Könyvjelzők

Reborn Horizon

Alternatív nevek: Reborn Horizon

Reborn Horizon Online - ingyenes multiplayer stratégia poszt-apokaliptikus témát. Ez elviszi egy fantasy világban, miután a szörnyű méretű katasztrófa. Itt szerkesztheti a saját állapotát, amelynek feladata, hogy visszaállítsa a korszerű technológia és alkalmazása a nyers erő, valamint a felhalmozott fegyverek a felszínen maradni. Ön nem csak harcolni a túlélésért, harc több ellenfél, de mindent megtesz, hogy fejlessze a várost, hogy a megfelelő erőforrások, rendszeresen edzeni hadsereg összetételét. Thanks 2,5 D chart mindent, ami történik, néha úgy tűnik, igaz. Zuhant hanyatt-homlok a forrongó hangulatát események a projekt SlipShift GmbH akkor nem veszi észre a repülő óráról órára. A katonai akciók, amelyek célja, hogy bizonyítani, hogy a civilizáció a létezéshez való jogát. És sok függ a kísérő keresési erőfeszítéseket. Légy éber mindenkor, annak érdekében, hogy megvédjék a vagyon hirtelen támadás ellenségek. Egy olyan világban uralta az anarchia, nagyon nehéz megtartani, de ha nem félsz a nehézségek?

Reborn Horizon regisztrációs elviszi egy virtuális tér, ahol a globális felmelegedés és a tuched Icemen volna helyrehozhatatlan kárt. Árvíz okozta pánik határtalan világ népességének. És egyetlen, aki összeszedte minden erejét kihívást az elemek, és nem fél, hogy összecsapások a bandák kétségbeesett fickók hajlandó megölni egy kicsit, előbb-utóbb nem csak jól érzik magukat az új világ, hanem kiterjeszteni hatalmát. Fiók létrehozása nagyon egyszerű. Játssz Reborn Horizon A már után töltse ki a megfelelő mezőket a következő információkat: a neve a játéknak, login, jelszó, e-mail címét. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy az online termék elég megfizethető. Rendszer követelmények nem sokkolta az égig, és a játékmenet is tartanak az átlagos PC-beállításokat.

Előtt Reborn Horizon játszani, hogy megértsük a lényege a játék. A város térképet, akkor épít és korszerűsítése az épületek, és Lageplan lehetővé teszi, hogy lássa az egész világ egészét, és tervezze támadás a szomszédos táborban. Ott felület több hasznos funkciók, mint például a World beszélgetés, amelyen keresztül kommunikálni más felhasználókkal, valamint az információs ablak és a sebesség Ups , amely felkapta az összes fontos kijelentéseket közelgő eseménnyel. Itt rendelkezésre áll, hogy felgyorsítsa építési idő vagy képzési alkalommal.

A Reborn Horizon Online Akkor kell foglalkozni az alábbi forrásokból: Junk, Stone, élelmiszer-, energia-és népesség. Monitor állapotát számuk kell mindig, ha fejleszteni drága város. Nélkül a források a fejlődés megáll. De érdemes megjegyezni, hogy több, mint amennyire szüksége van is, nem halmozódik fel egy listát a jó. Ellenkező esetben, a felesleges kárba vész, és aki szintén szeretné, ha élvezetes?

Lássuk, mi az épület legyen a városban. Építőipari jelentős szerepet játszik, és csak azt kell figyelni, hogy a különböző tárgyakat. Reborn Horizon játék magában foglalja az építés az ilyen épületek

- Control Center (hála ennek a projektnek ön intézi a városban, gyűjtenek fontos információkat az állam a hadsereg, figyelte a mozgás a csapatok és a járművek),

- Shopping-mail címét (ahhoz, hogy ne csak a harc, hanem azt is, hogy vegyenek részt a kereskedelemben)

- Rádió (jeladó a túlélők, amelyen keresztül érintkezhet a külvilággal),
- Laktanya (élőhelyek harcosok több laktanya, annál inkább képesek lesznek felvenni)

- Shack (ház a lakosság számára, amely értékes alap a város, mert az egyszerű emberek - az Ön munkája)

- Ramparts (elővigyázatosság, növeli ellenálló erők)

- Scout Tower (ahol a katonák szállítására az órát, hogy időszerű jelentés a támadás)

- Összeszerelő üzem (lehetővé teszi, hogy bővítse a területén javak)

- Bunker (szükséges a tárolási erőforrások)

- Shelter (titkos épületbe, ahol értékes anyagok bujkál az ellenségtől.)

Nos, ez a kérdés egyértelmű, és hogyan kell kezelni a szükséges harci egységeket? Reborn Horizon játék megadja a játékosok irányítani kétszintű technológia. Technológia I : Scout, zsoldos, a dühös csőcselék, a Sniper. Technológia II : Jeep MG , Kerékpárkölcsönző gondnok Dózer csapat megsemmisítése Artillery Perepretendent. Meg kell tanulni az összes ilyen típusú harci erő, hogy ésszerű és kivitelezhető. Próbálja meg, hogy biztosítsa a milícia mindig kéznél! Az egyetlen lehetséges módon sikert a csatatéren.

Szóval, sok a teendő ebben a zavaros világban. Természetesen ez nem a teljes lista a következő tevékenységek és a jobb önteszt át minden izgalmas. Ne feledje, hogy a jövő a kezedben van! Legyen rájött, minden tervet, és sok szerencsét egy percig nem kapcsol el!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more