Könyvjelzők

Remnant Knights

Alternatív nevek: Remnant Knights

Játék Remnant Knights - egy izgalmas játék anime stílusban, amely azért jött létre a műfaj MMO.

Remnant Knights egy ingyenes játék, amelyben az események mérésére kifejlesztett Skalari. Az emberiség zárva ebben a dimenzióban, de talán esély arra, hogy megnyitja a portál, és az emberek szabad lesz.

A Remnant Knights regisztráció szükséges, hogy minden játékos, aki meg akarja játszani a játékot Remnant Knights. Ha regisztrálni Ebben a játékban, meg kell győződnie arról, hogy a következő:

1. Keresse meg a kívánt játékot az interneten, hanem a hivatalos honlapján a játék Remnant Knights.

2.. Kattintson a zöld mágikus labdát, hogy azt mondja: "Lejátszás".

3. Most meg kell, hogy folyamatosan kövesse a három lépést.

4.. Töltsd le a játék kliens. Úgy tűnik, azonnal, miután megnyomta a "Lejátszás".

5. Majd telepítsd a játék kliens.

6. És ezek után, hogy meg kell adni a lehetőséget arra, hogy töltsenek ki egy regisztrációs űrlapot.

Lejátszás Remnant Knights tud minden játékos, aki letette mindhárom szakaszában a regisztráció és aki a számítógép kapacitása iszap, mint fent:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Processzor

1 GB - RAM.

Gefore 5600 128 MB (vagy 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - Grafikai.

Windows XP - OS.

2 GB - Merevlemez (HDD).

DirektX 9. 0C - DirekttX.

A Remnant Knights játszani, akkor lehetősége van az ilyen osztályok

1. Csatárok - Ez az osztály szakosodott nagy támadási sebességet és a nagy kritikus sztrájkok, így gyorsabb, mint bármely ellenség. Csatárok alacsony védelem.

2.. Dual Gunner lehet menni a könnyebb tüzet támadást, hogy előre ellenséget. A nagy támadási sebességet és a nagy kritikus sztrájk lehetősége, Dual Gunner legyőzhetetlen erő, amely tiszteletben tartja mindenki.

3. Heavy Launchers jött létre, hogy elpusztítsa. Az ő nagy tömb, a fegyverek és a támadás a távolsági, akkor komoly sérülést okozhatnak a nagy távolság az ellenfelek.

4.. Betolakodók, mint tartály a csatatéren, wreaking pusztítást végzett a tisztességes támadás erejét. Van egy nagyon magas szintű védelmet. Céljuk - hogy túlélje azt.

5. Elementalists - függetlenül attól, hogy egy osztály egy csoportban valakivel, vagy egyedül, van egy magas szintű mágikus támadás különböző elemeit. Annak ellenére, hogy a védelem hiányát hatalom, ők teszik fel azt a mágikus tömegoszlatás képességek és állapot hatásokat.

6. A papok - egy gyógyító osztály játék Remnant Knights, leszállt a Magic Circle. Azt akarják, hogy segítse és támogassa szövetségesei a gyógyulás és regeneráció meggyilkoltak a csatában. A pap nagyobb a HP, mint a társaik.

De Remnant Knights Online lehet hogy az utat egy ilyen osztályok csak a tizedik szint. És előtte, akkor nyitott három fő csoportja a játékok.

Remnant Knights ingyen ad egy kis lehetőséget, de egyes részei a játék, akkor lehet, hogy fizetni.

A Remnant Knights szerencséd, hogy elérjük a tetején a játékot, és a vezető pozíciót. Biztos vagy benne, hogy elérjük a célt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more