Könyvjelzők

Real Race

Alternatív nevek: Real Race

Real Race játék - a szimuláció nagy sebességű versenyeken én éjjel a hatalmas városi utakon. Ez egy multiplayer böngészős játék a cég Viprojects. Technology egység, valósághű 3D-s grafika, intelligens játékmenet részleteket a részletekre - köszönhetően mindezt, és egyéb jellemzőit a Real Race online játék, lehet nyerni a széles közönség a felhasználók az új generáció. Azok a napok, amikor semmi mást csinálni Látnivalók rég elmúlt. Most van egy kiváló lehetőséget kell szállítani a virtuális térben, hogy a tapasztalatok mind az érzelmeket, hogy nem állnak rendelkezésre a valós életben. Ez a játék szimulálja minden nagy attribútumok élet meredek lovasok elérhetővé téve azokat az érdeklődők. Várom, hogy szép drága autók, csábító éjszakai út, egy csomó rajongó és az ellenfelek nem rosszabb, mint a készség. És mindez pofon a nagy pénz, és úgy néz ki, mint a főzött a bűnözés. Adja meg a szíved ingyenes! Érezd a rohanás a nyaktörő sebességgel, és nem vette észre semmit az egész! Ha mindez felhívja Önt a mindennapi életben, az, hogy játsszon a Real Race biztos, hogy tetszik!

Le kell töltened a Real Race, de ez csak akkor lehetséges, engedélyével a közigazgatás. Mivel a játék jelenleg a színpadon a PTA. Kapja, amit szeretne a meghívást, hogy a játék világában segít Real Race regisztráció. Töltse ki az alábbi űrlapot, adja meg az e-mail címét, jelszavát, játékos nevét és születési dátumát. Ezt követően el kell fogadnia a felhasználói megállapodást. A regisztráció után a Real Race vége, várnak egy levelet. Élvezze az aktív élet a lovas fel a számítógépet, még az átlagos konfigurációt. Miután a rendszer követelményeinek a játék nem túl magas.

A nagyvárosi területen jelennek meg a képen az a karakter, akkor kezdődött az elején. Ön adja meg a kívánt szót, javítása a megjelenés, válasszon egy stílusú ruha, és még a jellemvonások. Fordít kellő figyelmet, hogy ezen a ponton, mert ebben a formában, és akkor menni, mielőtt a többi lakói a divatos város. Indítsa el az utat a hírnév a verseny a rajongók az autók és a sebesség. Ne feledje, hogy az ambíciók nem csak neked! Ellenfelek mindent megteszünk, hogy megnyerjük. Ugyanakkor azt kell hinnünk, hogy az erőfeszítéseket, akkor képes lesz felülmúlni senkinek!

Elején a játék, nem férnek hozzá a sokféle gép. Semmi sem adott. Jó talicska ki kell érdemelni. Menteni egy kis pénzt, és egy szilárd vásárlást, el kell végezni a különböző feladatokat, amely egyébként nem kevésbé izgalmas, mint maga a verseny. Az autó és a személyes készségek, mint amit elért a játék a szivattyú. Könnyebb lesz a teendő, ha bemegy az erős klán. Ezen kívül vannak olyan inter-klán versenyek, a játékosok nem állnak egyedül. A győzelem ezen a versenyen hozza a jó jutalmat. Tehát alaposan mérlegelni a "profik" és a "hátránya", hogy melyik stílus jobb választani, hogy játsszon a Real Race.

Van még a lehetőséget, hogy az üzleti. Idővel, akkor lesz a tulajdonosa a közlekedési vállalat. És azt ígéri, hatalmas nyereség!

A Autóalkatrész, tuning rajongók is kellemesen meglepett. Itt van egy állomány sok elem áll a használatra. Például, turbinák, medálok, csúszkák, LED-ek, spoiler, stb § Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy hozzon létre egy talicskát álmaid!

Mint már említettük, a játék Real Race lesz a városban. Van egy sor épületek különböző funkciókat. Tehát felsoroljuk az összes fontos létesítmény. Szerviz szánt gépek beszerzése és alkatrészek. Adminisztráció rögzítésére használjuk a banda. A rendőrség kezelni mindenféle panasz. Stílus Lab hasznos, ha hirtelen szeretnénk változtatni a megjelenését. Shop verseny ruhát egy remek hely, hogy menjen vásárolni. A bank jött létre, hogy tőkét. Auto-bárban lesz erős italt számára, hogy megvitassák a legújabb híreket. Város kiírása létrehozott gyűjtése és ártalmatlanítása tételek. A verseny terület - ez az a hely, ahol a legforróbb események történnek. Sok helyen, de a térképen a város érthető. Tehát nem kell vándorolni.

Csatlakozz most, és győződjön meg arról, hogy ez a játék, amely a szíved majd remegni az izgalomtól! Mutassa meg mindenkinek, mire képesek! Legyen szerencse mosolyog!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more