Könyvjelzők

Red Dead Redemption 2

Alternatív nevek: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): a vadnyugat élete.

Nem sikerült megbirkózni a porral a Red Dead Redemption kalandjai után, amikor a Red Dead Redemption 2 jön a sarokba. Azonban, bár a Rockstar Studios cég fejlesztője szorgalmasan tárolja a telek és más játék finomságokkal kapcsolatos információkat, a játékosok és az újságírók néha bonyolultan gyűjtik. A kutatásnak köszönhetően vált ismertté, hogy egy külső személytől származó nyugati személy előjáték, vagy ahogy azt a Red Dead Redemption prequel-nek mondják. Ilyen következtetésre jutottak, amikor a szerzők elmondták, hogy John Marston mozgalmának mechanikáján dolgoznak, akik, mint tudjuk, a világgal pihentek.

Echo múlt

Ha eszébe jut, hogy az utolsó részben John elhagyta a karrierjét, és átment a törvény oldalára. Inkább arra kényszerült, hogy ezt tegye. Bármit is mondhatsz, de a család egy erőteljes nyomástartó eszköz, ha a képzett kéz birtokolja azt. A normális élethez, a feleségéhez és a fiahoz való visszatéréshez a hősnek segítenie kell a közszolgálatokat, hogy elkapják a korábbi bűntársaikat. Ahhoz, hogy Bill Williamson-t, Javier Esquellát és a „hollandot” elkapják, Marston a Nyugaton halad, és átmegy a Mexikóval való határon, sőt Abraham Reyes parancsnoksága alatt is segíti a lázadókat.

But akkor is, ha az egykori barátok az irodai ügynökök kezében vannak, ahol a hős felsorolt, nem kapta meg az ígért szabadságot. A Golandet még mindig a legveszélyesebb. Egyszer John elhajtotta a hegyekbe, de csak leugrott, öngyilkosságot követett el, és ezzel egyidejűleg szabadságot biztosított. Visszatérve a családhoz, nem sokáig marston élvezte az idillet. Miután a gazdaságot az iroda ügynökei egy serege támadta meg, és a hősnek ismét meg kellett küzdenie. Felesége és fia csodálatos módon sikerült elmenekülnie és elrejteni a riadóktól, de János maga is haldoklik, mert túl sok támadó volt.

Ezek a rendezvények 1911-ben kibontakoztak, és a következő keret 1914-ben szállította a játékost, amikor John felnőtt fia, Jack, a szülők sírjánál megígérte, hogy megbosszulja a halálát. Tehát van egy új karakter, ami Edgar Ross nyomában van, hogy megölje őt Mexikóban és megöljön egy párbajban. Most ő is tiltott, és helyes lenne azt feltételezni, hogy a Red Dead Redemption 2-t most a nevében kell játszani, de nem. Ha John Marston újra megjelenik a keretben, ez azt jelenti, hogy ez a játék egy történetet mesél el, ahol a hős nemcsak életben van, hanem még nem volt ideje megváltoztatni a prioritásait. Tehát, ha letölti a Red Dead Redemption 2-et, akkor részt kell vennie vele a gengszter-kalandjaiban, amíg a történelem nyomvonala végzetes pillanatra nem vezet.

Milyen más ismert

játékos választhat módot:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A is platformok:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Who várható, hogy ebben a listában a PC-k csalódni fognak. Még az előző játékban is ezt a szolgáltatást nem hajtották végre. Bár a játékosok folyamatosan kérik a lehetőséget, hogy játszhassanak a PC-n a Red Dead Redemption 2-ben, a fejlesztők őszintén mondják, hogy kevés érdekük van a másoktól, hogy mit akarnak tőlük.

Nem kétséges, hogy a Red Dead Redemption 2-ben (RDR2) a felhasználók gazdag választékú fegyverekkel rendelkeznek, nem kisebbek, mint a korábbi arzenál, csoportokra osztva. Lassó, kések, revolverek, különböző típusú puska, lövedékek, fáklyák lesznek. Nincsenek üldözések, lövések, párbajok és küldetések a közös vagy egyetlen végrehajtáshoz bárhol. Amikor megnyit egy hatalmas, nyílt világot, felfedezi. Találkozni fogsz új és ismerős arcokkal, trófeát kapsz, izgalmas küldetésekkel. A vadnyugaton még mindig veszélyes, ezért vigyázz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more