Könyvjelzők

Requiem Online

Alternatív nevek: Rekviem

Requiem Online Game - MMORPG fantasztikus kliens, tevékenységet, amely után kerül sor az apokalipszis. Itt találja magát egy olyan világban, ahol a mutánsok és folyamatosan fut ide-kiborgok. Elpusztítani őket, meg kell rendezni mészárlás. Sőt, maguk a játékosok nem mindig egymás mellett békésen. Elég gyakran nick között csatározások, a győztes, amely megy a legerősebb. Az ókori Etergii könyörtelen háború dúl, a légkör felmelegszik elárulták. Egyre nehezebb túlélni. Ezen túlmenően, erős és ellenálló Temperiony vágynak a hatalom megragadására. A tudósok megpróbálják megállítani őket, és dolgozik egy titkos projekt. Egyes területeken a tudomány és a technológia indult rohamos fejlődésnek gyors. A cél minden játékosnak -, hogy elpusztítsa annyi gonosz lények, hogy megakadályozza a végső katasztrófát, ami tönkreteheti az egész világon. Legyél a soraiban a bátor és nem a legjobb kedvéért a szebb jövő!

Óta Requiem Online nem igényel kliens telepítést, meg kell bizonyosodni arról, hogy a számítógép nem engedi. Ellenőrizze ezeket a beállításokat:

  1. OS Microsoft Windows: XP SP3/Vista SP2 / 7 SP1,
  2. Pentium IV processzor 2. 0 GHz
  3. Grafikus gyorsító nem alacsonyabb, Geforce FX 5600 128 MB, amely támogatja a Pixel Shader 2.. 0,
  4. DirectX 9. 0C;
  5. Szabad hely a merevlemezen, 4 GB-os,
  6. RAM 1,5 GB.

Vegyél részt a játékban Requiem Online fog neked a jogos felhasználót, és akkor mindig jön vissza, hogy kiad egy pár véres csatákat. Fiók létrehozása egyszerűen. Requiem Online regisztráció nem szükséges, hogy bármilyen további információt, kivéve az e-mail címét. Is meg kell, hogy egyezzen bele a szabályokat a projekt Ingamba. Ezután az e-mail címre küldünk egy kódot, hogy aktiválja. Használd, hogy felfedezzék egy egyedülálló virtuális univerzum izgalmas kalandokat.

Requiem Online - ez az élőhely a négy faj, amelyek között akkor válassza ki a legmegfelelőbb. Bartuki (álló osztályok - barbár és sámánok), erős és nagyon egységes, páratlan a közelharci, de a szivattyúk a tudás a mágia. Bosszúálló és májusban bosszút bármelyik pillanatban, hanem a hosszú emlékszem jól sikerült, és hajlandóak önzetlenül segíteni barátok. Ksenoa (álló osztályok - nyilak és a varázslók) - Race törékeny lények nem túl erős fizikailag. Azonban ügyesen használja varázslatok, és kiváló munkát a harcok a távolban. Ez azoknak a magas intelligencia és a tudat mellett a gyakran segít agility és éberséget. Turan (álló osztályok - harcosok és a templomosok) büszkélkedhet az egyensúlyt a fizikai erő és mentális képességeit. Ezek mind a szívós, erős és intelligens, és jól tanítható. Vannak olyan egyedülálló lehetőség - a képességét más fajok. Crooks (álló osztályok - tolvajokat és boszorkánymesterek) ideális híres gyilkosok. Ez a leginkább arrogáns, tigrish versenyen. A hidegvérű kegyetlensége, mert a vér megdermed a vénákban. Találkozók velük nem csak veszélyes, de halálos.

Válassza ki a saját útját a fejlődés, és kezdjük javítása segítségével a géntechnológia képességek, ami Requiem Online játék karakter a kezdetektől fogva. Minél tovább pumpált - az erősebb és légy veretlen!

A játékot Requiem Online - átlagos megy keresztül számos vizsgálatokban. Váratlan események gyakran fordulnak elő éjjel. A nap folyamán a sötét erők aludni, és lehetősége van arra, hogy a levegőt, és csak nézz körül. Ha bátor szív vágyik egy jó eredmény, megy a börtönbe. A sikeres folyosón akkor jutalmazták különböző ruhaneműk és tsennymialfa gammakseony, erős kar. Minden szörny megölte - ez egy lehetőség, hogy egy hasznos elem. Próbáld ki, és az erőfeszítések nem veszik észre!

PvP rendszer nem csak kaotikus szóváltás. Itt minden jól átgondolt és részletes. Minden résztvevőnek joga van részt venni a nagy csaták céh (feltéve, hogy tagja az egyik), mert a gyűlölt rivális párbajra vagy használja Pla Rejtett kill megölni hirtelen. És még egy meglepetés, felkészítette Requiem játék - cross-server csaták. Ez a verseny, amelyben mindkét fél részt vesz mintegy 500 játékosok. Hidd el, ez tényleg elképesztő!

Érdemes megemlíteni, hogy az alkotók már gondoskodott minden részletet játszani Requiem Online kényelmes volt. Például, használhatja a szán szállítás vagy nevelés pet, hogy lesz egy igazi segítő. Lehetetlen leírni minden előnyét ennek a remek játék. Jobb kezdeni Requiem Online játék és értékelni a saját érdemei! Ön várja a jó tapasztalatok és a tenger az adrenalin! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more