Könyvjelzők

Realm of a Mad God

Alternatív nevek: Realm of a Mad God

Ha szereted a játékokat a műfaj a "fantázia", ​​ez a projekt az Ön számára. Game Realm of the Mad God - amire szükséged van, hogy lazítson a szabad idő és költsd szórakoztató és érdekes. Ez egy multiplayer online játék, amely nem követeli meg, hogy telepíteni semmilyen további szoftver vagy ügyfelek. Annak érdekében, hogy játszhat közvetlenül a kedvenc böngésző. A fő megkülönböztető jellemzője a játék - a komikus műfaj, amelyben végre. A mai napig, a játék büszkélkedhet egy sereg rajongók, ami feltöltik naponta új és új résztvevők.

Mint látható a cím, Realm of the Mad God Online - egy játék, ami történik az országban, amely kimondta az őrült isten. Ez természetesen hatással van az összes többi lakója a királyságot. A játék vársz egy hatalmas több szinten, amelyek mindegyike meg kell várni a rettegett szörnyeteg. Mivel ez egy multiplayer játék, a hagyomány, akkor csatlakozhat a többi játékossal, és próbálja megnyerni a közös erőfeszítéseket az összes ellenséges erők. Interface projekt illik a hangulata - a pozitív, jó természetű, komikus.

Mivel mi beszélünk az online játék, meg kell jegyezni, hogy az elején a játék a Realm of the Mad God regisztráció szükséges. Ezen a ponton a projektben nem igazította az orosz játékosok, hanem arról, hogy van-e lefordították oroszra a közeljövőben, mi nem vállaljuk mondani. Ez a tény azonban nem összezavarni téged. Mint tapasztalt játékos, akkor képes lesz kezelni mindent a saját és még szótár nélkül - ösztönösen. Egy évvel ezelőtt, a játék volt kötve a Steam.

El szeretné kezdeni a regisztrációs folyamat, meg kell adnia a megfelelő linkre "nyilvántartás", amelynek székhelye a jobb felső sarokban a játék képernyőjén.

Látni fogja a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet kezdeni a Realm of the Mad God játszani. Olvassa el figyelmesen a hint rendszer, így könnyebb lesz, hogy töltse ki a mezőket. Meg kell, hogy adja meg a jelszavát, és biztosítják a rendszer adminisztrációs e-mail címét.

A fő cél a játék, mint már említettük, - ölni szörnyek. Ehhez minden játékos kap fegyvereket. A legtöbb ellenőrzés azt jelenti, kollektív játék. Minden elérésére minden sikeresen befejezte a küldetését és feladatait a projektben résztvevők játékosok kapnak tapasztalati pontokat szükséges, hogy jogosultak legyenek a következő szintre. Ezután a játék Realm of the Mad Isten még ennél is érdekesebb, mert az jobb, hogy az a karakter, és megjelenése új szörnyek. Együttesen pontokat keresni, sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

A mai napig, a játék áll rendelkezésre mind a 14 fő csoportja karakterek:

Tolvajok.

Íjászok.

Papok.

Wizards.

Knights.

Assassin.

Paladin.

Misztikusok.

Nekromanták.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlock.

Ninja.

Az összes ezeket a karaktereket játszhatnak Realm of the Mad Isten ingyenes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more