bronz
  • ezüst
  • arany

Amint azt sejteni lehetett, mindegyik kincseket tartalmaz. Minél nagyobb a ritkaság, annál értékesebb a jutalom. Ezért ne légy lusta, és menj át minden sarkon. Aki keres, az mindig talál. A legjobb ládákban kapott díjak örömet okoznak Önnek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more